- Konu Sahibi karamelli_turta
- #59.521
Günaydin
kahveler kimden
kahveler kimden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha kahvaltı yapmadım,Günaydin
kahveler kimden
bende halen yatakkeyfi yapıyorum kızımlaBen daha kahvaltı yapmadım,keyfine var, bekleme beni
Bende yapmadım,kahvaltı ama bi fincan kahve içtim uyanamadım malum geceden kalmaBen daha kahvaltı yapmadım,keyfine var, bekleme beni
Eşimin kahvalti hazırlamasını bekliyorum, şu an ölü taklidi yapıyorumBende yapmadım,kahvaltı ama bi fincan kahve içtim uyanamadım malum geceden kalma![]()
Eşimin kahvalti hazırlamasını bekliyorum, şu an ölü taklidi yapıyorum![]()
Hoşgeldin canım biz seninle yasitiz ama sen benden baya önce evlenmişsinMaşallah buyütmuşsünuz sizde galiba hepiniz 25den sonra evlenmissiniz

Uhu çok yakışıklı bir bebiş demekki anası gibi şeker bişeyse hayır denilmez zatenAtarım bak resmini hayır diyemezsin minnosuma![]()
Hahahahha bende 20 ay öncesine kadar öyleydim 20 aydır koltuk yğzü görmiyorumZor zor :) bugün bebeğime sordum kaç yaşına kadar nefesini dinlicem acaba :) 17 gün öncesine kadar totomu devirip yatardım o kanepe senin bu koltuk benim. 17 gündür nefes dinliyorum![]()
sagol canım benim
Umarım içine sinersagol canım benim
almayı dusundugumuz evı henuz göremedik pek nazlıaynı apartmanda satan muteahhıtın evi var ona baktık begendım yani ilk intiba guzel tabi ilave seyler yaptırmıslar bıraz,bide baktıgımız ev 9.kat bizim dusundugumuz 1. kat ona gore bı bakmak lazım.olacakmıs gıbı hıssedıyorum hayırlıysa olsun canım dua et
Yok yok emekli olmaaabir bana da vu s7rec yetti... Güzel guzel çalışmak daha faydalı olmak istiyorum ogrencilerime...Özledim hepsini...Aileleriyle bile olsalar ne yazik ki tam eğitim aldıklarını düşünmüyorum...![]()
İyiymiş, ben de kahvaltıyı hazırlayıp, çıktım evden, yani kaçtım
Adliyeler hala aktif değil, adli tatil de var, eşim bir iki hafta daha rahat, evden çalışıyor, haftasonu yine kaçarız, psikolojim bozuluyor, herkes maskeli, köy nE rahattı
Emekli mi olsam, günüm fazlasıyla doldu, 10-15 yıl yaş beklemesem miama ben kendimi biliyorum, çalışmadan duramam, ikinci gün sıkılır, ikinci ay tımarhanenin yolunu tutarım
![]()