- Konu Sahibi karamelli_turta
- #60.101
bende hep okurdum, yazmazdim hic. Simdide diyorumki keske daha öncede yazsaydim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğrudur canım elbiselerden yağ lekesi nasıl çıkar acaba bilgin varmılidl in yag cözme sprayi cok cok iyimis W5 mi ne. Onuda bi dene. Ben soda kullaniyorum, ama yorumlardan biliyorum
Gönlünüzce olsun canım inşallahbi ev bulup tasinsak, bende deniyecem
bu arada bugün güzel birsey oldu. Esim isden cikacak ya. Bi tanidigi is yeri acmis, ayni is. Gel benle calis dedi. Esimde yok ben cocuga bakcam, kres yok diye cevab verdi. Arkadasda öylese cumartesi günleri ek is olarak yap dedi.
Öyle olsa süper olur. Issizlik maasi ve ek is parasi toplamdan zaten nerdese simdiki maasi kadar olur.
Umarim gercekten olur bu is
bazilari bulasik ilaci sürüyor yikamadan. Kendim denemedim ama.Doğrudur canım elbiselerden yağ lekesi nasıl çıkar acaba bilgin varmı
insallahGönlünüzce olsun canım inşallah
Beyazlarda ariel toz, renklilerde toz olarak sadece alo,siyahlara abc sivi, bazi renkliler için de peros-rinso-abc sivi.Kizlar renklilere yillardir sivi deterjan kullaniyorum. En son ne zaman toz kullandim hatirlamiyorum bile. Kullandigim zamanlarda 30 derecede tam erimiyordu, camasirda tortu birakiyordu. Deterjan gozunde de topaklaniyordu.
Kullananlar memnun musunuz? Bazen oyle guzel indirimler yakaliyorum ki, cesaret edip alamiyorum..
Bende isterimmmmmHerşeye de ortak olma ama
Sen cuzdani al sekerimden, çikolatalar bana
Hem senin zayiflaman lazım![]()
207 bin gayet iyi bir rakam planli, sen ne kadar düşünüyordun?şimdi bankadaki temsilci ile görüştüm. maaş bankam aynı zamanda. maaşıma göre çekebileceğim maksimum tutar 207 binmiş. tüketici kredim de vardı, o yüzden mi böyle düşük bilmiyorum, sana daha yüksek çıkar muhtemelen. bir yıl ödemesiz 10 yıl vade ile aylık taksitim 2960 yapıyor. yarın sabah gelin eksper için imzanızı alalım dediler.
Bazilari güzel cnm :)Hayır yok gayet güzel yikaniyo☺
Sevemedim sıvı deterjani
Bankalar işini biliyor uykucum.@planli bugun mesaı cıkısı bankaya gittim kızlar üçü yanyana bide yagmur vardı sormayın.
kredi için masrafları ogrendım halkbankası ve vakıf aynı neredeyse tek fark halbankası ılk bir yıllık hayat sıgortası yapıyor sonrası istege baglı sanırım.zıraat bankası kredi vadesi boyunca sıgorta yapıyor.bizim cekecegımız fıyata gore 3500-3600 yaklasıkmasraf cıkar dedi halbank.ziraat yaklasık 5000.
vakıfbank maas bankam maxımum 180 bin verebılırız sıze dedıler. dedim 26 bın kredi kartı verıyosunz 180bin ev kredisi mi yani
bu oranlarla boyle,0.93 oranıyla ıstedıgınız kadar dedi. özellikle boyle yapmıslar.
evi yarın görmeye gıdıcez nasıpse olursa bu ev ıcın olmazsa baska begendıgımız ev ıcın zıraat yada vakıftan cekıcez ınsAllah
Merhaba:)Merhaba nasılsınız nereye ekliyip yazıyosunuz merak ettim
Sen ve ben o yediğimiz cikiletalardan kilo veremiyoruz wittt, topikteki herkes zayıfladı biz yerimizde sayalim10
Ama cikileta yememe engel degil![]()
Kız gündüz kusagindayiz daha, çocuklar ve yaşlılar uyumadı. Muhabbetin yönünü değiştirme![]()
Nalan başka bir karakter cnm devamında zeynep gelecek.karamelli_turta Camdaki Kız'ı okumaya başladım, elimden bırakamıyorum. Sanki sen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kitabı demiştin dimi? Bu Nalan ordaki kim oluyor bilemedim.
Ben utandigimi kabul ediyorum1 saat yürüdüm dusumu aldım
Yesilcayimi demledim
Yarın tartı günü Allah utandirmasin![]()
Persil tozdan bende memnun kalmadim kokusunu beğenmedim.Persil toz hiç bir işe yaramıyo canım bir defa kullandım daha da kullanmam inan o lidl daki ucuz toz daha temiz yikiyo
Iyi gecelerBehlül kaçar
Iyi geceler hatunlar![]()
Bu saatlerde de Behlül demek![]()
Asmin ah asminbende hep okurdum, yazmazdim hic. Simdide diyorumki keske daha öncede yazsaydim.
Hahahaha cağnıımmBu saatlerde de Behlül demek![]()
Sen kimi takip ediyorsun
Sen kimi takip ediyorsun
Bazı arkadaşlarım danışmanlık almayı düşünüyor ama kararsız kalmışlar.. dedim beğenirseniz ben de alirim
Aa tamam sen deyince ben de onu takibe almıştım. Evet öyle yazmış...Ne yapıyor ya da söylüyor ki bu kadar talep oluyor meraktayım açıkçasıÇoğunu bıraktım takibi canım şu an twitburç ve lunasmelody var sadece.yazdıklarının çoğunun ne demek istediğini pek anlamıyorum zaten
Lunasmelody şey yazmış danışmanlık için 2020 ye kadar randevularım doldu, 2021 e randevu verebiliyorum![]()