• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Senin birkaç kilo bence normal bebis daha emiyor, takma kafana illâ verirsin ☺️
Turtisim kadın hayatı boyunca sıfır bedendi yadirgiyor tabi bu durumunu
Senin gibi mi o bosversin
Dikişlerin geçsin mekik çekersin
Olmadı ben hepinizi toptan zayiflatirim 🤣

Benim sağlık durumum olmasaydı diyetisyene gitmezdim açıkçası, iş yine bizde bitiyor.
Listeleri alıp uymadiktan sonra bir anlami yok.
Sonuçta sihirli değnek ile zayiflatmiyorlar, genel geçer herkesin bildiği sağlıklı yaşam kuralları söyledikleri.
Kendin yapabiliyorsan yap, ama dengeye dikkat et.
Burada devlet hastanelerinde de var ücretsiz diyetisyen, orada da varsa belki öyle baslayabilirsin.
Ama motivasyon için birebirler.
Sosyal medyadan birsuru diyetisten örnek menüler, tüyolar paylaşıyor onlara da bakabilirsin
iyi fikir canim birazda onlara bakimde, ama dedigin dogru, sonunda hersey bizde bitiyor. ❤️

Ben o listelere hic uyamiyorum😒
ve o diyet listeleri bana fazla geliyor ben gun boyu okadar yiyemiyorum ki.
Duzensiz yedigimden veremiyosam veremiyorum iste
sen zaten atomkarinca gibi calisiyorsun. Sen vermiyeceksinde, kim vercek. Yanliz yeni dogum yaptin, dinlenmegide unutma arada. 🧿

Sen bu sefer istikrarlisin ama, uzun süreli diyetlerde arada bir kaçamak yapmak daha emin adımlarla ilerlemeye yardım eder derdi benim canım diyetisyenim.
Gerçekten de öyleymis yaşayıp gördüm.
Mesela sorardı bu hafta yemek istediğin birsey var mı diye, ilk başlarda bir sürü şey sayardim sonra sonra herşeyin sağlıklı şeklini yapmaya başladık.
Haftada bir gün, bazen bir öğün kafana göre takıl derdi.
Evet bu sefer istikrarliyim umarım 1 ay daha böyle devam edip sonra koruma evresine geçerim...

Arkadan beni ittirin tek başıma zor oluyor 😃
Gece etiketle beni kahvemsim ağzım boş dursun, hatta kilolusun fln de 😂
Önceki rejimim bir arkadaşımın kilo almışsın sankiiii demesiyle başlamıştı 😃

Yüzde 70 yaymis,
Yay olmayanlar da ateş grubu imiş meğer 😂
Maşallah tam ateş hattii 💥💣
tombisim diye sevelim seni birsüre 😂😂😂❤️

Back
X