benim kayinpederlerin iki yil öncesine kadar daha davari vardi. Yag, peynir, et süperdi vallahi. Buraya gelenlerin valizihep doluydu, sagolsunlar bizede yolluyorlardi. Kaynanam süper peynir yapardi
Benim anneannem ve dedem de her yıl peynir, kaymak, tereyağ yollardi ama bu sene korona nedeni ile memlekete gec gittiler
Bu sene organik birşey yok bana.

Köylerde sipariş alanlar varmis.
tereyagini 65-70 TL ye satıyorlar dedi anneannem.
Dedim kalsın ben Torku dan devam ederim

kaynanam cok temiz yapardi peynirini, yagini. Bembeyazi, onada heryerden siparis gelirdi. Bana zaten hergün peynir ver bikmam

kaynanam cok temiz yapardi peynirini, yagini. Bembeyazi, onada heryerden siparis gelirdi. Bana zaten hergün peynir ver bikmam
Ben en çok köy yogurdunu seviyorum hafif eksi olacak.
Bir de süzme peynir yapıyorlar
Bu ikisi favorim.
Ama tulum, derideki peynir, tekerlek peynir kasar gibi. Tereyağı falan da severim.
Bayaaa tuketiciyim yani

bana iki saat uzakta yasiyan bir bayan var. Tam daglik bölgede yasiyor, ciftlik filan var cevrede. 2 özel cocugu var, türkyeden buraya geldi 3 yil önce. Onun telefonda tercümanligini yapiyorum ücretsiz.
Arada münihde isi olurdu, benide ziyaret ederdi. Allahim ciftlikden süt alip bana peynir yapardi, elmali kurabiye cok severim diye elli cok lezzetli. Su virusdan dolayi coktandir gelemiyor tabi.

Bu ikisi favorim.
Ama tulum, derideki peynir, tekerlek peynir kasar gibi. Tereyağı falan da severim.
Bayaaa tuketiciyim yani
ben evdeki bakliyatlarinin listesini cep telefonima not aldim. Birini kullaninca hemen güncelliyorum, yarim paket kaldi misali. Böylece alisverise gidince evde varmiydi, nekadar vardi diye düsünmüyorum kara kara

aynen hersey organik, cok pahali burda alsaydik.
Ama artik yapamiyorlar, yaslandilar.
2 inek var, tarla bostan filan.
Yaşlanınca birçok şey zor maalef cnm..
Bu kış geçen yildan daha çetin olacak belliki.
Bu ikisi favorim.
Bayaaa tuketiciyim yani
Saticinin ennn sevdiği müşteri
Biri elmalı kurabiye mi dediii
Demesin silsin hemen.
Görmedim ben

Yaşlanınca birçok şey zor maalef cnm..

Bu kış geçen yildan daha çetin olacak belliki.

Saticinin ennn sevdiği müşteri

Biri elmalı kurabiye mi dediii
Demesin silsin hemen.
Görmedim ben

hamileyken kurabiye getirmisti bana seviyorum diye. Tek sorun: hamilelik sekeri cikmisti bende deli oldum o kurabiyeyi dolapta düsüncükte

Bendeşeker meker çıkmadı,
Ikisinde de hatir kalmasin 20serkilo aldim
Tostoparlaciktim
Ama 5 kilo yapıştı üstüme.
Itiyorum geri geliyor
sekerden dolayi kilomu kiruma derdindeydim. Sakin verme dedi doktorda, e yiye bildigim seylerlede kilomu tutmak cok zordu. 11kg girdim doguma, 1,5 hafta sonra yine eski kilomdaydim ama benim logussalgim cok kötü gecti ondan öyle cabuk verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…