• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz balkonda hava alayım dedim, kalabalık diye cikmadim bugün.
Emlakçıların biri gidiyor diğeri geliyor. Vizir vızır ev gezdiriyorlar.
Kredi oranları çok uygun, herkes değerlendirmeye çalışıyor. Herkesin gönlüne göre umarım.
bizim karsı apartman dün ilan astı internete vermedi yani bildiğin satılık yazan yazı vardı sadece bugun satıldı şaka gibi :KK48:
o kadar cok kısı gordukki bugun ev bakan.esım işe giderken asılı ilanlardan bı kac numara almıs sabah asılıydı ogleden sonra satıldı dedıler:KK47:
esım de parası olan da olmayan da alıyor ıns kriz cıkmaz diyor,bankadaki kadın 10 bin tl si olan bile krediye basvuruyor demıs

Etiket yapamadım arkadaşlar doğudayım ben kaçak kullanımların bedeli diyelim genelde herkese yüksek geliyor ama biz o sıra çok dikkatsiz kullandık kalabalıkta olunca evde vantilatör 2 klima bulaşık makinası çamaşır makinası vs.😐normal zamandada ortalama 150 200 arası geliyor dikkat edersem en iyi hal 120 falan😶

A101 den yumurta patates şeftali milka çikolata maya grissini plastik ve karton tabak 1 tane kahvaltılık koymak için saklama kabı aldım
40 tl olunca 4 adet de torku kaşar peyniri aldım
Bu hafta gittiğimde şeftali ben de aldım ama alamadım.
Kasadan okutamadi bir türlü kasiyer, kodu giriyor ürün bulunamadi diyor.
Abla satamiyorum dedi, ama ben ekledim ne olacak dedim🤣
Tartalim sonraki geldiğinde ver parasını dedi, olmaz zorda kalma diye bıraktım ama aklım kaldı.
Afiyet olsun abla

Bu hafta gittiğimde şeftali ben de aldım ama alamadım.
Kasadan okutamadi bir türlü kasiyer, kodu giriyor ürün bulunamadi diyor.
Abla satamiyorum dedi, ama ben ekledim ne olacak dedim🤣
Tartalim sonraki geldiğinde ver parasını dedi, olmaz zorda kalma diye bıraktım ama aklım kaldı.
Afiyet olsun abla
Sağolasın canım 😊

bizim karsı apartman dün ilan astı internete vermedi yani bildiğin satılık yazan yazı vardı sadece bugun satıldı şaka gibi :KK48:
o kadar cok kısı gordukki bugun ev bakan.esım işe giderken asılı ilanlardan bı kac numara almıs sabah asılıydı ogleden sonra satıldı dedıler:KK47:
esım de parası olan da olmayan da alıyor ıns kriz cıkmaz diyor,bankadaki kadın 10 bin tl si olan bile krediye basvuruyor demıs
Akşam saatinde bile ev geziyorlar, yasak ev satışları için mi iptal edildi diye düşünmeye başladım 😀
Benim olduğum yerde çok fazla yeni yapı var, geçen sefer krediler dustugunde de yoğunluk gordum ama bugün fenaaa yarını düşünemiyorum bile.

Akşam saatinde bile ev geziyorlar, yasak ev satışları için mi iptal edildi diye düşünmeye başladım 😀
Benim olduğum yerde çok fazla yeni yapı var, geçen sefer krediler dustugunde de yoğunluk gordum ama bugün fenaaa yarını düşünemiyorum bile.
Ayni sey benim de aklima geldi. 🤭

Benim oglumun komplo teorileri icerisinde aclik var. Korona davasinin basindan itibaren raf omru uzun gidalar almayi arttirmis. Bir arada wc kagidina takmisti...Gelinimde aileden gelen bir istifcilik var, oglan da oyle oldu.
Ama gecen gun laf arasinda 5kg bulgurun ve 10 kg unun bozuldugunu soylediler. Bos araziye serpmisler, ziyan olmadi hayvanlar yer diyorlar...
Ne bileyim, o kadari da fazla...

Benim oglumun komplo teorileri icerisinde aclik var. Korona davasinin basindan itibaren raf omru uzun gidalar almayi arttirmis. Bir arada wc kagidina takmisti...Gelinimde aileden gelen bir istifcilik var, oglan da oyle oldu.
Ama gecen gun laf arasinda 5kg bulgurun ve 10 kg unun bozuldugunu soylediler. Bos araziye serpmisler, ziyan olmadi hayvanlar yer diyorlar...
Ne bileyim, o kadari da fazla...
Abla nasıl bozulmuş?

Iki kisi 10 kg bulguru nasil yesin? Yagi uzerine cikmis, kokmus. Un da guvelenmis...
Abla kendi bilir kızımız da sana annesine kardeşi varsa ona görümcesine filan dağıtsaymış
Ben 5 kiloluk pirinçten bir kısmını anneme götürdüm
Kızım getirmeseydin dedi
Ben ise anne ben paylaşınca birşeyin daha bir bereketlendiğine inanıyorum dedim
Ama gerçekten de öyle hissediyor ve gözlemliyorum

Back
X