- 6 Ocak 2020
- 369
- 523
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #59.281
Hoşgeldiniz kendinizi tanıtın pliz![]()
hosgeldin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldiniz kendinizi tanıtın pliz![]()
hosgeldin![]()
HoşgeldinizMerhaba herkese maşallah bnde size katıla bilirmiyim insan heves ediyo mesajlarınızı az çok okudumda
Kurbanda neyi satiyordukGelsinde kurban bayramından once![]()
Eminmisin kardeşşş giriş var çıkış yok bak evleniyosun hamile kalıyorsun doguruyosun sonunda yine soluğu burda alıyorsunMerhaba herkese maşallah bnde size katıla bilirmiyim insan heves ediyo mesajlarınızı az çok okudumda
Sen birde beni gençken gorecektinNe kadar samimisiniz
Hâlâ mapusta
Senin gençliğini de bilirdik bizSen birde beni gençken gorecektin![]()
Teşekkür ederizNe kadar samimisiniz
BüyükbaşHoşgeldiniz
Kurbanda neyi satiyorduk![]()
Hoşbuldum bnde biriktirmeyi biliyorum ama sizinkiler bnden çok çok yüksek mevlada galiba çalışıyosunuz
Eminmisin kardeşşş giriş var çıkış yok bak evleniyosun hamile kalıyorsun doguruyosun sonunda yine soluğu burda alıyorsun
Nedennnn cunkuu samimilikk çünkü ictenlikk çünkü birbirini görmeden karşındakinin iyiliğini istemek❤❤❤
Hosgeldinnn![]()
Allah seni ne yapmasınBüyükbaş![]()
Nasıl bilirdiniz,merhumeyiSenin gençliğini de bilirdik biz![]()
İki kız annesi ve 22 yaşEminimmsizin gibi cana yakın samimi kisiler çok aradım ama bulamadım buralarda sonunda denk geldim evliyim iki kiz annesiyimm bu arada 22 yaşınd
ayım
FakirAllah seni ne yapmasın![]()
Deme öyle kendimi bişey sanıcam şimdi
![]()
Ben senin yaşındayken 2 çocuğum vardiİki kız annesi ve 22 yaşhelal sana ben geçen 28 oldum minnacık bebeye zor bakıyorum
![]()