Su kırgınlık dönemim gecsin bisyled yapacagım.
Ama suan asırı kırgınım.
Kolumu bile kıpırdatmk istemiyorm

Ben esime cok asıktım
Hayrandım resmen
Son 2 senede o hayranlık puff oldu
Bence yine seviyorum ama söylemiyorm
Sevmeden insan dayanamaz bence.
Kızgınım daha cok sanırım

Ben esime cok asıktım
Hayrandım resmen
Son 2 senede o hayranlık puff oldu
Bence yine seviyorum ama söylemiyorm
Sevmeden insan dayanamaz bence.
Kızgınım daha cok sanırım
yinede bilsin bunu bence, sakince kendini nasil his etdigini anlat. Erkeklere herseyi direk söylemek gerek, imah etme, onun kendiliginden anlamasini bekleme.

alintiya bayildim

Günaydın kızlar

İki gündür gece kızları canlı yayında prime time da yakalayacağım diyorum ama ya eğitim oldu ya bayıldım

Ama düne ayrı üzüldüm çünkü gündem benim konuymuş

Bende yıllarca borç ödedim ve tek dertleri ne alsak oğullarının üzerine olması hala. Ama kendileri hazıra konup evlatlarına hiç bir şey yapmayan daha da onlardan para alan insanlar. Eşim para yönetimini geröekten bilmiyor, sanki yılların acısını da kazandığını harcayarak çıkarıyor ama bir yanı var hissediyorum biliyorum daha doğrusu. Gelişmeye açık :) hala bütçesini bilmem benim maaşımı da bir şekilde borca bağlar ama sanki biraz daha sabredersem şirinleri görebileceğim

Saol cnm saniyelerle döndüm ölümden

Çok çok geçmiş olsun Cennetmeyvesii sen yazdığında ben mi yazdım acaba ya diyorum benim de 12.000₺ zarar oldu ve tamamen olacağı varmış durumuydu.

Bizimki de köfte
Daha elinden farklı bisey yemedim pisi haric.
8 sene oldu daha da ugrasmaz artk

babyloading87 canım bizim de pide aşşşırı büyük doğranmış biberli az etli pide, kvlerin özel gün yemeği

Niye biberler asırı büyük
Üseniuyor mu usulu mü oyle o pidenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…