Uzaktan akrabamız da olan bir arkadasim aradı.
Evlerimiz yakin sayilir.
Yarın ise basliyorlarmis eşiyle birlikte.
Çocuğu kreşe göndermek istemiyor haklı olarak, kvyi çağırmış ama sabah yola çıkacakmış izinlerden dolayı.
Görümce korona atlattığı için bakamam demiş.
Bir gün idare eder misin dedi😱
Hayatımda hiç çocuk bakmadım, yaramazda birşey nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok.
Bu saatte aradigina göre gerçekten zorda kalmış olmalı.
Eşimle konuşmam lazım diyip kapattım ama ben bütün gün nasıl çocuk bakarım ki
Bence sen çok güzel çocuk bakarsın kahvemsiimmm

Hadi bakalım yarın yeni bir macera daha
Kezban Paris'te den sonra, yılın en beklenen filmi olacak🤫 umarım sonu transformerslara dönmez😱
Aradım kızı, hiç çocuk bakmadigimi biliyorsun ama şu şartlarda elimden geleni yapmaya çalisirim, gelsin bekliyoruz bizim için de değişiklik olur dedim.
Ağladı ya😪 Kimseyi bulamadım aileden, işyeri de ilk gün olduğu için ne bana ne eşime izin vermedi kusura bakma dedi. Sen de olmaz deseydin ise goturecektim dedi.
Sabah 8de getirecek.
Allah razı olsun senden canimm ya nasılda sevinmiş kız🥰

K kahvemsi mutluluk alkışlıyorum çok düşüncelisiniz 👏🏻👏🏻umarım kolay ve güzel bir gün geçirirsiniz☺️5 yaşında benimde oğlum zaten sıkışsan dahi tabletide varsa zorlamaz sizi🙃ben normalde telefon tablet vermem pek kendim oynarım vaktim kalırsa çocuklarımla ama böyle zor zamanlarda kurtarıcı oluyor😊kurabiye yapmak iyi fikir birde Ters Yüz diye bir animasyon film var tavsiye ederim evde tavla satranç jenga gibi oyunlarınız varsa yaşına indirgeyerek farklı şekillerde oynayabilirsin, origamide olabilir😉yarın çalışacağım için belki giremem diye önden fikir vereyim dedim umarım faydası olur🤗🤗iyi geceler herkese umarım yarın güzel bir başlangıç olur ülkemiz adına En Büyük TÜRKİYE

Günaydın kizlar

Günaydın canım, kolay gelsin ☺️

Biz de birazdan yola çıkacağız, ben direkt ofise geçeceğim..,

Hadi bakalım, bismillah, ülkenin büyük bir kısmı, normalleşme sürecini başlatıyor, bugün itibariyle, hepimiz için hayırlı olsun... ☺️

Günaydın canım, kolay gelsin ☺️

Biz de birazdan yola çıkacağız, ben direkt ofise geçeceğim..,

Hadi bakalım, bismillah, ülkenin büyük bir kısmı, normalleşme sürecini başlatıyor, bugün itibariyle, hepimiz için hayırlı olsun... ☺️
Sokakta tek bir araba kalmamış, herkes yollara düştü.
Umarım hepimiz için hayırlı olur.
Sana da kolaylıklar canim

Back
X