- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.641
cok samimi geldi konusmanız ya hosgeldınız topiğimizeeEşim altın almamı istemiyor nakit birikim istiyor. O biraz piyasadan korkuyor altın ya düşerse diye. Belki yakın zaman da ev alırız nakit 100 bin olursa diyor. Altınları koyacak yerim de yok. Evde kalmıyorum ben eşim Suriye deortada göçebe gibi anneme kayınvalideme biraz da evime gidip kalıyorum. Sürekli bir yerde değilim. Altın alamıyoruz o yüzden. Ailelerimiz köy evinde oturuyor çok güvenli değil evler o yüzden emanet de veremem. Bizde böyle yapalım dedik
kahvemsim biz evlendık evleneli bu kafadayız vıllayı bırak eve gecemedık dahaBiz yeni evliyken bu kafada olsaydık 2,5 katlı villa kesindi bence
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Paranın kıymetini anlamak da bir beceri, geç oldu ama hayırlısı böyleymiş
canım seni hatırlıyorum topiklerden hosgeldin atanmana cok sevındımDoğudaki bir liseye atandım ben.Aslında yeni atandım koronodan dolayı başlayamadım göreve.
Geçen ay iki gram almıştım.Bakalım bu ayda alabilirim inşAllah.
ıyı ki dogdun sekerimmmmSelam kızçelerrbugün benim doğum günümdü 28 oldum bee ama kendimi 22 hissediyorum evlendigim yaş
Geçen düşündüm de neden evlendigim yaşta hissettigimi
Sanırım kendimi evlenmemiş umuyordum evlendim hayat bitti falan
Doğum günün kutlu olsunSelam kızçelerrbugün benim doğum günümdü 28 oldum bee ama kendimi 22 hissediyorum evlendigim yaş
Doğum günün kutlu olsun
Büyümeyen muzur kız
Teşekkür ederim canimcimmmıyı ki dogdun sekerimmmm
nice mutlu sneeleree
Sen begenemedin yoksa villa kesin olurcok samimi geldi konusmanız ya hosgeldınız topiğimizee
kahvemsim biz evlendık evleneli bu kafadayız vıllayı bırak eve gecemedık daha
canım seni hatırlıyorum topiklerden hosgeldin atanmana cok sevındım
evlendık evleneli bide kredi ödüyorz canım onlarla epey olmus olurdu pesınatımızSen begenemedin yoksa villa kesin olur
Hadi hayırlısı.kızlar yemegi yedik 5 gibi aksam canım bi tatlı ıstedi sormayın göbek olmus kocaman hala tatlı derdındeyım
sonra esım dedi künefe söylıyeyımmi ama sen sevmıyosun esım cok sever, ben sevmıyorum dıye soylemıyor dedim söyle gelsin beaa
annemlere de süpriz söyledik onlar da hüpletmısler
bu arada ev için adamdan haber geldi konusmus ev sahıbıyle en 430 a ınıyormus cocuk cok ısrar etmıs. (size yazdımmı hatırlamıyorum bugun bunu)
bu cocugun babası da aynı bınada bi ust kattaymıs gelsin bizim ısterlerse önce bızım eve baksınlar demıs.fıkır olması acısından.
diyorum begenırsek kapora verırız hani su krediler hafta içi belli olana kadar dimi? atıyorum krediye basvurduk kac gunde belli oluyo acaba
Şimdi şöyle hepimiz ev kredisi ödüyoruz ya da ödeyeceğiz madem senin mopun var sana direlt yedek bezleri alalım, renk renk hem deevlendık evleneli bide kredi ödüyorz canım onlarla epey olmus olurdu pesınatımız
bana ne hedıye alıcaksınız bakim ev hediyesi
benim mopum var malum baska bıse ısterımm
YaaaCennetmeyvesii Samanyolu bilezik yazmıştı ya gunduz, nasıl birşey diye bakayim dedim, benim reklamlarda o.
Bana da alırsın artik bir tane
Şekerim iyiki doğdunSelam kızçelerrbugün benim doğum günümdü 28 oldum bee ama kendimi 22 hissediyorum evlendigim yaş
Evin içini görmeden kapora verme bence, kiracı eve zarar verdi belki nereden bileceksin.
Bir de kiracılı evi alınca, kiracının da hakları var.
Bunu atlama. Bu hafta aldın ay başı oturana çik diyemezsin.kronikuykucu
Mutlu yillar caniiiimSelam kızçelerrbugün benim doğum günümdü 28 oldum bee ama kendimi 22 hissediyorum evlendigim yaş
Bak herkes şahit sonra kahvemsi arabayı üstüme almam vergisi kaskosu çok tuttu idare et falan demeYaaaevet bugün yaz lastiği aldikya porche çekilişine katıldım 3 hak verdiler muhtemelen 1 milyonluk araba. Çıkarsa alayım kız kopeeen olsun
Benimki 2 veya 3 günde belli olmuştu.kızlar yemegi yedik 5 gibi aksam canım bi tatlı ıstedi sormayın göbek olmus kocaman hala tatlı derdındeyım
sonra esım dedi künefe söylıyeyımmi ama sen sevmıyosun esım cok sever, ben sevmıyorum dıye soylemıyor dedim söyle gelsin beaa
annemlere de süpriz söyledik onlar da hüpletmısler
bu arada ev için adamdan haber geldi konusmus ev sahıbıyle en 430 a ınıyormus cocuk cok ısrar etmıs. (size yazdımmı hatırlamıyorum bugun bunu)
bu cocugun babası da aynı bınada bi ust kattaymıs gelsin bizim ısterlerse önce bızım eve baksınlar demıs.fıkır olması acısından.
diyorum begenırsek kapora verırız hani su krediler hafta içi belli olana kadar dimi? atıyorum krediye basvurduk kac gunde belli oluyo acaba
Taam taaam sanada alacamSadece 1 kez baktim valla
Almaya niyetim yokken hiç bakmadim ya ondan çıkmadı hiç.
Varsa yoksa sanalmarket indirimleri
Bende isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?