- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #58.921
Sağol canım,Bereketli olsun turtis güzel birikmiş
Yarin yenisine başlıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım,Bereketli olsun turtis güzel birikmiş
Ben deSağol canım,
Yarin yenisine başlıyorum![]()
Canım buzdolabı poşetine koyup dipfrize atıyorum çıkarınca direk tencereye koyup üzerine sıcak su döküyorum ve başlıyorum gayet tazecik kalıyor. Ama dipfrizde kırılmasın diye en üste koyuyorumBuzluğa yaprağı nasıl koyuyorsun, çıkarınca nasıl oluyor.
Ben çok severim yaprak hep sarıp koyuyorduk annemle ama malum korona günleri biraraya gelemedik.
Hazır zamaniyken alıp koymak isterim
Teşekkür ederimSporumu yaptım peşine yemek yaptım sabah da bir tur kurabiye ve börek yapmıştım. Bugün oturamadım resmen.
Bir tur da annem ve ablamla konuştum. İkisi de taşınacak bu ara. Ne zaman gelicen diyip duruyorlar, Adam lazım sanırım
Bereketli olsunkaramelli_turta ❤ Ben kumbara işini beceremedim
Aldım ama boş duruyor.
Özel bir işleme gerek yok yani.Canım buzdolabı poşetine koyup dipfrize atıyorum çıkarınca direk tencereye koyup üzerine sıcak su döküyorum ve başlıyorum gayet tazecik kalıyor. Ama dipfrizde kırılmasın diye en üste koyuyorum
Yok canım fazla işlem gerektiren hic biseyi yapmamÖzel bir işleme gerek yok yani.
Bu hafta denk gelince ben de alıp koyayım.
Teşekkür ederim.
Bereketli olsun kuzum1 Haziran bitisli kumbarami huzurlarinizda patlattim
405 tl çıktı, şimdilik bu miktar da beklemede.
Çocuklarin bayram paralarina ekleyip altin alabilirim.
sagol cnımmGecmis olsun uykucum
Ben 1 hafta cok sıkıldım ne yapacagimi bilemedim. Sonra spor u falan da ekledim ev isleri biraz da dondurucu derken gecti zaman..Balkonu hallettim. Sıra temizlikte. Camlar silinecek kisliklar kaldırılıp yazlıklar çıkartılacak çok çalışmam lazim coookk
Ben hic sıkılmiyorum evde hic is bitmiyor bir meşguliyet buluyorum her dakka
Bereketli olsun super annesin1 Haziran bitisli kumbarami huzurlarinizda patlattim
405 tl çıktı, şimdilik bu miktar da beklemede.
Çocuklarin bayram paralarina ekleyip altin alabilirim.
İçerim canımAfiyetle yersiniz umarım canım.
Bir dahaki kahve benim için olsun o zaman
Böyle görünce çok beğeniyorum ama hiç denemedim.
İnsanın içi açılıyor baktikca
Bereketli olsun kuzum![]()
Teşekkürler kızlar
Bereketli olsun canımTeşekkürler kızlar![]()
Ellerine sağlık canımDomates biber fasulye bezelye salatalik nane maydanoz dereotu soğanne ararsan var bahçesi
SagolEllerine sağlık canım