- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.321
yaniHarika, tam sen
Su kırgınlık dönemim gecsin bisyled yapacagım.Sen elinden geleni yeterince yapıyorsun
Ve bunu çok ince düşünerek yapıyorsun. Helal olsun.
Bankacı tanidik yok mu ya da e-devlet şifresi falan, oradan banka borçlarını görürsün
O söylemese bile sen ona göre bir ayar yaparsın belki
Ohhh afiyet olsnnnben bugün sarap ictim
Ben esime cok asıktımBizim herseyimiz ortak, sevgiliykende öyledik, evlenincede öyle devam etdik. Kontrolü yinede zamanla bana birakti, ama ben inatla gelir giderleri ona anlatiyorum, fikrini soruyorum. Cünkü iliskilerde bence her konuda denge önemli. O denge bozulunca, iliskide yürümez. Tek ben sorumlu olmuyayim, oda dahil olsun.
Esim benim icin belcikada herseyi, oturumunu bile birakip yanima geldi. Ilk yil calismasini istemedim. Dil lgren, buraya alis, cevre kur dedim sonra kendi parani kazan. Bunlari yapmalisinki, bana mecbur kalmiyasin. Beni sevdigin icin benle evli ol dedim, mecbursun diye degil.
Aynisi benim icinde gecerli. Bende kendi parami daima kazanmaliyim, cünkü mutsuzsam eger, gide bilmeligim.
Söz verdim kendime, ne ben nede cicugum mutsuz bir hayat yadiyacak diye.
Cocuklar herseyi fark ve his ediyor. Ben kücük cocukken kötü evliligin sonuclarini yasadim. Kimse cocugu icin evli kalmasa keske. Cünkü cocuklarda annenin babanin mutsuzlugunu yasiyor.
yinede bilsin bunu bence, sakince kendini nasil his etdigini anlat. Erkeklere herseyi direk söylemek gerek, imah etme, onun kendiliginden anlamasini bekleme.Ben esime cok asıktım
Hayrandım resmen
Son 2 senede o hayranlık puff oldu
Bence yine seviyorum ama söylemiyorm
Sevmeden insan dayanamaz bence.
Kızgınım daha cok sanırım
Teşekkürler cnm umarinumarincanim cok vol gecmis olsun, umarim tamamen önemsiz birseydir❤
Geçmiş olsun canım güzel sonuçlar çıksın inşGünaydın kizlar ortalığı toparlayıp birazdan gideceğiz dr...Bakalım aksama netlesir durum
alintiya bayildim'Mutlu olmak her şeyin yolunda olması demek değildir. Mutlu olmak, görmezden gelme konusunda ustalaşmak demektir.' Demişler
Her evliliğin durumu farklı, kişilerin beklentisi farklı.
Bize ters gelen bir durum başkası için normal olabiliyor.
Bazen akışına bırakmak gerekiyor belki.
Ama yok saymak kısa sürede mutluluk verse de ileride daha büyük sıkıntı bence
Ben de öyleyim uyanıyorum....Randevuya 2 saat var gidip sarma sarayimAyy son 1 haftadir gec yatsamda erkenden uyanıyorum,
Esim cikarken.
Saol cnm saniyelerle döndüm ölümden
Bizimki de köfte
Daha elinden farklı bisey yemedim pisi haric.
8 sene oldu daha da ugrasmaz artk
Niye biberler asırı büyükGünaydın kızlar
İki gündür gece kızları canlı yayında prime time da yakalayacağım diyorum ama ya eğitim oldu ya bayıldım
Ama düne ayrı üzüldüm çünkü gündem benim konuymuş
Bende yıllarca borç ödedim ve tek dertleri ne alsak oğullarının üzerine olması hala. Ama kendileri hazıra konup evlatlarına hiç bir şey yapmayan daha da onlardan para alan insanlar. Eşim para yönetimini geröekten bilmiyor, sanki yılların acısını da kazandığını harcayarak çıkarıyor ama bir yanı var hissediyorum biliyorum daha doğrusu. Gelişmeye açık :) hala bütçesini bilmem benim maaşımı da bir şekilde borca bağlar ama sanki biraz daha sabredersem şirinleri görebileceğim
Çok çok geçmiş olsunCennetmeyvesii sen yazdığında ben mi yazdım acaba ya diyorum benim de 12.000₺ zarar oldu ve tamamen olacağı varmış durumuydu.
babyloading87 canım bizim de pide aşşşırı büyük doğranmış biberli az etli pide, kvlerin özel gün yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?