- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.341
Off cok anlattım biliyor musun lohusalık dayinede bilsin bunu bence, sakince kendini nasil his etdigini anlat. Erkeklere herseyi direk söylemek gerek, imah etme, onun kendiliginden anlamasini bekleme.
Bütün topige yetecek kadar sardin, azıcık parmakların dinlensinBen de öyleyim uyanıyorum....Randevuya 2 saat var gidip sarma sarayim
Çok tatlısınBen esime cok asıktım
Hayrandım resmen
Son 2 senede o hayranlık puff oldu
Bence yine seviyorum ama söylemiyorm
Sevmeden insan dayanamaz bence.
Kızgınım daha cok sanırım
Sana uyan saatlerde de yayın ayarlarız hep buralardayizGünaydın kızlar
İki gündür gece kızları canlı yayında prime time da yakalayacağım diyorum ama ya eğitim oldu ya bayıldım
Ama düne ayrı üzüldüm çünkü gündem benim konuymuş
Bende yıllarca borç ödedim ve tek dertleri ne alsak oğullarının üzerine olması hala. Ama kendileri hazıra konup evlatlarına hiç bir şey yapmayan daha da onlardan para alan insanlar. Eşim para yönetimini geröekten bilmiyor, sanki yılların acısını da kazandığını harcayarak çıkarıyor ama bir yanı var hissediyorum biliyorum daha doğrusu. Gelişmeye açık :) hala bütçesini bilmem benim maaşımı da bir şekilde borca bağlar ama sanki biraz daha sabredersem şirinleri görebileceğim
Çok çok geçmiş olsunCennetmeyvesii sen yazdığında ben mi yazdım acaba ya diyorum benim de 12.000₺ zarar oldu ve tamamen olacağı varmış durumuydu.
babyloading87 canım bizim de pide aşşşırı büyük doğranmış biberli az etli pide, kvlerin özel gün yemeği
Yaa sizde cok tatlısınızÇok tatlısın
Sevgi olmasa herşey daha zor olurdu
Sende kızgınlık değil de kırgınlık var bence
Madem alacaksin once beyaz şarabı deneinternetde markayi buldum, ayni sise olmasa bile. bi ara ismarliyayim
önce bi tadina bakim
Sen anlıyor vine lardanönce bi tadina bakim
Göster enişte beye kızgınlığını baby,Yaa sizde cok tatlısınız
Kırgınlık diyince adama romantik geliyor
Kızgınım ben
Cok kızgınım
Gevsemesin öyle
Sanada geçmiş olsun cnmGünaydın kızlar
İki gündür gece kızları canlı yayında prime time da yakalayacağım diyorum ama ya eğitim oldu ya bayıldım
Ama düne ayrı üzüldüm çünkü gündem benim konuymuş
Bende yıllarca borç ödedim ve tek dertleri ne alsak oğullarının üzerine olması hala. Ama kendileri hazıra konup evlatlarına hiç bir şey yapmayan daha da onlardan para alan insanlar. Eşim para yönetimini geröekten bilmiyor, sanki yılların acısını da kazandığını harcayarak çıkarıyor ama bir yanı var hissediyorum biliyorum daha doğrusu. Gelişmeye açık :) hala bütçesini bilmem benim maaşımı da bir şekilde borca bağlar ama sanki biraz daha sabredersem şirinleri görebileceğim
Çok çok geçmiş olsunCennetmeyvesii sen yazdığında ben mi yazdım acaba ya diyorum benim de 12.000₺ zarar oldu ve tamamen olacağı varmış durumuydu.
babyloading87 canım bizim de pide aşşşırı büyük doğranmış biberli az etli pide, kvlerin özel gün yemeği
Aynisi,ta kendisi
8€, yanliz siteden en az 20€ luk alisveris yapilmaliymisAynisi,ta kendisi
Varmak istemiyolar karamelliGöster enişte beye kızgınlığını baby,
Iyice farkina varsin
Diğer markalarin fiyatlariyla kiyaslayinca fiyati nasil sence?8€, yanliz siteden en az 20€ luk alisveris yapilmaliymisbi ara baska bur sarapla birlikte ismarliyayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?