- 27 Mart 2020
- 388
- 2.115
- 113
- 45
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.521
Pardon ya “don” değil “fon” olacaktıŞimdi de ben Fıransız kaldim arka don derken?
Anladım cnmPardon ya “don” değil “fon” olacaktı
Anladım cnm
Bir nevi oyuncunun tamamlayicisi ,
Müzik,dekor veya başka kişi/kişiler ile.
Başınıpiyanoya vuran karakter ana karakter o zamanbiz bu gece anlaşamıyacagız galiba.... fon u biliyorum da değişiklik nerde:)
İyi geceler, ben de yatarBaşınıpiyanoya vuran karakter ana karakter o zaman
Benim uykum gelmiş belliki ☺
Kaçayım.
Iyi geceler kizlar
Sekerim akşama sana da bir pasta keselim, tebriklerGünaydın
Fincan resmini silince bende popüler oldum
Aslında daha mantıklı her şeyi dahil etmek böylece aha net kontrol edebiliriz kendimizi..Ben dün market alışverişi yaptım 250 TL tuttu
Pazartesi yeni haftaya başlayacağım.
Market, pazar, temizlik malz, damacana su gibi tüm giderler dahil olacak haftalık bütçeye.
Ama kasabı dahil etmeyecegim
Kesinlikle markete ne kadar çok gidilirse o kadar harcanıyor..Ben se bir dönem listeyle kısıtlı sayıda gidiyordum iyi oluyordu...Çok yiyemiyoruz diye pazardan 1 çeşit sebze 2çeşit meyve alıyorum. Su arıtmadan. Temizlik malzememi toplu almıştım. Market bizde asıl kalem. Oraya girince illa bileyler alınıyor. O yüzden haftada 2den fazla girmeyeceğim markete. Kasaba girebilirim. Bu hafta tavuk planlıyorum çünkü. Biz yemiyoruz fazla. Çocuklar oyuncak çok istiyorlar eskisi gibi sokağa çıkıp taşla topraklaa ooynamak yokki. Parklarda bile oyuncak satıcıları görüyorum. Evde çok oyuncağımız var
Arıtma uzun vadede ciddi karlı. Tavsiye ederim.
Günaydın tatlucumGünaydın altin kizlar saglik dolu bir hafta olsun...
Yalnız degilsin turtis, buradayımGünaydın altin kizlar
Geç yatip erken uyananlarda bugün ben.
Iş kadınlığına ara verdim ya bir aydir,Yalnız degilsin turtis, buradayım
Artanla döviz almak güzel fikir canım, ben de artani kumbaraya eklerim o zamanAslında daha mantıklı her şeyi dahil etmek böylece aha net kontrol edebiliriz kendimizi..
Ben de her şeyi dahil edeceğim 250 ye...Hatta arttığı zaman olduğu kararıyla döviz alacagim..Hem yetirmeye çalışmak hem de bir taraftan dovz artırmak beni daha da teşviklendirir.
Fazla dinlendik sanki turtişimIş kadınlığına ara verdim ya bir aydir,
Vücudum dinlendi gerçekten koşturmak da yoruyor insani, ah ne iyi geldi cnm.
Korona benim izinlerime yaradi
Günaydın kahvemsim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?