• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

P planli K kahvemsi mutluluk karamelli_turta karamelli_turta kızlar banka masraflarını nakit olarak ayrı mı verıyoruz krediye ilave mi oluyor
P planli hayırlı olsun canım.
Canım planlı in dediği gibi sigortalar. Dask ve konut her yıl krediyi çektiğin aybaşı yenilenir, banka sms yollluyor hatırlatma için.
Hayat sigortasını istersen yıllık istersen krediyi çekerken toptan kredi çekilen rakamdan dusurtebilirsin. Toplu odersen daha uygun, çektiğin vadeden önce borç biterse hayat sigortası iade ediliyor.
Limit konusunda planlı haklı. Ben kredi çekerken diğer bankalardaki kullanmadığım kart ve ek hesaplari kapartir demişlerdi. Sonra aynı limitte kendileri verdi aynı ürünleri.
Eksper ücretini krediye basvurduktan sonra eksper eve gitmeden hesap açıp oraya yatirmami istediler sadece. Geri kalan her masrafı kredinin içinden düşüyorlar.

Kahvemsi mutluluğun mutluluk topları adı🤣
Hurma, yulaf, fıstık ezmesi, çiğ kuruyemisler bizzzzt yapıyoruz.
Sonra şekil verip eritilmiş bitter cikolataya batırıp soğuyunca afiyetle yiyoruz🤣
Toplarin lezzetlidir de ben artik diyete başladım😂

20200605_155206.webp

Park çok kalabalıktı, eşim bir tur atıp ev dönmek istedi.
Her köşeden bir bagirti, çığlık aileler de piknik masalarini, cimenleri doldurmuştu, mesafe ayarlamak mümkün değildi.
Malum bizim alışık olmadığımız durumlar.
Eşimi eve yolladım, ben ara sokaklardan yürüdüm, ama fazla uzaklasmisim. Bilmediğim yerlerden çıktım🤣 Dönerken şans oyunu bufesinin onunden geçtim, ayın 5i belki diyerek şansımi denedim.
Seyyar da yaprak gördüm. Yarım kilo aldım.
Yıkayıp buzluğa atarim. Üstümde para yoktu yoksa daha fazla alırdım, çok güzel yaprak.
Bizim sokağı tarif ettim gelirse bir kilo daha alır atarım.

Normalde aletleri kullanmak için sıra olurdu, dün baktım bomboş.
Eldiven takip kullanabilir miyiz diye düşünüyorum.
Yuvarlak bir alet var burada, elle çeviriyorsun.
Boyun agrima o kadar iyi geliyor ki, kışın bile ağrım olsa gider yarım saat çevirir gelir bomba gibi olurdum ama şimdi dokunmaya korkuyorum
Aa evet o alet üst kollara da iyi geliyor... Ben de eldivenle yapsam diye düşündüm açıkçası ama bilemedim..

Turta sen aslinda yavaştan vermiştin daha önceden ne oldu hadi silkelen..
Canım üst s ama alt var ben de kocaman heralde 6 kilo vardır fazlalik😂😂
O fazlalık değil nesilllerden nesile aktarılan genetik mirasimiz.
Lütfen sahip çıkalım🤣

O fazlalık değil nesilllerden nesile aktarılan genetik mirasimiz.
Lütfen sahip çıkalım🤣
O iş ben de 15 yıldır sahip çıkıyorum arkadan pit pit geliyor...

Bugünü kendime serbest ilan ettim canim8n istediklerini yiyorum yarin tekrar kaldığım yerden devam..tabi sporu yaptim 20 dk cik. Bugün böyle olsun.

O iş ben de 15 yıldır sahip çıkıyorum arkadan pit pit geliyor...

Bugünü kendime serbest ilan ettim canim8n istediklerini yiyorum yarin tekrar kaldığım yerden devam..tabi sporu yaptim 20 dk cik. Bugün böyle olsun.
Sen bu sefer istikrarlisin ama, uzun süreli diyetlerde arada bir kaçamak yapmak daha emin adımlarla ilerlemeye yardım eder derdi benim canım diyetisyenim.
Gerçekten de öyleymis yaşayıp gördüm.
Mesela sorardı bu hafta yemek istediğin birsey var mı diye, ilk başlarda bir sürü şey sayardim sonra sonra herşeyin sağlıklı şeklini yapmaya başladık.
Haftada bir gün, bazen bir öğün kafana göre takıl derdi.

Back
X