Çilek banada geldi memleketten nasıl yaptın tarif verirmisin😍
Tabiki 2 kilo şeker 2 kilo çilek 1 çay kaşığı tereyağ 1 çay kaşığı limon tuzu
Ölçü bire bir olucak yani 1 tas çilek 1 tas seker
Ben öğlen şekere yatırdım akşam 9 gibi kaynattim
Tereyağı ekleyip kaynatıyorsun benimki yaklaşık 1 saat pisti indirmeden 5 dk önce limon tuzunu at cnm

Selam Kizlar,

bizim büyük bir sisemiz var, alis veristen sonra bozuk paralari ona atiyoruz. Vorus baslayinca bir süre kartla ödeme yaptim, ama ozamanda insan fazla harciyor. Nakite döndüm ben.
Benim yöntemim böyle:
ayda bir kez nakit cekerim. Esimle benim harcligimi, esimin is yerindeki yemegi icin parasini ve mutfak masrafimizi.
Harcligimdan kendime zula yapiyorum cogunu.
Mutfak parasinida 4e bölüp, 4 ayri zarfa koyarim. Her hafta bir zarfun icindekini harcarim, onun disina cikmamaya calisirim.
Bekarken zarfin icinde harcligimda olurdu. Böyle biriktire biliyorum. Sabit faturalar hesabimdan cekiliyor, geri kalanida kenara atiyoruz.

Çocugu bırakabilsem azcık egzersiz yapıcam nerde ev aldı basını gidiyor😁tüm gün konuş,zeka kartı vs geçiyor.senin tavsiye edecegin aktivite var mı
Eşim benim citalardan şunu yaptı bak resmini cekeym
Bu hem karın üstü egzersizi hemde sırt üstü yatarken kullandigimiz bisey çok güzel internette de satılıyor biraz dağınık şu an ama aktivite yapmak içinde çok hoş buzdolabi poşeti içi su dolu balon zeka kartlari hem dokunacagi hemde izleyebilecegi şeyler asilinca çok güzel duyu geliştiricegini düşünüyorum inşallah 😍
Oyun halisida var ama en çok bunda takılıyoruz 😄
Onun dışında şarkı soyleyip dans etmeyi çok seviyoruz mutfakta biseyler yaparken onu anakucaginda yanımda durdurup yaptığım şeyleri anlatıyorum 😄 dışarıyı izliyoruz
Henüz çok küçükler en büyük hobisi parmaklarını öğürene kadar yalayıp salyasını akıtmak 😂😂

Eklentiler

• 1591046298167..webp
    1591046298167..webp
    144 KB · Görüntüleme: 70
Tereyağı ekleyip kaynatıyorsun benimki yaklaşık 1 saat pisti indirmeden 5 dk önce limon tuzunu at cnm
Tereyağ neden katılıyor 🤔
Teşekkür ederimm canim usenmezsem yapicam😄

tüm meyveler icin mi bu ölcü gecerli canim?

Selam Kizlar,

bizim büyük bir sisemiz var, alis veristen sonra bozuk paralari ona atiyoruz. Vorus baslayinca bir süre kartla ödeme yaptim, ama ozamanda insan fazla harciyor. Nakite döndüm ben.
Benim yöntemim böyle:
ayda bir kez nakit cekerim. Esimle benim harcligimi, esimin is yerindeki yemegi icin parasini ve mutfak masrafi izi.
Harcligimdan kendime zula yapiyorum cogunu.
Mutfak parasinida 4e bölüp, 4 ayri zarfa koyarim. Her hafta bir zarfun icindekini harcarim, onun disina cikmamaya calisirim.
Bekarken zarfin icinde harcligimda olurdu. Böyle biriktire biliyorum. Sabit faturalar hesabimdan cekiliyor, geri kalanida kenara atiyoruz.
Virüs başladığından beridir su dışında nakit neredeyse hiç kullanmadım.
Nakit harcayinca bozuklukları hemen kumbaraya atıyordum ben de. Az çok demeden iyi birikiyordu.
Bir süre daha kart ile devam ederim, para en çok mikrobu taşıyan şey.
Bu ay itibari ile yine haftalık alışverişe dönerim, öncelik evdekileri tüketmek.

Virüs başladığından beridir su dışında nakit neredeyse hiç kullanmadım.
Nakit harcayinca bozuklukları hemen kumbaraya atıyordum ben de. Az çok demeden iyi birikiyordu.
Bir süre daha kart ile devam ederim, para en çok mikrobu taşıyan şey.
Bu ay itibari ile yine haftalık alışverişe dönerim, öncelik evdekileri tüketmek.
Ben kartla ödeme yapinca, sifre girmem gerekiyor. Ha o makineye elimle kartim deydi, ha nakite kafasi dayim 😄
marketden cikinca zaten direk elimi desenfekte ediyorum, eve varincada el yikaniyor zaten.
Ellerinizi yüzümüze sürmedigimiz sürece pek telike yok diyorlar burda.

Kartla birtürlü biriktiremiyorum ben.

Back
X