- 28 Mart 2020
- 6.408
- 24.836
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #59.381
Aşıklar atışması gibim olduAnam sana lafmi yetişir totom acıdı burda otura otura gidiyom ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşıklar atışması gibim olduAnam sana lafmi yetişir totom acıdı burda otura otura gidiyom ben![]()
Lütfen yani ben çalışmıyorum ama 5bucuk 6bucuk arası ayaktayımkizim uyancak sizin yüzünüzden. güle güle bi hal oldum burda. gidin yatin artik. yarin calisiyorsunuz hepiniz. haydeeee![]()
Sen şanslı olanlardansin cnmöhm ben 40 imda evlendimönce iyi gezip tozdum
![]()
Peki komutanimDagilmiyoruz hanfendiii burdayiz daha![]()
Böyle aşıklar atismasina can kurbanAşıklar atışması gibim oldu![]()
Ben bu ara ev hanımıyımkizim uyancak sizin yüzünüzden. güle güle bi hal oldum burda. gidin yatin artik. yarin calisiyorsunuz hepiniz. haydeeee![]()
En güzeli oymuş turtis biz cuzdana bakmadıkta ne oldu cüzdan bize bakiyoSen şanslı olanlardansin cnm
35ten sonra genelde adamin cüzdanına bakarak nikahi yapan çoğunlukta.
bende calismiyorum, ama ben 9a kadar uyucamLütfen yani ben çalışmıyorum ama 5bucuk 6bucuk arası ayaktayım![]()
Ben sana demiştim dimi gel diyeBöyle aşıklar atismasina can kurban
Sardı beni![]()
Ya beni kocam engelliyomus anladım ben soylimde hep 4-12 gitsin gelmesinBen sana demiştim dimi gel diye![]()
Senin yerinde olsam 11 kadar uyurdumbende calismiyorum, ama ben 9a kadar uyucam![]()
Maşallah hemde becerikli en sevdiğim gelin tipiSizin kadar becerikli olmasamda yaptık bişiler arada çoğusu elisi yaptıklarimla biriktirdim
En güzeli oymuş turtis biz cuzdana bakmadıkta ne oldu cüzdan bize bakiyo![]()
Sen asıl bir insansinöhm ben 40 imda evlendimönce iyi gezip tozdum
![]()
vallahi tek pismanligim ikinci cocuguk icin yasim gec olmasi, yoksa yine aynisini yapardim. Tek yasadim, gezdim tozdum eylendim rahat rahat. Sagi esim cok relax, karismaz bana ama yinede farkli tabi simdi gezmek.Sen şanslı olanlardansin cnm
35ten sonra genelde adamin cüzdanına bakarak nikahi yapan çoğunlukta.
Hacivatla karagöz![]()
Ben bu yaşımda bile evlenmezdim kız ne diyosun yaş 34 bu arada![]()