- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.881
hallettik cok sukur canım kredi işlemleri tamamlandı tapudan msj geleckmıs randevu alacakmısızkronikuykucu ne yaptın canim
hayirli olsunhallettik cok sukur canım kredi işlemleri tamamlandı tapudan msj geleckmıs randevu alacakmısız
yarin alirim artik. cuma da hep artis oluyor pazartesi sabahini mi beklesem kararsizim.Ekleyeyim bmi 20 gram altın
en iyisini yapiyorsun hem katkisiz hem dogal.Ben tek gülsuyu ve elma sirkeli su kullanıyorum.
tatilllll yapasimmm varrrrYemek sonrası yine çıktık çocuklarla dolaştık gezdik biraz.
Pazar günü için birkaç ihtiyaç alışverişi yaptik ama diğer limitten ayri
Iki plaj hasiri, 2 adet de kampçı sandalyesi aldik.
Cadirimiz var,çocuklar oynarsa diye kamp çadırını da koyacağız.
Curcuna var pazar günü
benim adet yaklasiyor bende kesin arti görcem. kizi uyutup geliyorumKomposto bizde su gibi gidiyoryogurtla mi ,hiç denemedim.
Benim de kilo düşüşü durdu
Yarin sabah toplu ağlayacağız gibi
Hadi cok şükür cnmhallettik cok sukur canım kredi işlemleri tamamlandı tapudan msj geleckmıs randevu alacakmısız
Benim deee hem de cokkk cokkktatilllll yapasimmm varrrr
Simdi derdim bisey de ban yemek istemiyormTürk vatandaşlığını seçerse neler oluyor sonrasinda asmin?
Gözün aydın canımhallettik cok sukur canım kredi işlemleri tamamlandı tapudan msj geleckmıs randevu alacakmısız
tatilllll yapasimmm varrrr
Deniz, güneş, şezlong normal şartlarda olsaydık şu an gün sayıyor olurdum sanirimBenim deee hem de cokkk cokkk
Yani seçtikten belli bir süre sonra sınır dışı edilme durumu olup olmadığını merak ettimSimdi derdim bisey de ban yemek istemiyorm
Halimiz ortada sonucta
Sarilalim ağlayalımDeniz, güneş, şezlong normal şartlarda olsaydık şu an gün sayıyor olurdum sanirim
Yazin giyerim diye aldığım bikinimi buldum bugün
Tam sakinlesmistim yine uzdunuz beni
Bana yaklaşmaSarilalim ağlayalım
Bana yaklaşma
Virüs var, herkes olduğu yerde ağlasın
Tatil yoksa kilo vermek için çok zaman var,
Hem kilo veremedim hem tatil yok
Daha fazla azmetmem lâzım,Tatil yoksa kilo vermek için çok zaman var,
Olumlu düşün ✌
Ne yaptın sen turtisDaha fazla azmetmem lâzım,
Gece dondurma yedim bu aralar ondan ötürü bu +lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?