Evde pek işim yok, varsa da yapasim yok🤭
Dolma ve makarna var kalanlardan.Karışık kızartma da çıkardım buzluktan. Kavanozlarda çorba da var. Yanına yoğurt, salata yeter sanırım.
Bugün dışarı çıkmak istiyorum, uzun uzun yürüyüp temiz hava almak.
Dönüşte de markete ugramam lazım, buğday unu ve kahvaltılık eksik.
Kalkıp kahvaltı yapıyım ama önce

Eşimin kahvalti hazırlamasını bekliyorum, şu an ölü taklidi yapıyorum🤣

😂
İyiymiş, ben de kahvaltıyı hazırlayıp, çıktım evden, yani kaçtım 🤪😂

Adliyeler hala aktif değil, adli tatil de var, eşim bir iki hafta daha rahat, evden çalışıyor, haftasonu yine kaçarız, psikolojim bozuluyor, herkes maskeli, köy nE rahattı 🤦‍♀️

Emekli mi olsam, günüm fazlasıyla doldu, 10-15 yıl yaş beklemesem mi 😂 ama ben kendimi biliyorum, çalışmadan duramam, ikinci gün sıkılır, ikinci ay tımarhanenin yolunu tutarım 😅

Zor zor :) bugün bebeğime sordum kaç yaşına kadar nefesini dinlicem acaba :) 17 gün öncesine kadar totomu devirip yatardım o kanepe senin bu koltuk benim. 17 gündür nefes dinliyorum 😁
Hahahahha bende 20 ay öncesine kadar öyleydim 20 aydır koltuk yğzü görmiyorum🤦‍♀️🤦‍♀️

kronikuykucu kronikuykucu evi görmeye gitmişsiniz, nasil içine sindi mi cnm? Hadi hayırlısı olsun bakalim.😍
sagol canım benim
almayı dusundugumuz evı henuz göremedik pek nazlı:KK70:aynı apartmanda satan muteahhıtın evi var ona baktık begendım yani ilk intiba guzel tabi ilave seyler yaptırmıslar bıraz,bide baktıgımız ev 9.kat bizim dusundugumuz 1. kat ona gore bı bakmak lazım.olacakmıs gıbı hıssedıyorum hayırlıysa olsun canım dua et

sagol canım benim
almayı dusundugumuz evı henuz göremedik pek nazlı:KK70:aynı apartmanda satan muteahhıtın evi var ona baktık begendım yani ilk intiba guzel tabi ilave seyler yaptırmıslar bıraz,bide baktıgımız ev 9.kat bizim dusundugumuz 1. kat ona gore bı bakmak lazım.olacakmıs gıbı hıssedıyorum hayırlıysa olsun canım dua et
Umarım içine siner🙆🏻‍♀️
Ev kolay kolay alinmiyor çok ama hızlı düşünmek lâzım. Hayırlısi ise olur umarım 😊

😂
İyiymiş, ben de kahvaltıyı hazırlayıp, çıktım evden, yani kaçtım 🤪😂

Adliyeler hala aktif değil, adli tatil de var, eşim bir iki hafta daha rahat, evden çalışıyor, haftasonu yine kaçarız, psikolojim bozuluyor, herkes maskeli, köy nE rahattı 🤦‍♀️

Emekli mi olsam, günüm fazlasıyla doldu, 10-15 yıl yaş beklemesem mi 😂 ama ben kendimi biliyorum, çalışmadan duramam, ikinci gün sıkılır, ikinci ay tımarhanenin yolunu tutarım 😅
Yok yok emekli olmaaabir bana da vu s7rec yetti... Güzel guzel çalışmak daha faydalı olmak istiyorum ogrencilerime...Özledim hepsini...Aileleriyle bile olsalar ne yazik ki tam eğitim aldıklarını düşünmüyorum...
Kafam da deli planlar var ödevler hazırlayıp hediyeler alıp okula bırakacağım gelip alsınlar diye😚

Back
X