- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.521
hangi emoji ye tikliyacagimi sasirdim resmenResmen tatlı krizine girdim
Pastanenin camekani gözümün onunde dönüyor.
Yemekten sonra eşim çıkıp alalım dedi yok canım geç oldu yarın dedim ama şu an çok fenayım.
Lokum, çikolatalı pasta, Nutella hepsini karıştırıp yiyesim var.
En olmadı çaya bisküvi batirip yiyesim var.
Ama evde hicbirsey yok.
Olanlar çiğ kuruyemiş, kuru meyve, pekmez, fıstık ezmesi ama onları istemiyorum tabiki
Reklamlardaki gibi intens krizin geldi.
Ama altın süt yaptim onu içeceğim resmen dram resmen
Üstünü örttüm simdilik diyelim nereye geçiyor öyle hemen
bence artik evde böyle durumlar icin tatli bulundur. Zaten ideal kilondasin, dengelersin sen yineÜstünü örttüm simdilik diyelim nereye geçiyor öyle hemen
Yok bulundurmakbence artik evde böyle durumlar icin tatli bulundur. Zaten ideal kilondasin, dengelersin sen yine
Bende de pisbogazlik varyasa kiz bende eylülün sonuna kadar 5 kg hedef koydum. Bende 75 olcam. Bende Hashimoto oldugu icin yavas gidiyor 5 kg süper olur
vaz gecmek yok! Ben artik cidden fit olmak istiyorum. Basaracagiz ok?Bende de pisbogazlik varama beraber yaparsak gaza gelirim insallah.
Benimki de calisiyor ona. Ama zor diyor sorularsabah 6 da kalkcaz, esimin yazili eliyet sinavi var. Birlikte gitcem, tercümanligini yapip bekliyecem. Adamda bikti, türkyede eliyetini yapti, sonra belcikada yapti, almanyaya geldi yine yaptiriyorlar
Ah bende cok istiyorum. Bu kiloya nasil ulastim bilmiyorumvaz gecmek yok! Ben artik cidden fit olmak istiyorum. Basaracagiz ok?
türkce giriyorlarda benimkide sikayetleniyor.Benimki de calisiyor ona. Ama zor diyor sorular
ben isimden dolayi cok almisdim. Bazen günde 7 saat trende oturuyordum, aradaki molada da müsterilerimizle yemege gidiyorduk. Hep hareketsiz, hep disarda yeme. E yemegide seviyorum. sonuc 80kgAh bende cok istiyorum. Bu kiloya nasil ulastim bilmiyorumhamileyken bile daha azdim
Bendensin sende. Benim de 20 sene oldu.türkce giriyorlarda benimkide sikayetleniyor.
o bitirsin bende biraz tekrarliyayim. 24 yildir araba kullanmadim, tüm kurallari unutmusum. Yeniden kullanmak istiyorum
Benim boyum 1.73 uzun sanirdim kendimi, Almanyaya geldim kisa kaldim isteki tüm kadinlar benden uzunbende boyda yok.1,60 m. Kilo cok kötü duruyor
ben kaza yapip ardindan o korkuyu atamadim, ama kullanmayi özlüyorum ve korkumu yenmege karar verdim. Bazen araba gerekiyor, acil birsey oluyor. Kimseye muhtac olmak istemiyorum artik bu konuda.Bendensin sende. Benim de 20 sene oldu.
hele yeni nesil masallah. Hepsi uzunBenim boyum 1.73 uzun sanirdim kendimi, Almanyaya geldim kisa kaldim isteki tüm kadinlar benden uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?