• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvaltımı yaptım ellerime sağlık dünkü yaptığım reçel pek bi tatlı güzel olmuş 😂😂😂

Dondurucudan kıyma çıkardım
Vişne kompostosu yaptım

Akşama
İnegöl köfte
Patates haşlar soğanlı salçalı baharatlı kavururum
Karpuz
Yoğurt
Vişne kompostosu

Birazdan canlı dersimi yapar
Sonra da bazlama yaparım nasipse

Makinaya çamaşır attım sereceğim

aaa, o baş ağrısı kaç gündür bende de var. hele dün elim kolum kalkmadı, üzerime toprak atılmış gibiydim desem yeri.
bu arada ben de yayım. oğlum ve eşimde. ailecek yayıyoruz derdim ama yükselen başak. :KK70:

gelelim diğer konuya. @kronikuykucu yamacıma gel cağnım. bankadan geldim, eksper için imzayı attım.
sana kredinin az çıkma sebebi muhtemelen kullandığın diğer kredili ürünler. ek hesap, kk, kredi vs bunların limitini minimuma indirir ya da kapatırsan, daha fazla kredi çekebilirsin. bunu teğit etmek için bankaya da sordum. sen de kredi çekeceğin bankayla konuşup diğer kredili ürünlerin limitlerini düşürürsen, konut kredisi limitin artacaktır. bir kredi kartının limitinin 26 bin civarı olduğunu söyledin, bunlar hep etkiliyor.

hayat sigortasını peşin verdim ve diğer masraflarla birlikte toplam kesinti 5000 oldu, ziraat bankası.
Benim 1 haftadan fazladır diz ve aşağısında ağrı var uyutmuyo

Back
X