- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #59.301
Ayyyy çok gençsinEminimmsizin gibi cana yakın samimi kisiler çok aradım ama bulamadım buralarda sonunda denk geldim evliyim iki kiz annesiyimm bu arada 22 yaşınd
ayım
Deste deste paraların fotosunu az önce attığını hatırlatmak isterimDeme öyle kendimi bişey sanıcam şimdi
İdeal bi yaştasınız bn anormal bi yaştayım desek daha doğru olurİki kız annesi ve 22 yaşhelal sana ben geçen 28 oldum minnacık bebeye zor bakıyorum
Maşallahı vardıNasıl bilirdiniz,merhumeyi
calismiyorum 5.5 ay önce doğum iznine ayrıldım sonrada çıkışımi aldım evdeyim önü açık ne zamana kadar henüz belli değilÇalışmıyo musunuz yoksaa
Ayyyy çok gençsin
Ne ara evlendin de iki kızın oldu
En güzel benK kahvemsi mutluluk
sekerim00 ile Cennetmeyvesii 'ın renkleri çok yakin değil mi
Mizaclarini o kadar benzetiyorum ki.
Ya bizim burda da geçmiş bayramı kutlamak isteyenler gittkleri heryere korona bulastirmislar su an hastanede yer kalmamış malesef düşüncenizler bunları cinayete teşebbüsten içeri atmak lazimIstanbuldaki kv denin akrabaları şu kadar zaman totolari üstünde nasil durabildiler acep
Kv ye misafir gelmiş bu akşam taa istanbullardan
Yaa biz suracik markete çıkmak istemiyoruz.
Kurtlular
Abla önünde saygıyla eğiliyorum abla affet abla beceremedik ablaBen senin yaşındayken 2 çocuğum vardi
Yok artık diyorumIstanbuldaki kv denin akrabaları şu kadar zaman totolari üstünde nasil durabildiler acep
Kv ye misafir gelmiş bu akşam taa istanbullardan
Yaa biz suracik markete çıkmak istemiyoruz.
Kurtlular
Ne derdin vardı kuzum da erkenden bulaştın bu islere17 yaşında evlendim birisi 5 birisi 2 yaşında kızlarımınn
Kapilarinizi açmayın gelmesinler istemiyoruzzYok artık diyorum
Ben anama gitmiyorum ya
İnsanlar ne gezme meraklisiymis
Allah bağışlasın canım, çok genç evlenmişsin17 yaşında evlendim birisi 5 birisi 2 yaşında kızlarımınn
Belki sevmiştirNe derdin vardı kuzum da erkenden bulaştın bu islere
Bizde çalışır görünümlü paralı kölelerherkes calismiyor, bir kisim ev hanimi veya bir süreligine ev hanimi.
Ayrica birikimin büyügü, kücügü olmaz. O yasda birikime baslaman cokiyi bence.
Şeyyy netten alintiydi oDeste deste paraların fotosunu az önce attığını hatırlatmak isterim
Maşallah maşallah nazar değmesin sanaİdeal bi yaştasınız bn anormal bi yaştayım desek daha doğru olur
Canım kapı kalmadı ki, geceyarısı yollara dökülmüş herkesKapilarinizi açmayın gelmesinler istemiyoruzz
Sevmek neydiBelki sevmiştir
Erken yaşta sevme mi diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?