- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.101
Hahah super satır da al cnm o da etkili olur...Kurbana dersinbazen telikeli birsey yapmaya basladiginda hep bagiriyorum: dur daha hayat sigirtan yok diye.
bugünde picak aldim marketden. Diyorki: hatun bu kacinci picak? Süphelenmege basliyorumArdindan sofrayi topladi kuzu kuzu
Adam iki dakika dinlenmek isteseYok ya bazen pek caliskan bazen kiyida köşede sakin dokunma modunda...Bana çalışmayan insan batıyorhicbir sey bulamasam fırına ekmek al diyorum...
Hangisini seçtin hâlâ cvp vermedinpijamami birakmam yinede
Hepsini istiyordur o
alooo boy 160 cm kilo 80
Aklima aşırı pintilerdeki kadin geldi hatırlıyor musun kahvemsipijamami birakmam yinede
Zayıflamak için motive edici olur bencealooo boy 160 cm kilo 80o görüntüyü bi düsünün bakim
Yazdi aslinda bana ama burada da yazmasını istedimHepsini istiyordur o
Benim de eurom var 25 € yurtdışına çıkınca harcarım diye...Yeter mi sizin ordan pijama almayasorma sorma
Aynı küvette bütün aile yikaniyorduAklima aşırı pintilerdeki kadin geldi hatırlıyor musun kahvemsibir dönem izlemiştik.
Neydi adiii unuttum
Boylar ayni sayilir ama kilovermeye devamalooo boy 160 cm kilo 80o görüntüyü bi düsünün bakim
kiz sen gel o parayla ben sana 1 degil, iki degil, tam 3 takim pijama alirimBenim de eurom var 25 € yurtdışına çıkınca harcarım diye...Yeter mi sizin ordan pijama almayaAlaman donu aldim diye gösteririm kayinvalideye
Yok cnm cumartesi akşamı pazartesi sabaha bağlama da...Yoksa hafta ici dokunmuyorum ihtiyaçları alsin sofrayı toplasin kâfi...Ama çocukla oynamazsaaa yandı keten helvasiAdam iki dakika dinlenmek istese
Asmin bir tane hediye eder sanaBenim de eurom var 25 € yurtdışına çıkınca harcarım diye...Yeter mi sizin ordan pijama almayaAlaman donu aldim diye gösteririm kayinvalideye
Eskimeyen 40 yilliklardan isterimkiz sen gel o parayla ben sana 1 degil, iki degil, tam 3 takim pijama alirim
sizin sirketdeki massima bagliAsmin bir tane hediye eder sana
Evdekini vermeyeceği kesinAsmin bir tane hediye eder sana
Biz sana dönerizsizin sirketdeki massima bagli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?