Dün gece şehit olan askerlerimiz ile ilgili bu yazı çıktı karşıma ağla ağla içim çıktı

Allahım ailesine sevdiklerine sabırlar versin ne zor yarabbim
Dün 2 Şehit Verdiğimiz Hain Saldırı Üzerine!
P. Uzm. Onb. Ercan Zengin bulunduğu birlikte rahatsızlanıyor ve hastaneye götürülmek üzere Land Cruizer tip araç ile yola çıkıyor. Yolda kimliği belirsiz 2 kişi kendilerine sivil halde yolda kalmış çaresizlik süsü veriyor.
Ambulans'ta 3 kişi var 1'i yaralımız Ercan Zengin diğeri P. Uzm. Onb. İdris Mağat, ve 1 Tercüman. Dikkat edin aracın elfreni çekilmiş! Askerimiz yardım etme niyeti ile durumu anlamak için arabadan indiği anda önce İdris Mağat'ı ağır yaralıyorlar, sonrasında aracı tarıyorlar.
Araçta rahatsız olan askerimiz Ercan Zengin şehit oluyor, tercüman da hayatını kaybediyor, şehittir inşAllah. Aradan 5 dk geçmeden birliklerimiz desteğe geliyor, katiller olay mahilinden kaçmışlar. Bölgeye sevk edilen helikopterlerden 1'i ile İdris Mağat hastaneye kaldırılıyor.
Diğer helikopter ile de şehidimizin naaşı alınıyor. P. Uzman İdris Mağat hastanede verdiği yaşam mücadelesinde şehit düşüyor. Başka bir ülkede olsa hiç bir ordunun askeri bu durumda yardım için durmaz iken Türk Ordusu durdu. Niyeti yardım etmekti.
Evet bugün merhametten maraz doğdu ve 2 yiğidini toprağa verdi Türk Ordusu. Yapılan saldırı kalleşçe bir saldırı. İnşAllah kanları yerde kalmayacak! Ruhları Şad Olsun. Vatan Sağolsun!