- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.481
Maskeni takar, önlemini alırsın canım, o da bir ihtiyac neticedeHata mi ettim bilmiyorum ama lazerimin son seansı için randevu aldım.
Parasi ödenmişti zaten.
E son gittigimin üzerinden 10 ay geçti sonuncuya da ihtiyacım var,çok memnunum da.
Az çok biliyorsun şu dönemde hiçbir yere çıkmadım.Maskeni takar, önlemini alırsın canım, o da bir ihtiyac neticede
Biliyorum canım ne kadar dikkatli ve özenli davrandığınıAz çok biliyorsun şu dönemde hiçbir yere çıkmadım.
Ilk gittiğim mekân kütüphane oldu
Ama seanslarımı tamamlamak istiyorum ödendi yani bir de.
Üzüldüm ama daha güzeli olacaktır diye düşünelim, evrene pozitif enerji verelimo cok begendigim evdende red geldi
sagol canimÜzüldüm ama daha güzeli olacaktır diye düşünelim, evrene pozitif enerji verelim
aynaya baktığımda kendimi boğa gibi hissettiğimden mütevellit bakmak istemiyorumO mantıklı ama tartilmak değil
Ölçü önemli
Aynaya bakın
sende az tatlıcı değilsinAlman pastası, çocukluğumda en sevdiğim şeydi.
Okulun yanındaki pastanede satılırdı sadece, harcliklarimi hep bunlara harcardim
Hayırlı değilmiş demekki canım.o cok begendigim evdende red geldi
Niye bu kadar tatliyim sanıyorsun küçüklükten yaptım yatirimimiaynaya baktığımda kendimi boğa gibi hissettiğimden mütevellit bakmak istemiyorum
sende az tatlıcı değilsin
Hayırlı değilmiş demekki canım.
Rab bekletiyorsa daha iyisi olacaktır uzulme
Ah sormacok mutsuzum kilomla ondan canim
Tatlı olduğunuz kadar mutevazisiniz deNiye bu kadar tatliyim sanıyorsun küçüklükten yaptım yatirimimi
al bendende o kadar. Hadi hedef koy, verelim su kilolari canimAh sormaBen asiri mutsuzum ama bir o kadar da iradesiz. Tam 25 kilo fazlam var benim.
Olmadıysa vardir bir hayir asmincim üzülme.o cok begendigim evdende red geldi
Öyleyim vallaTatlı olduğunuz kadar mutevazisiniz de
Ben de öyleyimbende hergün tartiliyorum cünkü eksi görürsem motive oluyorum, arti görüncede dahada sariliyorum rejime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?