- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.494
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #60.181
Oyle miymis, ben de kocum...Seni niye sevdiğim belli oldu koçlar yaylarla çok iyi anlaşır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle miymis, ben de kocum...Seni niye sevdiğim belli oldu koçlar yaylarla çok iyi anlaşır![]()
Daha detaylı yorumlar için lütfen randevu alınız.Ates grubu işte ablacim kendimden biliyorum
Genel olarak koç,aslan,yay en dikkafali burçlar![]()
Sen koc musun, yay mi? Burclardan pek anlamam ya neyse...Seni daha da çok sevdim abla![]()
Koç 30 mart doğumluyum 1977 modelim ablaSen koc musun, yay mi? Burclardan pek anlamam ya neyse...![]()
Benimde oğlan aslanSeveriz astrolojiyi
Benim büyük oğlum aslan
Aslan da ateş grubu erkeğin en zor burcu bence
Bende koç burcuyum, yükselen akrep
Ikisi de tam olarak benim![]()
Daha fazla nasıl etkilenebilirim acabaTutulmadan en çok etkilenecek burç yaymış![]()
Ahaha benim büyükbaş akrepNe koç ne akrepte aşırı bir takıntı yok
Ama kıskançlık diz boyu.
Benim 1 haftadan fazladır diz ve aşağısında ağrı var uyutmuyoaaa, o baş ağrısı kaç gündür bende de var. hele dün elim kolum kalkmadı, üzerime toprak atılmış gibiydim desem yeri.
bu arada ben de yayım. oğlum ve eşimde. ailecek yayıyoruz derdim ama yükselen başak.
gelelim diğer konuya. @kronikuykucu yamacıma gel cağnım. bankadan geldim, eksper için imzayı attım.
sana kredinin az çıkma sebebi muhtemelen kullandığın diğer kredili ürünler. ek hesap, kk, kredi vs bunların limitini minimuma indirir ya da kapatırsan, daha fazla kredi çekebilirsin. bunu teğit etmek için bankaya da sordum. sen de kredi çekeceğin bankayla konuşup diğer kredili ürünlerin limitlerini düşürürsen, konut kredisi limitin artacaktır. bir kredi kartının limitinin 26 bin civarı olduğunu söyledin, bunlar hep etkiliyor.
hayat sigortasını peşin verdim ve diğer masraflarla birlikte toplam kesinti 5000 oldu, ziraat bankası.
Yukselenine bakmak lazım.Ahaha benim büyükbaş akrep
Hiç kıskançlık yok
Takıntı bol
Adam evrene zıt bence![]()
Evet fazla dikkafaliyimAtes grubu işte ablacim kendimden biliyorum
Genel olarak koç,aslan,yay en dikkafali burçlar![]()
Boğa olma ihtimali yuksekYukselenine bakmak lazım.
Belki bir boğa veya yengeç ise![]()
Seninkinin kulaklari iyi cinliyordurBoğa olma ihtimali yuksek![]()
Bu tutulma şeysindendir oGüncel;
59.200
+100 gr.
![]()
Şaka gibiyiz yaSokağa çıkma yasağı iptal edilmiş![]()