Çok yakın,arkadaşım kankam pampam canım içi arkadaşımın testi pozitif cıktı çok moralim bozuk
Gecmis olsnn
İnss hafif atlatır
Ofisin karsında bi apartmanı karantinaya almıslar bizim bu hafta.3 katlı bi apartman.
Kadın masallah gecen camdan mahalleye anlatıyodu
Hafif atlatıyomıs,atesim bile cıkmadı benim.Ellerim uyusuyodu sadece dedi.
Kimisi hafif atlatıyor.
Bir de arkadasın ins sigara kullanmıyordur.
Sigara cok büyğk etkenmis

Hayırlı olsn canımm
Güle güle oturun insallahh

Alana kadar idare edeyim çeşit çeşit altin alınmıyor neticede
Güle güle kullan
Cartierler ilk moda oldugunda ben 14 ayar altınını aldım
2 sene önce 1200 e faln aldım(demek ozman param varmıs)
Cok seviyorm cidden onları ya orjinalini 0 araba fiyatıymıs

Günaydınlar
Hayırlı cumalar
2 gün harcamalı oldu ama artk kzıın elzem ihtiyacları bitti sükür.
Sabah sleppy külot bez aldım 100 lü 69.90 trendyoldan.
Bayagı gider bize.
Artk kendime harcarım
Karabag kilimlere taktım salon icin ama 2 tane almam lazım bayagı tuzlu oluyr o da.
Eylülde evlilik yıl dönümümüz kendime süprz yaparım bende

yok canım hem sigara içmiyordu hemde çok doğal ürünler kullanır. Bu süreçte hep vitamin desteği kullanmıştı.
Güle güle kullan
Cartierler ilk moda oldugunda ben 14 ayar altınını aldım
2 sene önce 1200 e faln aldım(demek ozman param varmıs)
Cok seviyorm cidden onları ya orjinalini 0 araba fiyatıymıs
Teşekkür ederim cnm
Bende sever oldum ya ne oldu bana böyle yüzük bile takmayan bi insandım ben kesin birini kınadım

Günaydın kızlar

Dün sabah denize gittik. Giderken yolda su almak için a101de durduk tam 9muş saat. Eşim geri döndü baya kalabalık içeri bakacağın bir şey varsa gel diye.3lü minik tencere istiyordum yazmıştım. 109 liraymış görmüşrüm geçen denk gelirsem alıyım demiştim. Benden önce biri aldı yanındaki vazgeçirdi. Bende hemen kaptım

Telefon almam lazım. Ekranı çok kırıldı. İphone istiyorum ama çok pahalı Bıgün bakacağım bakalım..

kronikuykucu hayırlı olsun

burdada yeni Iphone lar cok pahali. Bir telefon icin cok fazla bence.
Ben hep bir iki eski modeline bakiyorum. Burda ikinci el siteleri var telefon icin. Kontrol edip temizliyorlar ve 1 yilda garanti veriyorlar üstüne. Genelde 100€ dan fazla ödemiyorum böylece ve 2-3 yil sorunsuz kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…