- 28 Mart 2020
- 6.410
- 24.843
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #59.061
Neyse porche bana bi ciksindaDirekt villa alırım o zaman, havuzlu ve 2,5 katlı![]()
Soktunuz aklıma villayi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse porche bana bi ciksindaDirekt villa alırım o zaman, havuzlu ve 2,5 katlı![]()
Muhtemelen ikimiz de iyiki yapmamişiz deriz, bir saatden sonra tahammül sona eriyor bizdeAy bende onu diycektimde çekindim tepkinden
Adam bu sefer çocuk diye tutturmasın
Yada aman iyiki yapmamışız bu ne be der![]()
Direkt papağan alırım
Kuş almadığına pişman olmazsin dimi![]()
Büyükbaş ne zaman satilacak onu de bi heleNeyse porche bana bi ciksinda
Soktunuz aklıma villayi![]()
Villa en güzeli, otoparkına da Porche yakışır amaNeyse porche bana bi ciksinda
Soktunuz aklıma villayi![]()
Bence yarin sizin için çok güzel olacakDirekt papağan alırım![]()
Benim oğlan o yaşlardayken çok hareketli ve eziyetliydi.Muhtemelen ikimiz de iyiki yapmamişiz deriz, bir saatden sonra tahammül sona eriyor bizde![]()
2,5 ay evde kaldıktan sonra en azından değişik olacak.Bence yarin sizin için çok güzel olacak![]()
Ya tam tersi olursaMuhtemelen ikimiz de iyiki yapmamişiz deriz, bir saatden sonra tahammül sona eriyor bizde![]()
Porsche olursa villa olmaz ama honda civic e de raziyimVilla en güzeli, otoparkına da Porche yakışır ama![]()
Bu da çok hareketli ve bilmiş bir cocuk.Benim oğlan o yaşlardayken çok hareketli ve eziyetliydi.
Bi teyze var çocuğu olmamış.
Bana dedi ki
Oy kuzum
Ben yok diye yanarım sen var diye mi yanarsin![]()
Kartlasmis Alıcısı yok başıma kaldıBüyükbaş ne zaman satilacak onu de bi hele![]()
Olmaz olmaz merak etmeYa tam tersi olursa![]()
En sonunda kesip kavurma yapacaksın gibi görünüyorKartlasmis Alıcısı yok başıma kaldı![]()
Kartlasmis Alıcısı yok başıma kaldı![]()
Olmaz olmaz merak etme![]()
Olabilir dipfriz boşEn sonunda kesip kavurma yapacaksın gibi görünüyor![]()
İyi geceler canimSize doyum olmaz ballar
Iyi geceler![]()