• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimle birer ay arayla evimizi almıştık, akşam ariyor ne zaman yapılandırma yapacağız biz diye soruyor🤣
Çünkü ben onun mali danismaniyim🤣
İyi para kazanır daha da iyi harcardi, evi de benim zorumla aldı. İki yıl önceki kirasindan daha az kredi ödüyor şu an.
Umarım bir an evvel yeni faiz oranlarından mevcut borclularin yararlanması için de bir düzenleme gelir🙏
Bak iste oglaksin ispati iste 😄

Günaydın kızlar
Deprem malatya da olmuş
Uyandım, uyumaya çalışıyorum, midem kazanıyordu,
1 lokma ekmek 2 yudum su içtim
Buzluktan balık, dolmalık biber, kabak, yaprak çıkarttım, sarma dolma yaparım,
Bugün olmazsa da yarın pişiririm
Humus buldum çıkarttım balıkla bugün iyi olur,
Milföy börek yaparım az sonra kahvaltıya, fırın ısınmışken kek de yapayım
Büyük kızım da oğlak parayı sever ama harcamayı

Bir-kac gündür kendimi toparlamaya çalışsam da üzerim de bir kırgınlık isteksizlik var...Annemle konuştum cok evde kaldın ondan olabilir ya da sosyal medya ya foto falan koymuyorsun degil mi oyle cok cok cimcik cimcik yazılı seyler diye söylendi bir de...
Ben öyle her gün foto koyup yok şöyleyiz böyleyiz diyen biri degilim ki dedim...
Kızım bu ara herkes kafayı yedi belli mi olur söyleyeyim dedi
..

Akşam akşam fırça yedim kendime geldim😂😂ah bu anneler yok muu

Evetttt çok şükür sonunda okuldayız 😁😁😁😁😂😂😂
Evet okuldayız ve gercekten gitmek istiyorum cok özledim
Okullarini özleyen ortmenlerimiz, gözünüz aydin olsun diyorum o zaman 🤗
Kuzenimle birer ay arayla evimizi almıştık, akşam ariyor ne zaman yapılandırma yapacağız biz diye soruyor🤣
Çünkü ben onun mali danismaniyim🤣
İyi para kazanır daha da iyi harcardi, evi de benim zorumla aldı. İki yıl önceki kirasindan daha az kredi ödüyor şu an.
Umarım bir an evvel yeni faiz oranlarından mevcut borclularin yararlanması için de bir düzenleme gelir🙏
Iyiki almış kuzenin de,çok kârlı olmuş kirasindan bile aşağıya inince.
Bizde dört gözle bekliyoruz 😍
canım ev işinde cok kararsız kaldım
evdeki kıracı cok moralimi bozdu 40 dk gec kaldı bılerek kapıda bekledik.
ustune evin holunde yok işte ıkınız bırden eve gırmeyin vs falan dedi odalara sokmadı dogru durust kapıdan beri baktım içeri.diyo fotolardan gordunuz zaten,iyi de ev alıyoruz fotolardan mı alıcaz dedim, sizin hasta olma rıskınız varsa bize de sızden bulasma rıskı var dedim dogru durust ısık bıle acmadı ben dedim koridorun ısıgını acın dıye.zaten sinirlendıgım için gezemedim pek.3 ay kıra odememıs ev sahıbıyle tartısmıslar o da satmaya karar vermıs sımdı de 2 ay muhlet versınler dıyomus o da belırsız.bide ev ısınmıyor dedi arka odalar.
guzel bı gun olmadı yani. evin işciliğini vs begendık ama bu olumsuzluklardan ben ısınamadım
Uykucu cnm moralini bozma.
Bir kere bence o ev sahibiyle takik çıkmak istemiyor olabilir gibi hissettim.
Sen bu arada başka evlere de bak ,nasibin nerededir bilemezsin ☺️

karamelli_turta karamelli_turta Ya cnm teşekkürler...Ogrenciler olmayacak ama olsun yine de arkadaşlar okul hele sınıfıma girip o anı yaşamak istiyorum özledim gerçekten
Cnm olsun özellikle sen ve ozrengin abla kaç kez dediniz gitmek istiyorum diye.
Seminer bile olsa kafaniz dağılır biraz.

Screenshot_20200606-091122_A101.webp

Kızlar kataloğun diğer sayfalarında da güzel indirimli ürünler var haberiniz ola

Back
X