Adam evde sıkılmış
Parkta mangal kokusu gelince evde yemek yoktu, birlikte yer döneriz diye geldim ben dedi adam
Anlamadim
Adam dedi ama yemek yer döneriz diye geldim ben
Parkta da mangal kokusu gelince
Dayanamadilar demek
Oyyy borç paçalarından akıyor, hala ocakbaşlarındalar.Allah akıl fikir versin.O adamı gözüm hiç tutmadı yalnız.Çocukları varmı?Kaç yaşındalar, birde ne zaman evlendiler çok özel değilse söyleyebilir misin canım, merak ettim

Ooo senin patronu tuttum bekar mı tam hayalimdeki erkek, hem kitap okuyor hemde içine euro sıkıştırıyor.Ay evde düşünsenize, heryere altın,dolar euro sıkıştıran bir adam, aşk mektubu yazmaya zamanım yok hayatım, zamanımı para kazanmak için harcadığımdan bende buralara sıkıştırayım sen buldukça mutlu ol istedin

Günaydın kızlar

Sosyalleşmenin dibine vurup eşimin ablasına gideceğiz şehir dışına Bana sorarsanız çok erken ama eşim çok ısrarcı ailevi bazı durumlar var. Bir de gidince diğer ablası da geliyor çoluk çocuk Allahım düşündükçe fena oluyorum Zorla 1 gün kalmaya ikna ettim, öğlen gidip yarın döneceğiz inşallah.

Emekliliği dolmuş, hala çalışan 65 yaş üstü gibi bi salın beni diye inliyorduuu.Yıl 2040 emeklilik yaşı 65 den 70 e çekilmiş, insanlar yollarda ellerinde taput maketleri filan, heh işte o pijama şu an o yollardaki insanlar temsili

kiyafetle yer silme derdindesiniz ondan bacim
atletle de cam iyi kurulaniyo haberin olsun
Tamam sadigiz da
Kocalar eşya değilki
esya değil odun
Bizim ki bazen duvardaki pano gibi kahvemsim varlığını unutuyorum...
bendekide kanepenin üzerindeki kırlent
O kadar gereksiz
ben gelecegi planliyarak genci aldim
zenginliğe adım atim diyorsun
pijamami birakmam yinede
;bi sal artık yazık ya
Aklima aşırı pintilerdeki kadin geldi hatırlıyor musun kahvemsi bir dönem izlemiştik.
Neydi adiii unuttum
ayyy çok fenaydı o çinli kadin. Tiksinc.
Bak bizim almana sen. Küçük emrahida biliyor
Büyüdü o ablası dede olacak yakinda

K klbk33 hafta da 100 Tl hemen sırrını bekliyorum....
Yetmiyor 100tl. Fairly bile alamıyosun 200 daha iyi galiba. Bu hhafta bakliyat pişirdim yetsin 100tl diye sırrı şu hiç bişey almıyosun. Anca domates biber

çok güldüm

Kızlar günaydın
Bizim kirada bir evimiz var. Yatirimlik almıştık. Şimdiki aklım olsaydı arsa alirdim. Neyse ev kredileri düşükken bunu satıp altına yatırım yapıp borçsuz su an oturduğumuz yerden ev almak istiyorum.
Dün esimle konuşurken evi ben gelince satalım dedi. Kismetse 27 gün kaldı gelmesine. Düşündüm. Gelince satmaya kalkmamiz zaman alacak ayrıca kur yükselebilir. Bu yüzden evi hemen satmaya karar verdik. Hayırlısı olsun inşaallah. Umarım guzel bir fiyata satıp kur yükselmeden altına yatırım yapabiliriz.
Sonra biraz bekleyip ev fiyatlarını takip edip butcemize gore biriktirdigimiz parayı ev fiyatına ekleyip güzel bir ev alabiliriz inş.

hayırlısı olsun. her şeyin fiyatı yükseldi. kurlar da çok oynak ama pandemiden beri kayda değer bir düşüş yaşanmadı. her türlü karda olursunuz diye düşünüyorum. inşallah hemen satarsınız.

Günaydin ben ve pijamam geldik

Nickimide degistircem, pijamali_Asmin diye

Evet gelelim sadete. Kilobildirimi: 79,8 gecen haftaki bildirimden sonra 400 daha gitmis

Annemin doktoruna ugrayip, ordan alisverise gitcem. Süt alcam, annemle az tuzlu peynir yapcaz. Böylece oda rahat kahvalti yapa bilcek. Malum tansyondan dolay az tuzlu yemeli.

Resmini atsana merak ettim pijamanin

Canım vergiyi siz ödemeyi teklif edin konut kredi faizi daha az karlı olmaz mı?çıkıyor ihtiyac ve konut ama hane halkı gelirinin %70ymiş aylık yapılacak ödeme.
onu soyledık ama 3 blok canım bi daireye yaptın dıyelim dıger dairelerde sorguya gırdıgı ıcın ıstemıyorlar. hani biri degeri 200 gostermıs atıyorum öbürü 400.
tek daire olsa dedıgin dogru. tsk ederim yardımcı olmaya calıstıgın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…