Hayır cnm dr la da gorstum.Degerleri kilo boy gayet iyi dedi

Meyve sebze bol sıvı yeterli dedi. Ben de kullanmıyorum...Evde olduğu icin gayet dengeli yeterli besleniyor uyuyor
Benim eczaci arkadaşım var,
Onunla görüşüp önerdiğini aldim şu an biraz ara verelim dedi.

Ayrı ayrı kullanıyorum canım, her defasında birini kullanıyorum.
Muz çok faydalı her gün yemezsen bile birer gün arayla tüket bence.
Kullandığın şampuan, duş jelini de değiştir istersen.
Zeytinyağlı kalıp sabun dene mesela bir süre.
Bunları deneyip fayda gormezsen o zaman git bence, şu an hastaneler ne durumda bilemiyoruz malum

Halılar sacakliysa takılıyor, ama sacaklardan kurtulmak için de debeleniyor çabası var yani
Değilse bir hareket ile halinin üstüne çıkıyor süpürüyor
Evet normal 1.5 cm lik halılardan bizimkiler.sanırım çıktıkları yükseklikler değişiyor.mob ta yapıyorsa 3200 iyi fiyat ondan sordum.çok büyük kolaylık, ev süpürmek beni baya zorluyor işimi baya hafifletir diye düşündüm

Su tüketimin nasıl canım? 3 lt nin altında içiyorsan su tüketimini artırmanı tavsiye ederim.birde temizleyici önemli, temizleme sütü kullanabilirsin.güneş kremi kullanımıda önemli düzenli kullanmak baya farkettiriyor.Gece maskeleri var, ben migrosta indirimliylen c vitaminli olanlardan almıştım.Baya yoğun oluyorlar, sabaha baya nemlenmiş oluyor cilt.

Çok duş alıyorsan duş jeli kullanma, sabun kullan.Ben son zamanlarda bıttım sabunu kullanıyorum çok iyi.Saçıma bile kullanıyorum yumuşacık yapıyor.Onuda migrostan almıştım kutuda birkaç tane vardı, mehmet aydın mı ne markası.Zeytinyağlı yada nemlendiricili sabunlarda kullanabilirsin.Çok sıcak suda cildi kurutuyor

Kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümuz
Ne yapalım edelim diye hiç konuşmadık.
Eşim de konu acmadi, acaba unutmuş olabilir mi diye düşünmeye basladim
Ben birşeyler planlayayim diye düşündüm ama aklıma da hiç öyle parlak fikir gelmedi.
Evde kaldigimizdan beridir kahvaltıyı o hazırlıyor, yarın erken kalkıp şöyle açık büfe formatında güzel bir kahvaltı hazırlayacağım.
Akşama da guzel bir sofra kurar anıları yadederiz, etli yemekler eşliğinde

Nice mutlu seneleriniz olsun kahvemsim
Paganca böreği yap ben çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…