- 27 Mart 2020
- 388
- 2.115
- 113
- 45
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.121
hepde amcan sayilirim diye kandirdilar coocuuu
Bir tane de bizde var ondanMutfak camını sildim...
Aklım sürekli deniz yaz tatili otel de...Koskoca yıl çalışıp yazı büyük hevesle beklerdik...
Alt kat gökten temizlikbezi yağıyor diyecekSalon ve boş odanin camlarını da sildim,
Bez aşağı düştü, alt katin camında dış mermerde asılı kaldı
Akşama kıymalı makarna ve cacık var.
Beyazları da makinaya attım.
Bugünlük bu kadar iş yeter.
Ben sadece özlem çeken kısımdayım otel bakmak tatil falan niyetim yok...Bir tane de bizde var ondan
Kıbrıs'a gidecektik ama söz vermiştin, yakın yermi baksak diye tüm otelleri ezberletiyor
Gitmeyecegimizi biliyor eşim de, bakınca mutlu oluyormus, bir de madem bu kadar uygun olabiliyor, normal zamanda niye iki katı fiyat diye soyleniyorBen sadece özlem çeken kısımdayım otel bakmak tatil falan niyetim yok...
Sen ezberle otelleri gelecek yıl çift tatil yaparsin
Tam olarak benim durumumBenim küçük oğlus bile tatil istiyorum ,
havuz istiyorum,
Ben yüzmek istiyoruumm diye gözleri sulandı bugün
Söylemeyecektim pazar günkü plânı, ağlayınca dayanamadim teyzenlerle gideceğiz dedim.Tam olarak benim durumum
Kıyamam kuzuya☹
Sevinmez miSöylemeyecektim pazar günkü plânı, ağlayınca dayanamadim teyzenlerle gideceğiz dedim.
Nasil sevindiiyice bunaldilar kahvemsim
Valla ben eve çok alıştım. Hiçbiyere gidesim yok. Evde yatıp yuvarlanmakmış dinlenmek. Tatil bile yorucuymuş. Hep koşturmaca içindeyiz. Dinlendim.Mutfak camını sildim...
Aklım sürekli deniz yaz tatili otel de...Koskoca yıl çalışıp yazı büyük hevesle beklerdik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?