- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.661
Ohoo şimdi kızlar tavlıyor, onların zamanına kız evi erkekleri istemeye gider.Siz asıl onun kız bizim oğlanları görmesin deyinHaha
Komşumuzun kizi Ankarada evli orada yaşıyor, bazen ailecek geliyorlar kizin ailesi burada.
Damat bey diyormuş ki eşim icin; ...'in çocukları benim kizi görmesin
Hangi model ne kadara nerden aldın canımKızlar günaydın, robot süpürge aldım, isterim ki imkanı olan herkes alsın, K kahvemsi mutluluk adını katya koydum
Canım robot kaç gündür sende?birde bizim evin heryeri halı dolu halıları süpürme işi nasıl?inşallah düşer de fiyatı isteyen herkes alır canım,
yanda fırçası var o döne döne Ön tarafa doğru tozu vb. Şeyleri götürüyor, robotlar biraz daha günlük süpürme için, arada büyük süpürge açılır yine tabi canım, o kadara razıyım tabi
ben ilk gün oturdum baya izledim canımmoplu aldım ben de ama henüz silme fonksiyonunu denemedim
Sağol canım, alırsın inşallah sen de, ben de pek sevmem temizlik, ama yapmayınca da h
canım Kapalı balkon için n11den aldım, hem kalitesi çok güzel hem uygun fiyatı, satıcı da çok ilgili
Yap yolla, tarifle uğraşamam benTarifi birakiyorum
Teşekkürler turtisim 55 kiloyum su anHarikasin tatlu
Şu an kaç kilosun
Halılar sacakliysa takılıyor, ama sacaklardan kurtulmak için de debeleniyor çabası var yaniCanım robot kaç gündür sende?birde bizim evin heryeri halı dolu halıları süpürme işi nasıl?
İdealin kaçTeşekkürler turtisim 55 kiloyum su an
Boyum kısa olduğu icin hedefim 53 ve korumak...Özellikle bundan sonra basen kalça çalışacağım...Pek buralardan gitmedi...O yuzden kilolu görünüyorum hemen zatenİdealin kaç
55 baya güzel canım
Evet canım yöreselAksama tavuk pilav var menüde salata ayran yeterli...
Cennetmeyvesii dediğin yemek yöresel mi...
Bu arada sen nerde yasiyorsun...
Belki yazmışsındır hatirlamiyorum...
Az kalmışBoyum kısa olduğu icin hedefim 53 ve korumak...Özellikle bundan sonra basen kalça çalışacağım...Pek buralardan gitmedi...O yuzden kilolu görünüyorum hemen zaten
Çok merak ettim tadını tahin olsa şu an denerdim. Ama kaydettim mutlaka deneyeceğim...Afiyet olsun sizlereEvet canım yöresel
Karamandayim
Takibe aldim onu...Akşam canlı yapıyor..Az kalmış
Aslında sporu hayatımızın bir parçası haline getirebilsek vücut şekle gireceği için kilo alsak bile görüntüde çok fark olmaz.
İnstada seda altın diye bir eğitmen var
Güzel programlari var, YouTube da videoları falan.
Düzenli yapanlar çok fayda görmüş, bak istersen
Su yeterince tuketmiyor olabilir misinBen de cilt kuruluğu var yüzüm pul pul..
Krem vs kullanıyorum ama bu bir vitamin eksikliği olabilir mi ya da daha doğal ne yiyip icebilirim...
Şu ara tahlil yatıramıyorum gecen gun bikac takviye sipariş verdim d vitamin ve magnezyum...
Hayata dair herşey topigi burasıAltın grubu diye bi bakayım dedim malum altın pahalı spora diyete mi döndünüz kızlar altın yapıyor musunuz yapan var mı ne yapmak lazım yatırım için ne düşünüyorsunuz?
balik yagi icmegi bi denesen?Ben de cilt kuruluğu var yüzüm pul pul..
Krem vs kullanıyorum ama bu bir vitamin eksikliği olabilir mi ya da daha doğal ne yiyip icebilirim...
Şu ara tahlil yatıramıyorum gecen gun bikac takviye sipariş verdim d vitamin ve magnezyum...
Harikasin tatluTeşekkürler turtisim 55 kiloyum su an
Pes etmeyecegim cnm,çok fazlaligim olmamasina rağmen ben rahatsiz oluyorumCennetmeyvesii
K kahvemsi mutluluk
A Asmin75 tesekkurler
karamelli_turta hadi bakalim düşüşe geçtiysen devamı da gelecektir pes etmek yok bize
Boylarımız ayni idi seninle, bölgesel çalışman sana iyi gelecektir madem bundan sonra.Boyum kısa olduğu icin hedefim 53 ve korumak...Özellikle bundan sonra basen kalça çalışacağım...Pek buralardan gitmedi...O yuzden kilolu görünüyorum hemen zaten
Altını genelde alsak da ayda bir gün aldığımız için onun dışında birçok paylaşımlarımız oluyor:)Altın grubu diye bi bakayım dedim malum altın pahalı spora diyete mi döndünüz kızlar altın yapıyor musunuz yapan var mı ne yapmak lazım yatırım için ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?