- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.701
Benim eczaci arkadaşım var,Hayır cnm dr la da gorstum.Degerleri kilo boy gayet iyi dedi
Meyve sebze bol sıvı yeterli dedi. Ben de kullanmıyorum...Evde olduğu icin gayet dengeli yeterli besleniyor uyuyor
Ayrı ayrı kullanıyorum canım, her defasında birini kullanıyorum.K kahvemsi mutluluk suyu en az 3 litre içiyorum..Müz tüketmiyorum pek sevmiyorum.
Ama şu yağ olayini deneyebilirim...
Dediğim yağları tek tek mi kullanıyorsun...
Bir de sanirim spor nedeni ile sık duş almam da artırdı...Gitsem mi tahlile bilemiyorum
Ne önermişti pekiBenim eczaci arkadaşım var,
Onunla görüşüp önerdiğini aldim şu an biraz ara verelim dedi.
Evet normal 1.5 cm lik halılardan bizimkiler.sanırım çıktıkları yükseklikler değişiyor.mob ta yapıyorsa 3200 iyi fiyat ondan sordum.çok büyük kolaylık, ev süpürmek beni baya zorluyor işimi baya hafifletir diye düşündümHalılar sacakliysa takılıyor, ama sacaklardan kurtulmak için de debeleniyor çabası var yani
Değilse bir hareket ile halinin üstüne çıkıyor süpürüyor
Denemeyi düşünüyorum gerçekten merak ettimTarifi birakiyorum
Kilon 55 ve daha vercenmi az zatenBoyum kısa olduğu icin hedefim 53 ve korumak...Özellikle bundan sonra basen kalça çalışacağım...Pek buralardan gitmedi...O yuzden kilolu görünüyorum hemen zaten
Su tüketimin nasıl canım? 3 lt nin altında içiyorsan su tüketimini artırmanı tavsiye ederim.birde temizleyici önemli, temizleme sütü kullanabilirsin.güneş kremi kullanımıda önemli düzenli kullanmak baya farkettiriyor.Gece maskeleri var, ben migrosta indirimliylen c vitaminli olanlardan almıştım.Baya yoğun oluyorlar, sabaha baya nemlenmiş oluyor cilt.Ben de cilt kuruluğu var yüzüm pul pul..
Krem vs kullanıyorum ama bu bir vitamin eksikliği olabilir mi ya da daha doğal ne yiyip icebilirim...
Şu ara tahlil yatıramıyorum gecen gun bikac takviye sipariş verdim d vitamin ve magnezyum...
Aa evet balık yağı cilde çok iyi geliyor.balik yagi icmegi bi denesen?
Çok duş alıyorsan duş jeli kullanma, sabun kullan.Ben son zamanlarda bıttım sabunu kullanıyorum çok iyi.Saçıma bile kullanıyorum yumuşacık yapıyor.Onuda migrostan almıştım kutuda birkaç tane vardı, mehmet aydın mı ne markası.Zeytinyağlı yada nemlendiricili sabunlarda kullanabilirsin.Çok sıcak suda cildi kurutuyorK kahvemsi mutluluk suyu en az 3 litre içiyorum..Müz tüketmiyorum pek sevmiyorum.
Ama şu yağ olayini deneyebilirim...
Dediğim yağları tek tek mi kullanıyorsun...
Bir de sanirim spor nedeni ile sık duş almam da artırdı...Gitsem mi tahlile bilemiyorum
Tatlu i.. isimli bir surup eğer istersen özelden yazayim ismini, burada paylaşmak doğru olmayabilir.Ne önermişti peki
sevmege gelince siralancak cok yemek var canim...Kakaolu çikolatalı seviyorum ama
simdiye kadar zorunlu degilmiydi türkyede?Tekirdağ genelinde de maske takma zorunluluğu geldi .
Nihayet.
cok iyi geliyor cilde. Özelikle omega 3-6-9 karisimi.Hiç kullanmadım balık yağı. Oğluma kullanmıştım ocean in.
Maalesef zorunlu değildi Asmin.simdiye kadar zorunlu degilmiydi türkyede?
yok canim sadece saglikli beslenmesine önem veriyorumÇocuklariniz için bağışıklık güçlendirici kullaniyor musunuz kızlar?
Ben önerdiği markada ikişer şişe bitirdim, eczaci arkadaşım biraz ara verelim dedi.
Nice mutlu seneleriniz olsun kahvemsimKızlar yarın bizim evlilik yıldönümümuz
Ne yapalım edelim diye hiç konuşmadık.
Eşim de konu acmadi, acaba unutmuş olabilir mi diye düşünmeye basladim
Ben birşeyler planlayayim diye düşündüm ama aklıma da hiç öyle parlak fikir gelmedi.
Evde kaldigimizdan beridir kahvaltıyı o hazırlıyor, yarın erken kalkıp şöyle açık büfe formatında güzel bir kahvaltı hazırlayacağım.
Akşama da guzel bir sofra kurar anıları yadederiz, etli yemekler eşliğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?