• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çoğunu bıraktım takibi canım şu an twitburç ve lunasmelody var sadece.yazdıklarının çoğunun ne demek istediğini pek anlamıyorum zaten 🤣

Lunasmelody şey yazmış danışmanlık için 2020 ye kadar randevularım doldu, 2021 e randevu verebiliyorum😱
Amanın
Bi ben varım sanırım o işlerle alakadar olmayan
Gerçi yay burcunun tüm özelliklerini yaşıyorum o ayrı tabi🤣

Esim yuruyuse cikmisti. Bakmis millet Bim onunde kuyrukta, sandalye minderi icin bekliyor. Eve dondu, para aldi ve gitti, kapti minderleri geldi. Haydi tekrar yuruyuse...
Dogruyu soylemek gerekirse ben usenirdim. Amaaan sira mi gelir, gelse de minder kalmaz der kilifimi uydurur, gonul rahatligiyla yuruyusumu yapardim...

Ben merakıyım ... Ayrıca alanın degil ama uzay gökyüzü gözlem ve eğitimleri olunca teleskopla bakmak icin her engeli aşıp giderim...Gökyüzü farkli bir alem
Ben de çok isterim.
Dün gece uykum kaçtı yıldızlar ve ayla bakisip derin düşüncelere daldım🤣

Gece uyuyamayinca sabah geç kalktım tabi.
Kalktigim gibi de harcamalar başladı.
CarrefourSA market siparişi verdim. Deterjan, süt, yoğurt, ton balığı derken epey tuttu burası.
1gram da altın aldım hesaptan.
Eşim kahvaltı hazırlıyor sonra günü planlariz
Altının da bereketli olsun canım

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı Cumalar 🥰

Tartıldım bu sabah 😬 sadece 200 gr vermişim 20 günde ama buna bile sevindim, zira üç haftadır ne spor, ne diyet kaldı, tatlılar, piknikler, çay partileri havada uçuştu 😅

Bu akşam köye geçiyoruz, Pazartesi dönüp işe geleceğim ama haftaya Cuma bomba gibi döneceğim inşallah, dikkat edeceğim hafta sonu olmasa da, hafta arası 😊

Amanın
Bi ben varım sanırım o işlerle alakadar olmayan
Gerçi yay burcunun tüm özelliklerini yaşıyorum o ayrı tabi🤣

Bende pek alakalı sayılmam aslında burcum başak ama gerisini bilmiyorum🤣 İş yerindekiler çok meraklı, gündemden kopmamak için takip ediyorum bende 🤣

Haftasonu yine yasak varmış.
O zaman bugün kesin dışarı çıkacağım🤣
Parka gidip biraz d vitamini stoğu yapar, biraz da yürürüz.
Eski normal yasantimi özledim hem de çok.
Evde olmaktan yana sıkıntım yok çok şükür huzurluyuz ve vakit güzel geçiyor.
Diğer yandan işe gidedigimiz için gelir kaybı, hayatımızı hep bir sınır icerisinde yaşamak zorunda kalmak hiç hosuma gitmiyor.

Ve cok şükür biraz daha kilo vermişim..Tarti bana 6 yıl sonra 56 sin bu boyla dedi🤗Ama bölgesel kısım fena vücudu biraz dinlendirip bölgesele ağırlık veririm...Ak şu virüs olmasa parklarda bulunan aletleri kullanmak iyi olurdu
Normalde aletleri kullanmak için sıra olurdu, dün baktım bomboş.
Eldiven takip kullanabilir miyiz diye düşünüyorum.
Yuvarlak bir alet var burada, elle çeviriyorsun.
Boyun agrima o kadar iyi geliyor ki, kışın bile ağrım olsa gider yarım saat çevirir gelir bomba gibi olurdum ama şimdi dokunmaya korkuyorum

Back
X