- 28 Mart 2020
- 6.381
- 24.787
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.601
Olmaz öyle yazınca havalı oluyoe bacim ozaman öyle de
e bacim ozaman öyle deYani teşekkür ederim sizde oylesiniz gibi bisey
sükür edin biraz sükürYenisi de dağmat
Dagmat çok fena tanıdıktan sonra vazgeçmezse iyidirYenisi de dağmat
Alamanci kayınvalidem çikolata yollasın diyormuş senin daĞmat @asmin75Asmin aldik kuzum,
Alisveris listesine o da katılıyor ,istediklerini yaziyor
Okumak daha kolay geliyordu da ondane bacim ozaman öyle de
sükür edin biraz süküreskiden iki cümle bile yazamazdim buraya
Alamanci kayınvalidem çikolata yollasın diyormuş senin daĞmat @asmin75
Das glaube ich kaum, dass er einen solchen Wunsch geäußert hat. Eher scheint es mir, dass du Lust auf Schokolade mit ganzen Nüssen hastAlamanci kayınvalidem çikolata yollasın diyormuş senin daĞmat @asmin75
He canim aynısından olsun dediğin gibiDas glaube ich kaum, dass er einen solchen Wunsch geäußert hat. Eher scheint es mir, dass du Lust auf Schokolade mit ganzen Nüssen hast
yok kiz ondan degil, dedim simdi fakir fukaraya bulasmiyayim, sonra virus gelince dedim neyse kurtarayim bunlari heleOkumak daha kolay geliyordu da ondan
Adam yimiyormusuz dimi asmincim
Benim oğlanda öyleDagmat çok fena tanıdıktan sonra vazgeçmezse iyidir
Ama kizlarla arasi çok iyi.
Böyle bir dileği ifade ettiğine inanmıyorum. Aksine, bütün fındıklarla çikolatayı süslüyorsunDas glaube ich kaum, dass er einen solchen Wunsch geäußert hat. Eher scheint es mir, dass du Lust auf Schokolade mit ganzen Nüssen hast
anasina benzemis kerataBenim oğlanda öyle
Kardesimin arkadaşı var hemde komsu kız bi içim su Yolda karsilastik benimki sırıtıp durur. Teyze soylede
bize gelsin diyo
Kardeşimde akşam oturmaya çağırdı kızın kucağından inmedi hiç gözünü çekmedi kerata
Sen öyle sanmiyor olabilirsin ama gercek buDas glaube ich kaum, dass er einen solchen Wunsch geäußert hat. Eher scheint es mir, dass du Lust auf Schokolade mit ganzen Nüssen hast
He ya ayran gonulluyum inşallah öyle olmazanasina benzemis kerata
Okulda kiz arkadaşlarını görsenBenim oğlanda öyle
Kardesimin arkadaşı var hemde komsu kız bi içim su Yolda karsilastik benimki sırıtıp durur. Teyze soylede
bize gelsin diyo
Kardeşimde akşam oturmaya çağırdı kızın kucağından inmedi hiç gözünü çekmedi kerata
Sözde bize hava atıyorBöyle bir dileği ifade ettiğine inanmıyorum. Aksine, bütün fındıklarla çikolatayı süslüyorsun
türkçesi buymus
öhöm öhöm ne o kizlar mizlar?Okulda kiz arkadaşlarını görsen
.. gel sen buraya otur,ben buraya vs illâ oyunlara onu da dahil edecekler
Uyumlu bir çocuk oyunda yönetmesine izin verilirse
Uzaktan izlerdim hep çok tatlis oluyorlar
Senden önceydiöhöm öhöm ne o kizlar mizlar?
düsünürsünüzde, iyi kullanmak var, bide kullanmak varSözde bize hava atıyor
Sanki biz de Google translate kullanmayı dusunemeyegiz dimi
E gülüm sen o zamanlar dışardan haziri okumuşsun ben ne yapayimöhöm öhöm ne o kizlar mizlar?
ozamanlar dagmatin daha dairesi yoktuE gülüm sen o zamanlar dışardan haziri okumuşsun ben ne yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?