- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.141
Adam evde sıkılmış
Parkta mangal kokusu gelince evde yemek yoktu, birlikte yer döneriz diye geldim ben dedi adam
Anlamadim
OyyyAdam dedi ama yemek yer döneriz diye geldim ben
Parkta da mangal kokusu gelince
Dayanamadilar demek
Ooo senin patronu tuttumBir kesim almış olmak için alıyor
Özellikle satış sırf yağcılık
Bunu bildiği için yazdı onu.
Kütüphaneyi ilk halka arz yaptığında iki tane kitabın arasına 100er Euro koymuş.
Bir ay geçti kitapları okuyanlar geri koysun yerine dedi.
Birkaç güne herkes getirdi.
Yilbasi konuşmasını yaparken satış ekibimizi çok doğru insanlardan secmisim hepsi bana kendini iyi sattı dedi.
Kimse anlamadı, iki kitap çıkardı içindeki paraları gösterdi.
Gerçekten okumayı bırak karistirmamişsiniz bile sayfaları,bunlar bulanin olacaktı dedi, kitapları alanların isimlerini de söyledi.
Kıpkırmızı oldular tabi.
Aradan biraz geçti dedim patron bey o 100 euronun birini alabilirmiyim,
Niye dedi.
Benim aldiklarimin içine koymayı unutmuşsunuz da ondan dedim.
Sen okuyorsun zaten biliyorum dedi.
Birini bana birini finanstaki arkadaşa verdi sonra euronun
Yıllar yıllar önceydi
Emekliliği dolmuş, hala çalışan 65 yaş üstü gibiO pijama konuşabilse sana ne derdi bir düşün. Empati yap. "bi sal, gözünü sevim bi sal" demez mi? Gladyatörlerin özgürlüğüne kavuştuğu gibi bir tören düzenle. Ya da hinduların yakıp ganj nehrine atması gibi. Bilmem yani, sen seç
atletle de cam iyi kurulaniyo haberin olsunkiyafetle yer silme derdindesiniz ondan bacim
esya değil odunTamam sadigiz da
Kocalar eşya değilki
bendekide kanepenin üzerindeki kırlentBizim ki bazen duvardaki pano gibi kahvemsim varlığını unutuyorum...
zenginliğe adım atim diyorsunben gelecegi planliyarak genci aldim
;bi sal artık yazık yapijamami birakmam yinede
ayyy çok fenaydı o çinli kadin. Tiksinc.Aklima aşırı pintilerdeki kadin geldi hatırlıyor musun kahvemsibir dönem izlemiştik.
Neydi adiii unuttum
Bak bizim almana sen. Küçük emrahida biliyoray acemi iste
kiz isler durgunsa iste iyi bir saticiya ihtiyaciniz varki, size is baglasin. Yok, yok, ben sizle olamam. Ben daha iyilerine layigim. Elbetde bir sirket benimde degerimi anlar. Benide sever, kollar...
*kendini-yere-atar-ve-yine-kücük-emrah-müzigi-arkadan-duyulur*
Harcamıyorum desekgece kusu ya
sen 100 tl mi harciyorsun sadece haftada? Yeni idölüm sensin
Yetmiyor 100tl. Fairly bile alamıyosun
Ooo senin patronu tuttumbekar mı tam hayalimdeki erkek, hem kitap okuyor hemde içine euro sıkıştırıyor.Ay evde düşünsenize, heryere altın,dolar euro sıkıştıran bir adam, aşk mektubu yazmaya zamanım yok hayatım, zamanımı para kazanmak için harcadığımdan bende buralara sıkıştırayım sen buldukça mutlu ol istedin
Kızlar günaydın
Bizim kirada bir evimiz var. Yatirimlik almıştık. Şimdiki aklım olsaydı arsa alirdim. Neyse ev kredileri düşükken bunu satıp altına yatırım yapıp borçsuz su an oturduğumuz yerden ev almak istiyorum.
Dün esimle konuşurken evi ben gelince satalım dedi. Kismetse 27 gün kaldı gelmesine. Düşündüm. Gelince satmaya kalkmamiz zaman alacak ayrıca kur yükselebilir. Bu yüzden evi hemen satmaya karar verdik. Hayırlısı olsun inşaallah. Umarım guzel bir fiyata satıp kur yükselmeden altına yatırım yapabiliriz.
Sonra biraz bekleyip ev fiyatlarını takip edip butcemize gore biriktirdigimiz parayı ev fiyatına ekleyip güzel bir ev alabiliriz inş.
Resmini atsana merak ettim pijamaninGünaydin ben ve pijamam geldik
Nickimide degistircem, pijamali_Asmin diye
Evet gelelim sadete. Kilobildirimi: 79,8gecen haftaki bildirimden sonra 400 daha gitmis
Annemin doktoruna ugrayip, ordan alisverise gitcem. Süt alcam, annemle az tuzlu peynir yapcaz. Böylece oda rahat kahvalti yapa bilcek. Malum tansyondan dolay az tuzlu yemeli.
onu soyledık ama 3 blok canım bi daireye yaptın dıyelim dıger dairelerde sorguya gırdıgı ıcın ıstemıyorlar. hani biri degeri 200 gostermıs atıyorum öbürü 400.Canım vergiyi siz ödemeyi teklif edin konut kredi faizi daha az karlı olmaz mı?çıkıyor ihtiyac ve konut ama hane halkı gelirinin %70ymiş aylık yapılacak ödeme.
gizemli bir kadinim benResmini atsana merak ettim pijamanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?