- 28 Mart 2020
- 6.408
- 24.836
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #59.421
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kitabını okumuştum, ilk yayinlandiginda aile evindeydim mecbur izledik.hahaha o dizi beni resmen depressiv etmisdi yasenaryoyu yazan nasil bir ruh halindeydi diye düsünüyordum sürekli
![]()
ben 44, bir cocugum var, 2 yasina gircekSizler kaç yaşındasınız kac çocuğunuz var
Bu kadar sevdim yeter mi diyorsunSevmiyom gari
Ayran gonulluyum ben![]()
ben 44, bir cocugum var, 2 yasina gircek
Çok bileBu kadar sevdim yeter mi diyorsun![]()
Ben 36 yaşındayımSizler kaç yaşındasınız kac çocuğunuz var
Bu hatun böyle seviyor, tarzi böyleYok öyle diil o
Ben eskiden beri büyükbaş severim![]()
35 im bende 13ve 7,5 yaşında iki oğlum var.Sizler kaç yaşındasınız kac çocuğunuz var
biz ikinci bulusmada evlilik karari alip, 9 ay icinde evlendikBizde 3 yil sonunda evlendik,işin şakası tabi iyiki evlendik❣
Çocuk adamBen 36 yaşındayım
Bir tane oğlum var ama kanunen eşim oluyor![]()
Zengin parasıyla fakir kocasiyla işteÇocuk adam![]()
Ben 36 yaşındayım
Bir tane oğlum var ama kanunen eşim oluyor![]()
Bu hatun böyle seviyor, tarzi böyle
35 im bende 13ve 7,5 yaşında iki oğlum var.
Maşallah maşallahbiz ikinci bulusmada evlilik karari alip, 9 ay icinde evlendik![]()
yasa bakmiyor bu isler. Sen benden iyi biriktirmissin bence calismadigin haldeBurada sizlerden iyi şeyler oğrenicem galiba hepiniz bnden büyük ve bilgilisiniz☺☺
yasa bakmiyor bu isler. Sen benden iyi biriktirmissin bence calismadigin halde![]()
21 yaşında evlendim cnm bende.Maşallah buyütmuşsünuz sizde galiba hepiniz 25den sonra evlenmissiniz