- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.701
Şemsiye al yaninizaiyi geceler canim. Bende yarin iki arkadasla bulusacaktim parkta cocuklarla, ama hava yagmurlu bakalim ne yapcaz.
Berlin bu konuda daha iyi. O yüzden bu sehri tercih ettik. Tam bir Alman kenti gibi degil dinamikleri. Dünya kenti resmen.Bulgaristandan gelenlerin cogu aslinda roma. Malesef onlara güvenmiyorlar, ev vermiyorlar, en kötü islerde en az parayla kacsk calistiriyorlar. Cogu cadirda yasiyor.
Yani artik almanlar icin ger bulgaristandan gelen esitdir roma, onlara karsida iste önyargililar.
Genel olarak yabanci düsmanligi avrupada cok yükseldi.
Bszi konularda adamlara hakda veriyorum malesef. Bizimkiler gerektigi gibi davranmiyorlar burda cogunlukla.
yok malesef haklisin.önyargisiz kimse yok malesef, hic bir yerde
Zor tabi benim iki seneyi gecti buraya yerleseli, yani yerlestik bayagi evimiz, arabamiz var, cocuklar kreste biz is gücte ama hala Kadiköyü özlüyorumBaşka ülkede alistigin bildiğin duzenin disinda yaşamak zorunda kalmak da zor olmalı
Eskiden aliyorlardi ama artik Turkler bunu nasil somurduyse (cok uzulerek soyluyorum) kanun degisikligi yaptilar artik ya Almansin ya da Turk.Ama neden çift hakki olamıyorsa,sonuçta trde doğmuşsun cnm.
en zoru da benimki. coluk cocuk hep beraberkac yasindan sonra gelecen.burda en ufak bekediye isin bile öyle. Bintane evrak istiyorlar. Burda dogcan, veya benim gibi büyüyecen, yada evlenipte gelcen. En kolay yollar bunlar
kiz ne alemsin. Türklere ozel kanunlar koymuslar demiyor dayok bazi ülkelerle zaten özel anlasmalari var. Arkadasim misal hem italyan hemde alman.
Sizdede sirun cikmaz bence öyle bir durumda. Zaten ab üyesi olan bir ülkenin vatandasisin, gelir avrupada istedigin ülkeye yerlesirsin
gülüyorum sadece.Türklerle aralari nasil peki?
Daha hallicedir umarım.
Ya aklıma ne geldi
Yurt dışından projeyle misafirler geldi yemeğe goturduk
Iskender yediler bu ne dediler alexander diyorum herkes gülmekten kiriliyo
Ayran nasil yapılır diye sordular. Ingilizcesi anlatamadı ne kadar koyuyoruz anlatın dedi fifty fifty dedim millet koptu
Ertesi gün kapadokyaya davet ettiler
Yok cnm devlette de öyle doğum sonrası 56 gün...Mesela o da tek maas başka ek ders falan yok...Özel sektör için öyle
Türkçe en üst level canimbu cümleyi anladimsa ne olayim
Bence sen biraz geri dur, özel jet kiralayip çocuğu istemeye gelebilir
Çak ortakGünaydın kizlar
Ben de lazere gidecegim bugün pek heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?