- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.581
Allah cezasını versin onunKitapta Mehdi ile Zeynep 'in hikayesine az yer gerilmiş başka hikayeler de var.
Mehdi Zeynebi aldatiyor, ayriliyorlar bir de kizlari oluyor.
Ay bende kupon istiyorum yaaksam markete ugradim. 23€ orda harcadim (3,60€) kuponla indirim kullandimetti 37€. Kizada rossmandan alisveris yapcam daha, ama bu hafta baya kalir. Haftaya annem yine bizle ve daglara gitcez, haftaya tutduramam bütceyi.
Mutlu son yok yaniKitapta Mehdi ile Zeynep 'in hikayesine az yer gerilmiş başka hikayeler de var.
Mehdi Zeynebi aldatiyor, ayriliyorlar bir de kizlari oluyor.
bu cümleyi anladimsa ne olayimTeveccühünüz efenim bi mukabele
Hahahahahabu cümleyi anladimsa ne olayim
Maalesef canımMutlu son yok yani
Hadi ama daha açıklayıcı yazHahahahaha
Aynen gibi bisey dedim
Eski türkçe asmincimHahahahaha
Aynen gibi bisey dedim
Ben bugün para harcadim asminaksam markete ugradim. 23€ orda harcadim (3,60€) kuponla indirim kullandimetti 37€. Kizada rossmandan alisveris yapcam daha, ama bu hafta baya kalir. Haftaya annem yine bizle ve daglara gitcez, haftaya tutduramam bütceyi.
Kiz daha normal Türkçeyi çözemedi eskiyi hiç karıştırma benceEski türkçe asmincim
ama anlami ne? Yeni türkceyi zor kullaniyorum zaten, bide eskisini karistirmayinEski türkçe asmincim
Birde haleddimKiz daha normal Türkçeyi çözemedi eskiyi hiç karıştırma bence
Kizin ovlen uykusu örnek
Ya aklıma ne geldiHadi ama daha açıklayıcı yaz
Ben bugün para harcadim asmin
Gitti el değmemiş 195tl
[/QUOTE
fazladan fazladan al bak, dagmadim istediyi herseyi yesin
bizim beyinler aslinda ayni calisiyorKiz daha normal Türkçeyi çözemedi eskiyi hiç karıştırma bence
Kizin ovlen uykusu örnek
Yani teşekkür ederim sizde oylesiniz gibi biseyana anlami ne? Yeni türkceyi zor kullaniyorum zaten, bide eskisini karistirmayin
Yenisi de dağmatBirde haleddim
e bacim ozaman öyle deYani teşekkür ederim sizde oylesiniz gibi bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?