Yok yok emekli olmaaabir bana da vu s7rec yetti... Güzel guzel çalışmak daha faydalı olmak istiyorum ogrencilerime...Özledim hepsini...Aileleriyle bile olsalar ne yazik ki tam eğitim aldıklarını düşünmüyorum...
Kafam da deli planlar var ödevler hazırlayıp hediyeler alıp okula bırakacağım gelip alsınlar diye😚
Canım ya, senin meslek çok kutsal, özveri isteyen bir meslek, ben asla yapamazdım🤦‍♀️

Sizler çok özel insanlarsınız... 🥰

Öyle dediğime bakma canım, bir gün bile gelmesem özlüyorum, çalışmayı çok seviyorum, mesleğimi çok seviyorum, artı bırakmak istesem bile bırakamam, ofis elemanından, stajyerinden, yemek yapanına kadar, kaç ailenin ekmek kapısı, çok şükür... ☺️

kronikuykucu kronikuykucu 1. Kat degil de biraz daha üst kattan mi baksan.. bir de ist katında kim var öğren cnm malum biliyorsun...

Ben de online bakmaya devam cuma belki net kestirdiklerim olursa gidip bakarız...mesafe uzak olunca hemen gitmek istemiyorum
Ikinci kat benim evde, alt katimiz boştu biz alirken ama bu kış o da satılmış ☺
Üst katimiz zaten önceden satılmış ama onlar da bizim gibi boşta bekletiyorlar.

Son düzenleme:
Canım ya, senin meslek çok kutsal, özveri isteyen bir meslek, ben asla yapamazdım🤦‍♀️

Öyle dediğime bakma canım, bir gün bile gelmesem özlüyorum, çalışmayı çok seviyorum, mesleğimi çok seviyorum, artı bırakmak istesem bile bırakamam, ofis elemanından, stajyerinden, yemek yapanına kadar, kaç ailenin ekmek kapısı, çok şükür... ☺️
Emekli olmak istersen ben kız buyuyene kadar işlerin başına geçerim 🤣

Her meslek özel ve gerekli bak kac kişi nasipleniyor seninle birlikte bu bile harika bir sey

K
Ikinci kat benim evde, alt katimiz boştu biz alirken ama bu kış o da satılmış ☺
Üst katimiz zaten önceden satılmış ama onlar da bizim gibi boşta bekletiyorlar.
Kaç katlı cnm orda evler.. mesela benim istediğim yerde 3 katlı genelde...ama şu an oturduğum yerler de yeni yapilarda y katta var 10 katta var

Emekli olmak istersen ben kız buyuyene kadar işlerin başına geçerim 🤣

A bak o olur canım, sana gözüm kapalı bırakırım ☺️

Sen de angarya işlerden kurtulursun, rahat edersin, muhasebe, vergi , beyanname vs yapmak yok, ticari muhasebe yok, sadece danışmanlık, kendi elemanlarının yaptıklarını denetleme ve rapor var 😅

Özetle; İş az, sorumluluk çok, para gani 😍😂

Son dakika haberi.
Cumhurbaşkanı talimatiyla kamu çalışanlari için doğum izni 8 hafta uzatılmış.
Böylelikle 32. haftada başlayan doğum öncesi izin,
24. haftada başlayacakmış.
Bi tane daha yapsam mı 😂😂

Ama yok, ben kamuda değilim... :))

kronikuykucu kronikuykucu 1. Kat degil de biraz daha üst kattan mi baksan.. bir de ist katında kim var öğren cnm malum biliyorsun...

Ben de online bakmaya devam cuma belki net kestirdiklerim olursa gidip bakarız...mesafe uzak olunca hemen gitmek istemiyorum
normalde daha ust ıstıyordum ama bu gurultu meselesi yuzunden ben de asırı hassaslastım canım aman asagıya gurultu gıtmesın aman soyle olmasın ufacık cocuga bıle yerde ses olmayacak sekılde oynatmaya calısıyorum burda da alt kat kreş:KK48: ısınma sorunu da olmaz dıye dusundum ama bılmıyorum

K
Kaç katlı cnm orda evler.. mesela benim istediğim yerde 3 katlı genelde...ama şu an oturduğum yerler de yeni yapilarda y katta var 10 katta var
burda mesela eski yapılar bıle 5-6 katlı canım.genelde 9-10 sahil kesıme ızın vermıyorlar çok kata bı orda 2-3 kat.

normalde daha ust ıstıyordum ama bu gurultu meselesi yuzunden ben de asırı hassaslastım canım aman asagıya gurultu gıtmesın aman soyle olmasın ufacık cocuga bıle yerde ses olmayacak sekılde oynatmaya calısıyorum burda da alt kat kreş:KK48: ısınma sorunu da olmaz dıye dusundum ama bılmıyorum
Krestede çok ses olur bence😀

A bak o olur canım, sana gözüm kapalı bırakırım ☺️

Sen de angarya işlerden kurtulursun, rahat edersin, muhasebe, vergi , beyanname vs yapmak yok, ticari muhasebe yok, sadece danışmanlık, kendi elemanlarının yaptıklarını denetleme ve rapor var 😅

Özetle; İş az, sorumluluk çok, para gani 😍😂
O zaman ben yola cikiyorum, hemen başlayayım 🤭

Bizim sitenin kat sayilari 5 cnm.
En alt otopark zaten.
Bizim bina 6 katlı girişten aşağı iki kat, yukarı 3 kat seklinde. Biz dubleksin altındaki kattayiz.
Ama güvenilir, düzgün bir yerde olsa bahçe dubleksi isterdim açıkçası.
Evde kaldığımız surecte bahçe katındaki komşuma çok özendim, her gün disaridaydi🤣

Bimden tam bugday unu aldım. Efsane marka çok beğeniyorum ve fiyatı da uygun.
Şoka gidip kartta biriken puanlarimi da fazlasıyla harcadım.
Peynir çeşitleri, kahvaltılık,kahve, süt falan aldım.
Mavandan yeşillik ve salata malzemesi ile kapanışı yaptım.
Yoğurt, kefir, meyve eksik ama boynuma baskı yaparım diye alamadım.
Diğer çıktığımda artık.
Düsumu aldın biraz dinlenip dezenfekte ve yerleştirme faslına gecerim

Back
X