• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an ben yine çoğu şeyi dolaba kaldırdım
Ama karpuz alsam koyacak yer yok🤣
Korkuttunuz beni kızlar yarın ilk işim kuru gıda dolabını elden geçirip gerekiyosa buzdolabına kaldırmak olacak bazı şeyleri. 🤭 hazirana girdik bi elden geçirelim.

Yazik olmuş abla.
2 kişi değiller mi alirken küçük boy daha uygunonlar için sanki.
Kendilerince buyuk boy alip tasarruf etmisler. 😊 Kizima ilk atamasi cikip ev kurarken demistim, ama geline onu oyle yap, boyle yapma denmiyor. O annenin gorevi, k.validenin degil. 🤭

Kendilerince buyuk boy alip tasarruf etmisler. 😊 Kizima ilk atamasi cikip ev kurarken demistim, ama geline onu oyle yap, boyle yapma denmiyor. O annenin gorevi, k.validenin degil. 🤭
Ince düşünüyorsun ablacim ne güzel hem yaşayarak ders almış olsun tekrarini yapmaz böylece.

Karpuza da çözüm buldum, kapali balkonda duruyor kestikten sonra da çabuk bitiyor zaten 😃
Biz iki kişiyiz turtis ne kadar çabuk bitirebiliriz ki🤣
Önceki evde manav tanidikti küçük karpuz vermezdi, büyükler lezzetli oluyor diye.
Bir kere aldık iki hafta hergun yedik bitmedi.
Eşim söylemiş adam kesip çeyrek veriyordu.

yaa evı alan sıfırken almıs 2 sene olmus alalı. sımdı bıze de cıkmazmı kredi ya vergi ısı nası oluyo bı anlatırmısın
Kredi eksperin biçtiği değere göre verilir canım.Çektiğiniz kredi oranına göre vergi ödemezseniz sonradan ek vergi çıkar.Sorun olmaz

Benimde cam saklama kaplarım var sığdığı kadar onlara artan bakliyatlar dolaba olur genelde☺️Ama bende yaz gelince dolaba koyuyorum çünkü çok sıcak oluyor ev güneş aldığı için😕buara benimde el atmam gerek tüketmeye çalışıyorum az az alırım bitenleride🙃cam kavanozlara koyarım genelde her şeyi ömrü uzun oluyor😉benimde sıcaktan kırmızı toz biberim pirincim hatta kurularım kelebeklendi kurtlandı zamanında çok üzüldüm ziyan ettiklerime artık dikkatli davranıyorum😌

Back
X