- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.481
Benim anneannem ve dedem de her yıl peynir, kaymak, tereyağ yollardi ama bu sene korona nedeni ile memlekete gec gittilerbenim kayinpederlerin iki yil öncesine kadar daha davari vardi. Yag, peynir, et süperdi vallahi. Buraya gelenlerin valizihep doluydu, sagolsunlar bizede yolluyorlardi. Kaynanam süper peynir yapardi
aynen hersey organik, cok pahali burda alsaydik.Ne güzel, Kp de pişer size de düşer olmuş.
Birde doğal asmin,en önemlisi de bu.
kaynanam cok temiz yapardi peynirini, yagini. Bembeyazi, onada heryerden siparis gelirdi. Bana zaten hergün peynir ver bikmamBenim anneannem ve dedem de her yıl peynir, kaymak, tereyağ yollardi ama bu sene korona nedeni ile memlekete gec gittiler
Bu sene organik birşey yok bana.
Köylerde sipariş alanlar varmis.
tereyagini 65-70 TL ye satıyorlar dedi anneannem.
Dedim kalsın ben Torku dan devam ederim
Ben en çok köy yogurdunu seviyorum hafif eksi olacak.kaynanam cok temiz yapardi peynirini, yagini. Bembeyazi, onada heryerden siparis gelirdi. Bana zaten hergün peynir ver bikmam
Ben en çok köy yogurdunu seviyorum hafif eksi olacak.
Bir de süzme peynir yapıyorlar
Bu ikisi favorim.
Ama tulum, derideki peynir, tekerlek peynir kasar gibi. Tereyağı falan da severim.
Bayaaa tuketiciyim yani
ben evdeki bakliyatlarinin listesini cep telefonima not aldim. Birini kullaninca hemen güncelliyorum, yarim paket kaldi misali. Böylece alisverise gidince evde varmiydi, nekadar vardi diye düsünmüyorum kara karaBu hafta evdeyken buzdolabını, kiler dolaplarini tamamen boşaltıp ne var ne yok liste yapayim diyorum.
Temmuz ortası gibi kış hazirliklarina başlarız.
Alınması gerekenleri buzluğa konulacaklari atlamadan yapmak gerek.
Yine zor bir kış olabilir
iyi geceler canim, bende biraz dolanip uyuyayimKızlar ben yavaştan kaçıyorum
İyi geceler.
Yaşlanınca birçok şey zor maalef cnm..aynen hersey organik, cok pahali burda alsaydik.
Ama artik yapamiyorlar, yaslandilar.
2 inek var, tarla bostan filan.
Bu kış geçen yildan daha çetin olacak belliki.Bu hafta evdeyken buzdolabını, kiler dolaplarini tamamen boşaltıp ne var ne yok liste yapayim diyorum.
Temmuz ortası gibi kış hazirliklarina başlarız.
Alınması gerekenleri buzluğa konulacaklari atlamadan yapmak gerek.
Yine zor bir kış olabilir
Saticinin ennn sevdiği müşteriBen en çok köy yogurdunu seviyorum hafif eksi olacak.
Bir de süzme peynir yapıyorlar
Bu ikisi favorim.
Ama tulum, derideki peynir, tekerlek peynir kasar gibi. Tereyağı falan da severim.
Bayaaa tuketiciyim yani
Biri elmalı kurabiye mi dediiibana iki saat uzakta yasiyan bir bayan var. Tam daglik bölgede yasiyor, ciftlik filan var cevrede. 2 özel cocugu var, türkyeden buraya geldi 3 yil önce. Onun telefonda tercümanligini yapiyorum ücretsiz.
Arada münihde isi olurdu, benide ziyaret ederdi. Allahim ciftlikden süt alip bana peynir yapardi, elmali kurabiye cok severim diyeelli cok lezzetli. Su virusdan dolayi coktandir gelemiyor tabi.
Iyi geceler kizlarKızlar ben yavaştan kaçıyorum
İyi geceler.
Yaşlanınca birçok şey zor maalef cnm..
Bu kış geçen yildan daha çetin olacak belliki.
Saticinin ennn sevdiği müşteri
Biri elmalı kurabiye mi dediii
Demesin silsin hemen.
Görmedim ben
Az da olsa yemedin mi peki, dayanamaz insanhamileyken kurabiye getirmisti bana seviyorum diye. Tek sorun: hamilelik sekeri cikmisti bendedeli oldum o kurabiyeyi dolapta düsüncükte
yedim tabi kizAz da olsa yemedin mi peki, dayanamaz insan
Bendeşeker meker çıkmadı,yedim tabi kiz
sekerden dolayi kilomu kiruma derdindeydim. Sakin verme dedi doktorda, e yiye bildigim seylerlede kilomu tutmak cok zordu. 11kg girdim doguma, 1,5 hafta sonra yine eski kilomdaydim ama benim logussalgim cok kötü gecti ondan öyle cabuk verdimBendeşeker meker çıkmadı,
Ikisinde de hatir kalmasin 20serkilo aldim
Tostoparlaciktim
Ama 5 kilo yapıştı üstüme.
Itiyorum geri geliyor
erken gelcen bacimYaa ben okuyup gelene kadar herkes kacti, zamanlamam hep cok yanlis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?