- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.661
vift vatandaslik olayi bir kac yildir var burda canim, eskiden yoktu. Kizimda 18 olunca birini secmeli.3 yaşında Almanyaya mi gittin.
Çift vatandaşsın o zaman.
Bizede Bulgaristan konsolosluğu nasil davranıyorgörsen,dil bilmiyorum ya acayip tersler bu yüzden
Bulgarca öğrenmem gerek.
öpem gecsinMidem ağrıyor karnım ağrıyor kemiklerim ağrıyor asmiiiin
Koyun can derdinde
De heeeeyyy
iyi geceler canim
İyi geceler canim
Iyi geceler canım
Sen sadece Alman vatandaşı misinvift vatandaslik olayi bir kac yildir var burda canim, eskiden yoktu. Kizimda 18 olunca birini secmeli.
Yanliz esimde ilerde alman vatandasi olursa, ozaman kizimida türk vatandasliktan cikarta biliyormusum.
Kanun blylemus, baba türk oldugu sürecte, cocugun mecburi cifte vatandasli
evetSen sadece Alman vatandaşı misin
Getir paraları sana buradan yatırım yapalım, vergi de yok yabancisin diye
yok bacim, benimde kiziminda hayati, gelecegi burda. Tüm yatirimlari burda planliyoruzGetir paraları sana buradan yatırım yapalım, vergi de yok yabancisin diye
Ama neden çift hakki olamıyorsa,sonuçta trde doğmuşsun cnm.
Almanya'dan oturum vatandaşlık almak çok zor.
Alman kanunlari öyleAma neden çift hakki olamıyorsa,sonuçta trde doğmuşsun cnm.
almanlar cifte vatandasliga izin vermiyorlar. Dedigim gibi ben kizi ilerde vatandasliktan cikarmasam, kendi zaten 18 yasinda birini secmeli.Ama neden çift hakki olamıyorsa,sonuçta trde doğmuşsun cnm.
Zormuş gerçekten ama ömrünü nerede yaşamak istiyorsan seçim yapmak zorundasin o zaman.almanlar cifte vatandasliga izin vermiyorlar. Dedigim gibi ben kizi ilerde vatandasliktan cikarmasam, kendi zaten 18 yasinda birini secmeli.
Eskiden gizli cift vatandaslik olaylari vardi, yakaladiklarini direk alman vatandasligindan cikardilar üstünede ceza yediler.
burda en ufak bekediye isin bile öyle. Bintane evrak istiyorlar. Burda dogcan, veya benim gibi büyüyecen, yada evlenipte gelcen. En kolay yollar bunlarAlmanya'dan oturum vatandaşlık almak çok zor.
Bizim Alman şirketi first ladynin adına kurduk, oturum izni alana kadar sayfalarca evrak hazırladık, kadını kurslara yolladik
Türk vatandaşlığını seçerse neler oluyor sonrasinda asmin?almanlar cifte vatandasliga izin vermiyorlar. Dedigim gibi ben kizi ilerde vatandasliktan cikarmasam, kendi zaten 18 yasinda birini secmeli.
Eskiden gizli cift vatandaslik olaylari vardi, yakaladiklarini direk alman vatandasligindan cikardilar üstünede ceza yediler.
yok kiz zor degil. Benim türkyeyle hic bir bagim yok. E alman vatandasligida bir cok seyi kolaylastiriyor. Yani benim icin cok kolaydi.Zormuş gerçekten ama ömrünü nerede yaşamak istiyorsan seçim yapmak zorundasin o zaman.
normal oturum aliyor sadece, yurtdisina gutmek istediginde vize sorunlari oluyor...belediye isleri icin daha fazla evrak gerekiyor ve mecbur sürekli türk konsoloslugundada evraklarini yeniltecekTürk vatandaşlığını seçerse neler oluyor sonrasinda asmin?
Doğru cnm her ülkenin kanunlari farkli.Alman kanunlari öyle
yok bazi ülkelerle zaten özel anlasmalari var. Arkadasim misal hem italyan hemde alman.Meselâ ben yada ilerde çocuklarım almanya ab üyesi zaten e bizde çift vatandaş, orada yaşamayı tercih edersek herhangi şart fln koyuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?