- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #59.081
Iyi geceler canımBen de yatayım en iyisi
Yarın ağır misafirim var, erkenden kalkıp ortalığı elden geçiririm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler canımBen de yatayım en iyisi
Yarın ağır misafirim var, erkenden kalkıp ortalığı elden geçiririm.
Kopamıyor bizdenSon anda lafa tuttuk gidemedi

14 hafta oluyor
Hadi kızlar kumbara birikimine hepiniz bekleniyorsunuz

Benide ekleyebilirmisin canım kumbarayaOlur, kimler katilmak isterse eklerim yine
EkliyorumBenide ekleyebilirmisin canım kumbaraya

Noo o zaten birikmiş :)
Bence de noooosekerim00 o paraya dokunma
Hiç isime gelmedi turtisim soyledigime pişman oldum

Bence sen çok güzel çocuk bakarsın kahvemsiimmmUzaktan akrabamız da olan bir arkadasim aradı.
Evlerimiz yakin sayilir.
Yarın ise basliyorlarmis eşiyle birlikte.
Çocuğu kreşe göndermek istemiyor haklı olarak, kvyi çağırmış ama sabah yola çıkacakmış izinlerden dolayı.
Görümce korona atlattığı için bakamam demiş.
Bir gün idare eder misin dedi
Hayatımda hiç çocuk bakmadım, yaramazda birşey nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok.
Bu saatte aradigina göre gerçekten zorda kalmış olmalı.
Eşimle konuşmam lazım diyip kapattım ama ben bütün gün nasıl çocuk bakarım ki
Allah razı olsun senden canimm ya nasılda sevinmiş kızHadi bakalım yarın yeni bir macera daha
Kezban Paris'te den sonra, yılın en beklenen filmi olacakumarım sonu transformerslara dönmez
Aradım kızı, hiç çocuk bakmadigimi biliyorsun ama şu şartlarda elimden geleni yapmaya çalisirim, gelsin bekliyoruz bizim için de değişiklik olur dedim.
Ağladı yaKimseyi bulamadım aileden, işyeri de ilk gün olduğu için ne bana ne eşime izin vermedi kusura bakma dedi. Sen de olmaz deseydin ise goturecektim dedi.
Sabah 8de getirecek.

karamelli_turta

karamelli_turta
 umarım kolay ve güzel bir gün geçirirsiniz
umarım kolay ve güzel bir gün geçirirsiniz 5 yaşında benimde oğlum zaten sıkışsan dahi tabletide varsa zorlamaz sizi
5 yaşında benimde oğlum zaten sıkışsan dahi tabletide varsa zorlamaz sizi ben normalde telefon tablet vermem pek kendim oynarım vaktim kalırsa çocuklarımla ama böyle zor zamanlarda kurtarıcı oluyor
ben normalde telefon tablet vermem pek kendim oynarım vaktim kalırsa çocuklarımla ama böyle zor zamanlarda kurtarıcı oluyor kurabiye yapmak  iyi fikir birde Ters Yüz diye bir animasyon film var tavsiye ederim evde tavla satranç jenga gibi oyunlarınız varsa yaşına indirgeyerek farklı şekillerde oynayabilirsin, origamide olabilir
kurabiye yapmak  iyi fikir birde Ters Yüz diye bir animasyon film var tavsiye ederim evde tavla satranç jenga gibi oyunlarınız varsa yaşına indirgeyerek farklı şekillerde oynayabilirsin, origamide olabilir yarın çalışacağım için belki giremem diye önden fikir vereyim dedim umarım faydası olur
yarın çalışacağım için belki giremem diye önden fikir vereyim dedim umarım faydası olur
 iyi geceler herkese umarım yarın güzel bir başlangıç olur ülkemiz adına
iyi geceler herkese umarım yarın güzel bir başlangıç olur ülkemiz adına 
EkliyorumKumbaraya beni de ekleyebilirsinizkaramelli_turta

anne olarak onun çaresizliğini ta buraya kadar his ede biliyorum.
 anne olarak onun çaresizliğini ta buraya kadar his ede biliyorum.Beni de ekleyebilirsin canım, ben de başlayayımkumbaraya, çeyrek parası oldukça, çeyrek alır, çeyrek kumbarasına çeviririm uzun vadedeEkliyorum

Günaydın kizlar

www.hurriyet.com.tr

www.hurriyet.com.tr
				Sokakta tek bir araba kalmamış, herkes yollara düştü.Günaydın canım, kolay gelsin
Biz de birazdan yola çıkacağız, ben direkt ofise geçeceğim..,
Hadi bakalım, bismillah, ülkenin büyük bir kısmı, normalleşme sürecini başlatıyor, bugün itibariyle, hepimiz için hayırlı olsun...
Beklenen aciklama geldi

Son dakika... Bakan Albayrak'tan açıklama! Tarihin en düşük faizli kredi paketi...
Kamu bankaları ihtiyaç, konut, taşıt, turizm için kredi paketi açıkladı. Konut alımlarında 12 ay geri ödeme olmazken taşıt kredilerinde de düşük faizler öne...www.hurriyet.com.tr
 karamelli_turta

karamelli_turta

kronikuykucu

T 
		 tatlu

kronikuykucu

T 
		 tatlu

Kmsl Hnd

Kmsl Hnd

Yapılandırma içinde açıklama yapılırmı acaba?Nezaman haber alırız heyecan yaptım
 0 eve 0.79 orandan cektim 1 taksit ödedim daha
0 eve 0.79 orandan cektim 1 taksit ödedim daha