• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz balkonda hava alayım dedim, kalabalık diye cikmadim bugün.
Emlakçıların biri gidiyor diğeri geliyor. Vizir vızır ev gezdiriyorlar.
Kredi oranları çok uygun, herkes değerlendirmeye çalışıyor. Herkesin gönlüne göre umarım.

kahvemsi burada da öyle.. Normalde pek talep olmayan bir site var, önünde en az 10 araç vardı herkes eve bakarak bir şeyler konuşuyordu şok olduk görünce. Eşim iş yaptığı bir mütahit elimdeki her daireyi sattım diyormuş. Talep çok yüksek olunca fiyatlar da doğal olarak artıyor nasılsa alan olur diye😡

Biz bu siteyi beğenip baktığımız daireler de hemen satılınca bir hakimin dairesi varmış ona baktık. Diğer dairelerden 30 bin fazla istiyordu. Alacak gibiydik,Sonra bu daire denk geldi yerini daha çok beğendik. Adam o evi o zaman istediği fiyattan da daha fazlasına sattı neredeyse 50 bin..fiyat çok da artsa illa alan oluyor.çünkü ev mecburi bir şey..

Hastane işimiz vardı gelirken decathlon ve bauhausa uğradık. Eşime 2 şort aldık, birine giremedi🤣 denemek yasak ya, iki iş oluyor böyle maalesef.
Bauhsustan da çiçek aldım zamia ne zamandır niyetim vardı. En güzelini alayım diye kırk saat seçtim evde naylonu bir çıkardım 2 dalı çürükmüş🤦‍♀️ İnşallah kalanı sağlamdır.

Selamlar☺️☺️Bende 5 haziranı dehşet bir migrenle ve gün boyu kusmayla geçirdim😕1 gün okuyamayınca 50 sayfa falan birden okudum😆tabi ben bir tek gün bile iptal olunca evde iş almış başını gitmişti sabahtan eşiminde yardımıyla biraz toparladım şükürki yemekleri yaptım, sporumu yaparken sizi okudum😅şimdide selam verip kaçacağım yine çünkü yemek faslı sonrası çocukları bahçeye çıkarmaya söz verdim geç saate kalmak istemiyorum sonra 1 e kadar uyumuyorlar😳buarada siz stok konuştukça içim gidiyor fırsatları kaçırıyorum çünkü taşınırken ziyan olmasın diye birşeyler alıp atamıyorum kenara taşınınca arı gibi kış hazırlığı ve stok yapacağım inşallah🤗🤗

Hamamci geldi hanimlar 😱
Su faturam 195 tl geldi.
Gerçekten banada fazla geldi sayaçta sıkıntımı var acaba🤔 bildiğim kadarıyla halı falanda yıkamadın😅bende elektrik faturasından korkuyorum klimalar yanmaya başladı nerdeyse gece gündüz çalışıyor ev tüm gün güneş alıyor 😖birde 2 bebe olunca işe git gel her fasıl üst değişiliyor makinam enerji tasarruflu değil klimalarda öyle sanırım rekorumu kimse geçemez buradan:21:

Haftalik alışverişimizi yaptık.
Günler geçtikçe sanki aldiklarimiz daha da zam almış gibi geliyor..
Stoga sadece 3 paket papia tuvalet kağıdı ve liptom demlik poset aldım a101den.
Çocuklara çorba var makarna var kizartma yapacağım bende şimdi biraz da yoğurt karpuz tamamdir.
Sanki degil canim, fiyatlar sürekli artıyor😡

Bozuk musluk falan mi var, klozet mi akitiyor nedir yani? Cok fazla, gozum korktu...😱
Abovvvvv o nedir turtacım benim 1 yıllık su faturası 😱😱
Bozuk herhangi birşey yok kızlar.
Aylik faturam normalde 60 civari idi,
3 aydir otomatik kafalarına göre kestiler.
Böyle olunca aylik 35-45 arasi ödedim.
Bugün eve gelip normal fatura kesilince virüsün ayak sesleri faturaya yansımış oldu 🤷🏻‍♀️
Bekliyordum ben bunu maalesef.

Gerçekten banada fazla geldi sayaçta sıkıntımı var acaba🤔 bildiğim kadarıyla halı falanda yıkamadın😅bende elektrik faturasından korkuyorum klimalar yanmaya başladı nerdeyse gece gündüz çalışıyor ev tüm gün güneş alıyor 😖birde 2 bebe olunca işe git gel her fasıl üst değişiliyor makinam enerji tasarruflu değil klimalarda öyle sanırım rekorumu kimse geçemez buradan:21:
Halilar yıkandi da bende değil yikamaya verdim.
Genel olarak bahar temizligi yaptım, makinalar daha çok çalıştı, sonuç bu.

kahvemsi burada da öyle.. Normalde pek talep olmayan bir site var, önünde en az 10 araç vardı herkes eve bakarak bir şeyler konuşuyordu şok olduk görünce. Eşim iş yaptığı bir mütahit elimdeki her daireyi sattım diyormuş. Talep çok yüksek olunca fiyatlar da doğal olarak artıyor nasılsa alan olur diye😡

Biz bu siteyi beğenip baktığımız daireler de hemen satılınca bir hakimin dairesi varmış ona baktık. Diğer dairelerden 30 bin fazla istiyordu. Alacak gibiydik,Sonra bu daire denk geldi yerini daha çok beğendik. Adam o evi o zaman istediği fiyattan da daha fazlasına sattı neredeyse 50 bin..fiyat çok da artsa illa alan oluyor.çünkü ev mecburi bir şey..
Ev mecburi ama yapılan resmen ahlaksızlık, bizim binada bodrum kat 1+1 ve gerçekten çok küçük, 250 bine ilan koymuşlar.
Bakmaya gelen de oluyor.

Selamlar☺️☺️Bende 5 haziranı dehşet bir migrenle ve gün boyu kusmayla geçirdim😕1 gün okuyamayınca 50 sayfa falan birden okudum😆tabi ben bir tek gün bile iptal olunca evde iş almış başını gitmişti sabahtan eşiminde yardımıyla biraz toparladım şükürki yemekleri yaptım, sporumu yaparken sizi okudum😅şimdide selam verip kaçacağım yine çünkü yemek faslı sonrası çocukları bahçeye çıkarmaya söz verdim geç saate kalmak istemiyorum sonra 1 e kadar uyumuyorlar😳buarada siz stok konuştukça içim gidiyor fırsatları kaçırıyorum çünkü taşınırken ziyan olmasın diye birşeyler alıp atamıyorum kenara taşınınca arı gibi kış hazırlığı ve stok yapacağım inşallah🤗🤗
Selam canim

Ev mecburi ama yapılan resmen ahlaksızlık, bizim binada bodrum kat 1+1 ve gerçekten çok küçük, 250 bine ilan koymuşlar.
Bakmaya gelen de oluyor.

Nedense talep olan her şeyi aşırı artırmayı seviyor millet. Maske kolonya fiyatları gibi. Allah ıslah etsin ne diyelim..

Gözüme çok gelmişti ama küçük tencereyi bile doldurmadi.
Kisiri, böreği, tatlısı olan kapsin gelsin🤣

Eklentiler

• IMG_20200606_184238.webp
    IMG_20200606_184238.webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 46
Back
X