- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.141
Kim tatlu oğlunu mu dra götüreceksin.Daha once de kemikleri ağrıyor sanki demistim...Yarın doktora gitmeye karar verdim...Bakalım ne çıkacak sonuçlarda umarım basit bir şeydir...
Yarın ki menümü bugünden belirledim...Kolay olsun diye tavuklu pilav yapacagim ayranla tamamlanır...
nereye gıdıyorsunuz turtiş ben kacırmısımSöylemeyecektim pazar günkü plânı, ağlayınca dayanamadim teyzenlerle gideceğiz dedim.
Nasil sevindiiyice bunaldilar kahvemsim
Günübirlik tenha bir ege kıyısı cnm.nereye gıdıyorsunuz turtiş ben kacırmısım
ıyı dusunmussunuz canım guzel gecer ınsAllahGünübirlik tenha bir ege kıyısı cnm.
Kızkardeşlerim,çocuklar ve eşler.
Uykucu çok sıkıldı çocuklar,ıyı dusunmussunuz canım guzel gecer ınsAllah
Güle güle kullansın kuzularDecathlondan bisikletini seçti oğlum aldik ve dönüyoruz.
Küçüğüme de scooter aldik.
O gelmedi bizimle, sürpriz olacak
Hadi hayırlısı canımbu arada 393olmus gram bankadan haber gelınce bozcaz bızde ınsAllah 400 olur bız bozarken
sonra dussün bir güncük yani
Evin bir de havuzu olsa ya da deniz kenari bana da uyarValla ben eve çok alıştım. Hiçbiyere gidesim yok. Evde yatıp yuvarlanmakmış dinlenmek. Tatil bile yorucuymuş. Hep koşturmaca içindeyiz. Dinlendim.
Muhasebeciyim bende. Ama senin kadar değilEvin bir de havuzu olsa ya da deniz kenari bana da uyar
Sen ogrrtmenmiydin kelebek
Ne kadar pekiMuhasebeciyim bende. Ama senin kadar değil
Bizim meslekte her gün yeni başlamış gibi oluyoruz zaten, sürekli değişen uygulama ve kanunlar malum.8yıllık. Yeni başladım sayılır.
AlmadımBizim meslekte her gün yeni başlamış gibi oluyoruz zaten, sürekli değişen uygulama ve kanunlar malum.
Belge aldın mı
hoş geldiiiin az çok tanıyorum seni gıcık Kv ve kayinbabani kıymet bilmez kocaniSlm hanımlar
Geldim madem slm vereyim
Yan topikden geliyorum
33 yasındayım 1 cocık annesiyim.(kız,10.5 aylık ellerinizden öper)
Yarım gün calısmaya basladım
8 senelik evli ve mutsuzum(onu bastan diyim de )
1 kenara atıp 3 kocaya kaptırıyorm
Yani cok birikim isim yok ama yine de bereket versin
Yarısmacı arkadaslarıma basarılar diliyorum
Inşallah pijama eskisi değildirAlt kat gökten temizlikbezi yağıyor diyecek
Uzun yıllar bu işi yapacaksan almanı öneririm canimAlmadım
Harika görünüyorlar canım, keyifli okumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?