- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #59.041
Ben bunu kuyumcu vitrininde gördüm, çocukluğumuzda altın cikolatalar vardı ya aynı onun gibi.Ata altinin da atası varmış
Ilk kez görüyorum.
Fiyatina bakin hele, hey maşallah.
Çok sevindim canım, gerçekten sevaba gireceksiniz.Hadi bakalım yarın yeni bir macera daha
Kezban Paris'te den sonra, yılın en beklenen filmi olacakumarım sonu transformerslara dönmez
Aradım kızı, hiç çocuk bakmadigimi biliyorsun ama şu şartlarda elimden geleni yapmaya çalisirim, gelsin bekliyoruz bizim için de değişiklik olur dedim.
Ağladı yaKimseyi bulamadım aileden, işyeri de ilk gün olduğu için ne bana ne eşime izin vermedi kusura bakma dedi. Sen de olmaz deseydin ise goturecektim dedi.
Sabah 8de getirecek.
bende dönüyorum yarın bi yanım mutlu bi yanım cocukalr evd yalnız diye buruk malesefBenim iznimin son günüydü bugün, yarın dönüş var.
Nasil iyi geldi bu kadar izin bana,resmen dinlendigimi hissettim.
teşekkür ederim cağnımEn son liseye başladığım yaz bu kadar uzun evde kaldım, sonra okul ve iş bir arada.
Yılların tatili gibi oldu valla.
Turtisim çok dikkat et kendine, yarın çok kalabalık olacaktir
Yarın çalışmaya başlayacak herkese kolayliklar
ya ne iyi olur biliyormusun insan böyle zamanda uzanacak bir el bekliyor. 1 günden bisey olmaz sevap olur hem. Kurabiye falan yapın seviyo çocuklar öyle seyleriUzaktan akrabamız da olan bir arkadasim aradı.
Evlerimiz yakin sayilir.
Yarın ise basliyorlarmis eşiyle birlikte.
Çocuğu kreşe göndermek istemiyor haklı olarak, kvyi çağırmış ama sabah yola çıkacakmış izinlerden dolayı.
Görümce korona atlattığı için bakamam demiş.
Bir gün idare eder misin dedi
Hayatımda hiç çocuk bakmadım, yaramazda birşey nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok.
Bu saatte aradigina göre gerçekten zorda kalmış olmalı.
Eşimle konuşmam lazım diyip kapattım ama ben bütün gün nasıl çocuk bakarım ki
Yaa korkarım bi kaybolsa gitti 13binAta altinin da atası varmış
Ilk kez görüyorum.
Fiyatina bakin hele, hey maşallah.
Reklamlar da biliyor zaafimiBen bunu kuyumcu vitrininde gördüm, çocukluğumuzda altın cikolatalar vardı ya aynı onun gibi.
Dokunabilir miyim dedimbayaaa ağır birşey, heybetli maşallah.
Ben ilk kez gördüm witcher,bende dönüyorum yarın bi yanım mutlu bi yanım cocukalr evd yalnız diye buruk malesef
teşekkür ederim cağnım
ya ne iyi olur biliyormusun insan böyle zamanda uzanacak bir el bekliyor. 1 günden bisey olmaz sevap olur hem. Kurabiye falan yapın seviyo çocuklar öyle seyleri
Yaa korkarım bi kaybolsa gitti 13bin
Allah rahatlik versin cnm.Sabah erken kalkacağım ise gitmeden önce pazara gideceğim erkenden. Burda hastalık artmış fena halde malesef. Insanlar duyarsız. Çarşı çok kalabalik
Iyi geceler hepicinize
Ay ben sevmezdim altını yaşlanıyorum herhalde.Ben ilk kez gördüm witcher,
Tam atalarin atasi
Hayirlisi olsun cnm,herşey normale dönsün de kimselerin canı yanmasin.
Yarın buralarda olun ama takildigim yerde sorarımÇok sevindim canım, gerçekten sevaba gireceksiniz.
Biraz oyuncak da getirirse boyama vs daha da kolay olur :)
Zaten ilk kez birarada olacağınız için biraz çekinir, şu saatte gelip alacaklarini söylesinler ona sabah.
Bende büyüğünü bir kez eşimin dayisinin kizina götürmüştükutanıp sıkılarak da hatta.
Bekardi da kızcağız o zamanlar.
Ay ne biliyim hic yapmadim. Yarın pazar parasinin artaniyla başlıyım ozaman bendeAllah rahatlik versin cnm.
Sen kumbaraya katilmiyor musun, ekleyeyim mi seni dee
Telefon numaramı vereyim istersenYarın buralarda olun ama takildigim yerde sorarım
Annesi istersen seni de alıp bize getirebilirim ama çok da yuzsuzluk olmasın dedi.
Yok dedim bize getir, eşimle birlikte tam kadro sahaya cikalim
Tabletini, kitabını, oyyncaklarini koyarım, oynarsınız yemeğini verirsin.
Ben yazarım sana dedi saatlerini.
Bu altinsa diğerleri ne demiştim benReklamlar da biliyor zaafimi
Çok merak ettim bende dokancamm
Yaparsın sen güveniyorum ben sanaYarın buralarda olun ama takildigim yerde sorarım
Annesi istersen seni de alıp bize getirebilirim ama çok da yuzsuzluk olmasın dedi.
Yok dedim bize getir, eşimle birlikte tam kadro sahaya cikalim
Tabletini, kitabını, oyyncaklarini koyarım, oynarsınız yemeğini verirsin.
Ben yazarım sana dedi saatlerini.
Sağol be çok destek oluyorsunTelefon numaramı vereyim istersen
Istediğin sorudan baslayabilirsin
Yok artık turtisYaparsın sen güveniyorum ben sana
Bak da akşam dönerken ağlamasın sizden eve dönerken
Ay düşünsene bi küp altin biriktirdiğini bundanBu altinsa diğerleri ne demiştim ben
Içim eridi bunu görünceBu altinsa diğerleri ne demiştim ben
Ay bende onu diycektimde çekindim tepkindenYok artık turtis
O gidince eşim eve kuş almadın diye çocuk istemesin de
Yok artık turtis
O gidince eşim eve kuş almadın diye çocuk istemesin de
Direkt villa alırım o zaman, havuzlu ve 2,5 katlıAy düşünsene bi küp altin biriktirdiğini bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?