Haha
Komşumuzun kizi Ankarada evli orada yaşıyor, bazen ailecek geliyorlar kizin ailesi burada.
Damat bey diyormuş ki eşim icin; ...'in çocukları benim kizi görmesin
Ohoo şimdi kızlar tavlıyor, onların zamanına kız evi erkekleri istemeye gider.Siz asıl onun kız bizim oğlanları görmesin deyin

Canım robot kaç gündür sende?birde bizim evin heryeri halı dolu halıları süpürme işi nasıl?

Canım robot kaç gündür sende?birde bizim evin heryeri halı dolu halıları süpürme işi nasıl?
Halılar sacakliysa takılıyor, ama sacaklardan kurtulmak için de debeleniyor çabası var yani
Değilse bir hareket ile halinin üstüne çıkıyor süpürüyor

Boyum kısa olduğu icin hedefim 53 ve korumak...Özellikle bundan sonra basen kalça çalışacağım...Pek buralardan gitmedi...O yuzden kilolu görünüyorum hemen zaten
Az kalmış
Aslında sporu hayatımızın bir parçası haline getirebilsek vücut şekle gireceği için kilo alsak bile görüntüde çok fark olmaz.
İnstada seda altın diye bir eğitmen var
Güzel programlari var, YouTube da videoları falan.
Düzenli yapanlar çok fayda görmüş, bak istersen

Takibe aldim onu...Akşam canlı yapıyor..
Soyle bölgesel araştırıp belirleyeyim bir süre diyorum...

Bir de spor hep olmalı..Hiç olmadi haftada 3gun tempolu yürüsek hic sorun kalmaz

Su yeterince tuketmiyor olabilir misin
Ve sağlıklı yağlar tuketmelisin.
Önceki yıllarda kendim diyet yaparken bende de olmuştu. Kan değerlerim düşük çıkmıştı.
İlaç kullanamadigim icin
Kuruyemis, muz, su her gün daha fazla tüket demişti. Beslenmeme ekleyince farkı gördüm.
Bir de doğal yağlar ile cildine bakım yapmanı öneririm nacizane.
Ben her hafta üç gün bir yağı komple sacim, yüzüm, kol ve bacaklarima sürüyorum. Birkaç saat bekletip yikaniyorum.
Badem yağı, zeytinyağı, çörekotu yağı, aspir yağı, kayısı yağı kullandiklarim.A101den aliyorum, arada indirime giriyor.
Badem yağını ayda bir tüylenme yan etkisi olabilir. ama diğerleri dönüşümlü kullanıyorum.

Altın grubu diye bi bakayım dedim malum altın pahalı spora diyete mi döndünüz kızlar altın yapıyor musunuz yapan var mı ne yapmak lazım yatırım için ne düşünüyorsunuz?
Hayata dair herşey topigi burası
Her gün altin almadigimiz için güncel konular, hayatlarımızdan kesitleri saygi, sevgi çerçevesinde paylaşıp her konuda fikir alışverişinde bulunuyoruz.

balik yagi icmegi bi denesen?

Teşekkürler turtisim 55 kiloyum su an
Harikasin tatlu
Bende bir 56 57 olsam yeter.
Cennetmeyvesii
K kahvemsi mutluluk
A Asmin75 tesekkurler

karamelli_turta hadi bakalim düşüşe geçtiysen devamı da gelecektir pes etmek yok bize
Pes etmeyecegim cnm,çok fazlaligim olmamasina rağmen ben rahatsiz oluyorum bu sabah düşüşü gördüm
Boyum kısa olduğu icin hedefim 53 ve korumak...Özellikle bundan sonra basen kalça çalışacağım...Pek buralardan gitmedi...O yuzden kilolu görünüyorum hemen zaten
Boylarımız ayni idi seninle, bölgesel çalışman sana iyi gelecektir madem bundan sonra.
Altın grubu diye bi bakayım dedim malum altın pahalı spora diyete mi döndünüz kızlar altın yapıyor musunuz yapan var mı ne yapmak lazım yatırım için ne düşünüyorsunuz?
Altını genelde alsak da ayda bir gün aldığımız için onun dışında birçok paylaşımlarımız oluyor:)
Ben tldeyim şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…