cok samimi geldi konusmanız ya hosgeldınız topiğimizee
Biz yeni evliyken bu kafada olsaydık 2,5 katlı villa kesindi bence
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Paranın kıymetini anlamak da bir beceri, geç oldu ama hayırlısı böyleymiş
kahvemsim biz evlendık evleneli bu kafadayız vıllayı bırak eve gecemedık daha
Doğudaki bir liseye atandım ben.Aslında yeni atandım koronodan dolayı başlayamadım göreve.
Geçen ay iki gram almıştım.Bakalım bu ayda alabilirim inşAllah.
canım seni hatırlıyorum topiklerden hosgeldin atanmana cok sevındım

ıyı ki dogdun sekerimmmm
nice mutlu sneeleree

Doğum günün kutlu olsun
Büyümeyen muzur kız

cok samimi geldi konusmanız ya hosgeldınız topiğimizee

kahvemsim biz evlendık evleneli bu kafadayız vıllayı bırak eve gecemedık daha

canım seni hatırlıyorum topiklerden hosgeldin atanmana cok sevındım
Sen begenemedin yoksa villa kesin olur

kızlar yemegi yedik 5 gibi aksam canım bi tatlı ıstedi sormayın göbek olmus kocaman hala tatlı derdındeyım
sonra esım dedi künefe söylıyeyımmi ama sen sevmıyosun esım cok sever, ben sevmıyorum dıye soylemıyor dedim söyle gelsin beaa
annemlere de süpriz söyledik onlar da hüpletmısler
bu arada ev için adamdan haber geldi konusmus ev sahıbıyle en 430 a ınıyormus cocuk cok ısrar etmıs. (size yazdımmı hatırlamıyorum bugun bunu)
bu cocugun babası da aynı bınada bi ust kattaymıs gelsin bizim ısterlerse önce bızım eve baksınlar demıs.fıkır olması acısından.
diyorum begenırsek kapora verırız hani su krediler hafta içi belli olana kadar dimi? atıyorum krediye basvurduk kac gunde belli oluyo acaba

Hadi hayırlısı.
Bir haftaya belli olur kredi basvurduktan sonra.
Ev fiyatları o civardami peki, bölgeyi arastirsaydin fikrin olurdu canım.

evlendık evleneli bide kredi ödüyorz canım onlarla epey olmus olurdu pesınatımız
bana ne hedıye alıcaksınız bakim ev hediyesi
benim mopum var malum baska bıse ısterımm
Şimdi şöyle hepimiz ev kredisi ödüyoruz ya da ödeyeceğiz madem senin mopun var sana direlt yedek bezleri alalım, renk renk hem de

Cennetmeyvesii Samanyolu bilezik yazmıştı ya gunduz, nasıl birşey diye bakayim dedim, benim reklamlarda o.
Bana da alırsın artik bir tane
Yaaa evet bugün yaz lastiği aldikya porche çekilişine katıldım 3 hak verdiler muhtemelen 1 milyonluk araba. Çıkarsa alayım kız kopeeen olsun

Şekerim iyiki doğdun
Her geldiğinde fırçalamak istiyorum seni ama kiyamiyorum
Böyle de seviyorum sizi

Mutlu yillar caniiiim

Benimki 2 veya 3 günde belli olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…