• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cnm olsun özellikle sen ve ozrengin abla kaç kez dediniz gitmek istiyorum diye.
Seminer bile olsa kafaniz dağılır biraz.
İşini severek, layıkıyla yerine getiren bahanalerin ardına siginmadan seminere gitmeyi bile özleyen tüm öğretmenlerimize selam olsun T tatlu Varyemez Varyemez abla 🥰

Güzel indirimler görünüyor..Aslında uzun süre yetecek kadar var. Ama bir tarafım da al köy kenara diyor diğer tarafım harcayıp durma paran batıyorsa altin yap bak her an lazım olur diyor😂😂
türkyede cidden sürekli cok zam oluyor sizlerden okudugum kadariyla. Sürekli ucuz buldugunuzda almak istemenizi anliyorum

Dun kilosu 6 TL' dan 8.5 kg araka almis esim. Sabahin korunde oturup ayikladim, yikadim suzuluyor. Allah agiz tadiyla yemeyi nasip etsin..🤲🤗

Eklentiler

• 20200606_101743.webp
    20200606_101743.webp
    37 KB · Görüntüleme: 84
Dun kilosu 6 TL' dan 8.5 kg araka almis esim. Sabahin korunde oturup ayikladim, yikadim suzuluyor. Allah agiz tadiyla yemeyi nasip etsin..🤲🤗
Ellerine sağlık abla.
Dün biz de seyyara sipariş verdik mahallenin hanımları ile.
Yasaktan dolayı pazartesi getiririm dedi ama belki bugün de gelir.

Ellerine sağlık abla.
Dün biz de seyyara sipariş verdik mahallenin hanımları ile.
Yasaktan dolayı pazartesi getiririm dedi ama belki bugün de gelir.
Amin insaallah.Aslinda bize 3-4 kg yetiyor ama kiz tasiyip duruyor. Ona lazim olur diye pisiremiyorum bile...😍

Bir-kac gündür kendimi toparlamaya çalışsam da üzerim de bir kırgınlık isteksizlik var...Annemle konuştum cok evde kaldın ondan olabilir ya da sosyal medya ya foto falan koymuyorsun degil mi oyle cok cok cimcik cimcik yazılı seyler diye söylendi bir de...
Ben öyle her gün foto koyup yok şöyleyiz böyleyiz diyen biri degilim ki dedim...
Kızım bu ara herkes kafayı yedi belli mi olur söyleyeyim dedi
..

Akşam akşam fırça yedim kendime geldim😂😂ah bu anneler yok muu
Annene katiliyorum.
Hiç sevmem eşiyle, ailesiyle sürekli micmic foto paylaşıp, canım kocişim, minnoş yavrum diye bir sayfa sevgi sözcükleri paylaşılmasını.
Özel günlerde olmalı ama sürekli olanlar samimiyetsiz geliyor bana.
İç dünyasında mutsuz olduklarını düşünürüm 🤣

Annene katiliyorum.
Hiç sevmem eşiyle, ailesiyle sürekli micmic foto paylaşıp, canım kocişim, minnoş yavrum diye bir sayfa sevgi sözcükleri paylaşılmasını.
Özel günlerde olmalı ama sürekli olanlar samimiyetsiz geliyor bana.
İç dünyasında mutsuz olduklarını düşünürüm 🤣
Bir arkadaşım var böyle eşiyle devamlı paylaşıyor. Can eşim bal eşim. Ya diyorum maşallah ne kadar mutlular. Sonra düşünüyorum ben böyle şeyler paylaşmıyorum diye acaba mutsuz mu sanıyolar beni 😁 whatsap profilim bile kedi fotosu.

Güzel indirimler görünüyor..Aslında uzun süre yetecek kadar var. Ama bir tarafım da al köy kenara diyor diğer tarafım harcayıp durma paran batıyorsa altin yap bak her an lazım olur diyor😂😂
Altın al koy🤣
Benim Allah ömür verirse bir yıl yetecek kadar deterjan, makina tableti,temizlik malzemesi stogum var.
Boş odada bir koli vardı, eşimin şirket logolu diye hiç bakmadım onun malzemeleri vardır düşüncesi ile.
Dün açtık Ariel, Omo, perwoll var birer tane içinde.
Yemek kartinin son günü bakiye sifirlanacak diye almış bana söylemeyi unutmus

Bir arkadaşım var böyle eşiyle devamlı paylaşıyor. Can eşim bal eşim. Ya diyorum maşallah ne kadar mutlular. Sonra düşünüyorum ben böyle şeyler paylaşmıyorum diye acaba mutsuz mu sanıyolar beni 😁 whatsap profilim bile kedi fotosu.
Koca dursun söyle bi,benim profillerim çocuklarım 😍

esim dün patronuyla konusdu, iki ay sonra cikisi kesinlestirmisler. Umarim ek is olayi olur.
ben bugün ekmek yapcakdim, cok uykusuzum artik yarin yaparim
Asmin çok merak ettiğim bir şeyi sorucam 😁 yurtdışında yaşayan türkler neden “konuştu” yerine “konuşdu”, yazıyor. Bu olay bu forumda hemen herkeste var gördüğüm kadarıyla, birine soracaktım sana kısmetmiş 😁
Koca dursun söyle bi,benim profillerim çocuklarım 😍
bizim minnoş daha çok küçük kıskanıyorum ağzını burnunu herkesten 😁😁

Sosyal medyada bir video vardı, paylaşılanlar ve gerçek durumlari diye🤫
Ben arada paylaşırım ama bu özel günlerde oluyor genelde, ne biliyim çok da gözönünde olmamalı bazi seyler. Olan var olmayan var, iyi bakan var, kem gözle nazar eden var.

Back
X