• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhaba ben birkaç kere konuya yazmıştım ama günlük hayat meşguliyetinden yazamadım sonra. Nişanlıyım Ekim ayında evleneceğim inşallah bu süreçte nişanlım arabasını sattı ben de nişan takılarına hiç dokunmamış hepsini altın hesabına yatırmıştım kenarda da birkaç birikimimiz vardı, kredi çektik vs. derken sonunda bir ev alabildik çok şükür.
Bu süreçte de internetten döviz ve altın alımlarına vergi geldi. Şimdi yeni birikim konusu beni düşündürüyor, sanal olarak mı almak mantıklı yoksa fiziki mi?
Fiziki alımlara da pek güvenemiyorum evde ne olur ne olmaz diye. Zaten dün öğrendim ki dolar-euro alımlarında fizikide bile vergi veriyormuşuz.

Kızlar merhaba ben birkaç kere konuya yazmıştım ama günlük hayat meşguliyetinden yazamadım sonra. Nişanlıyım Ekim ayında evleneceğim inşallah bu süreçte nişanlım arabasını sattı ben de nişan takılarına hiç dokunmamış hepsini altın hesabına yatırmıştım kenarda da birkaç birikimimiz vardı derken sonunda bir ev alabildik çok şükür.
Bu süreçte de internetten döviz ve altın alımlarına vergi geldi. Şimdi yeni birikim konusu beni düşündürüyor, sanal olarak mı almak mantıklı yoksa fiziki mi?
Fiziki alımlara da pek güvenemiyorum evde ne olur ne olmaz diye. Zaten dün öğrendim ki dolar-euro alımlarında fizikide bile vergi veriyormuşuz.
Eviniz hayırlı olsun, evlenirken av almış olmak hayata büyük bir artı demek, güle güle oturun.
Nikah mi düğün mü olacak
Vergi olayı gelene kadar genelde bankadan aldım.
Vergiden sonra fiziki aldım ama şirket kasasına koydum. Muhtemelen düğünlere hediye olacak.
Konut kredi yapilandirmasi netlestikten sonra yine bankadan devam ederim.
Üç beş lira vergi vermeyeceğim diye o gerilimi yaşamak istemem, önceki evde hırsız kabusunu yaşadık maalesef. Evim ne kadar güvenlikli gibi görünse de tedirgin olurum ben.

Eviniz hayırlı olsun, evlenirken av almış olmak hayata büyük bir artı demek, güle güle oturun.
Nikah mi düğün mü olacak
Vergi olayı gelene kadar genelde bankadan aldım.
Vergiden sonra fiziki aldım ama şirket kasasına koydum. Muhtemelen düğünlere hediye olacak.
Konut kredi yapilandirmasi netlestikten sonra yine bankadan devam ederim.
Üç beş lira vergi vermeyeceğim diye o gerilimi yaşamak istemem, önceki evde hırsız kabusunu yaşadık maalesef. Evim ne kadar güvenlikli gibi görünse de tedirgin olurum ben.
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin ve ödeme kolaylığı versin inşallah. :)
Düğünüm olacak ekimde.
Ben de hep bankadan alıyordum şimdi bu durum olunca bir acaba geçti aklımdan ama ben de sizin gibi düşünüyorum üç beş lira vergi vermeyeyim diye aklım evde kalmasın Allah korusun hırsızlık durumlarından kimseye de yaşatmasın inşallah, teşekkür ederim cevap için. :)

Kızlar merhaba ben birkaç kere konuya yazmıştım ama günlük hayat meşguliyetinden yazamadım sonra. Nişanlıyım Ekim ayında evleneceğim inşallah bu süreçte nişanlım arabasını sattı ben de nişan takılarına hiç dokunmamış hepsini altın hesabına yatırmıştım kenarda da birkaç birikimimiz vardı, kredi çektik vs. derken sonunda bir ev alabildik çok şükür.
Hoşgeldin,
Hayirli olsun eviniz.
Bende tl deyim şu an ,borç azaltma plânlarıvar öyle olmasaydi altin hesabi kullanabilirdim sanırım.

Hoşgeldin,
Hayirli olsun eviniz.
Bende tl deyim şu an ,borç azaltma plânlarıvar öyle olmasaydi altin hesabi kullanabilirdim sanırım.

Hoşbuldum, çok teşekkür ederim :)
inşallah planlarınız gerçekleşir de azaltırsınız borcunuzu ben de ara ödemelerle 10 yıldan erken bir sürede ödemeyi düşünüyorum krediyi, zaman ne gösterecek bakalım.
Uzun vadede altın hesabının çok yararını gördüm zaten ben de öyle düşünüyorum, altın çıktıkça ödenen vergi ücreti bile çıkmış olacak neticede.

Hayırlı olsun ben vergi kısmı olmasına rağmen ınternet bank daha guvenli geliyor

Hoşbuldum, çok teşekkür ederim :)
inşallah planlarınız gerçekleşir de azaltırsınız borcunuzu ben de ara ödemelerle 10 yıldan erken bir sürede ödemeyi düşünüyorum krediyi, zaman ne gösterecek bakalım.
Uzun vadede altın hesabının çok yararını gördüm zaten ben de öyle düşünüyorum, altın çıktıkça ödenen vergi ücreti bile çıkmış olacak neticede.
Âmin canım inşallah hepimiz çarçabuk bitiririz.
Ben ev alinana kadar hep fizikî biriktirdim, çok kârlı bir yatirim araci oldu kendi açımdan baktığımda.
Korkuyorum artik, borç hedefimdeki seviyeye indikten sonra sanirim altin hesabindan devam ederim veya banka kasası.

Yapilandirmayi bekliyoruz ama gelecekmiş gibi görünmüyor 🤷🏻‍♀️
Altin olarak mi biriktiriyorsun, ben tl deyim yil sonuna kadar kullanilacak diye.
Uzun vadeli yatirim olsaydi altin alacaktim.
Altin her zaman kazandiran bir araç oldu.
Biraz tl biraz altın. Bir yandan da 2.evin peşinatını biriktiriyorum. :D

A Asmin75 bu mesajlar aşırı kıskançlık içeriyor farkettim mi 😂😂😂
Felaket fit olman Türkiye'de büyük yankı uyandırdı 🤣
Kilo veremeyenlerde bu hafta;
T tatlu &turta 😄
Ama ödem o ödem 😅

Ben tatil kismisini kıskandım 😭
Benim Kv bile yurtdışına çıktı bu sabah 😳🤣
Birde sohbet esnasinda küçük görümcem ve bana diyorki bu yil tatile gitmeyin furus var 🤣
Kendisinin nereye gittiğini saniyor acabaa 😄

Yapilandirmayi bekliyoruz ama gelecekmiş gibi görünmüyor 🤷🏻‍♀️
Altin olarak mi biriktiriyorsun, ben tl deyim yil sonuna kadar kullanilacak diye.
Uzun vadeli yatirim olsaydi altin alacaktim.
Altin her zaman kazandiran bir araç oldu.
Ben kredi taksit tutarını arttırıp ayarlama yapacağım. O zamanda kar ediyorum yapılandırma gelmesede

Ben kredi taksit tutarını arttırıp ayarlama yapacağım. O zamanda kar ediyorum yapılandırma gelmesede
Geçen yıl yapilandirma yapıldığında bana oyle de seceneksunmuştu banka,ben aylik vadeden düşürdüm.
O şekilde de çok kârlı.
Ama ödeme tutari düşmesi benim için daha büyük avantaj.

Selam kızlar😍

Sabah sabah tiramisu yaptım poğaça yaptım. Şimdi de temizliğe girişeceğim.

Birikim konusunda bişey diyemiyorum şu kadar diye. Benim maaştan çok zor çünkü, eşime de ne zaman ne geleceği belli olmuyor. Yıl sonuna kadar 10 çeyrek altın diyeyim şimdilik. Bakalım ne olacak. Para biriktirdikçe krediye ara ödeme yapmak istiyorum, araç için çektiğimizi de kapatmak istiyorum ilk hedefim onlar şu an. Bakalım Allah kazancımıza bereket versin inşallah.

Ben de öyleyim ve insanlar uzaylı görmüş gibi bakıyor 😱
Ben de onlara kötü kötü bakıyorum ama anlaşılmıyor tabi 😂
Maskeyi burun altında tutan tayfa o kötü bakanlar.
Koluna baglayıp gezenler görüyorm maskeyi🤦🏻‍♀️
Koldan neyi koruyır acaba💆🏻‍♀️

Selam kızlar😍

Sabah sabah tiramisu yaptım poğaça yaptım. Şimdi de temizliğe girişeceğim.

Birikim konusunda bişey diyemiyorum şu kadar diye. Benim maaştan çok zor çünkü, eşime de ne zaman ne geleceği belli olmuyor. Yıl sonuna kadar 10 çeyrek altın diyeyim şimdilik. Bakalım ne olacak. Para biriktirdikçe krediye ara ödeme yapmak istiyorum, araç için çektiğimizi de kapatmak istiyorum ilk hedefim onlar şu an. Bakalım Allah kazancımıza bereket versin inşallah.
Sanirim çoğunluğun ilk hedefi kredileri borçlarını azaltmak ✌
Hedefini ekledim hayirli olsun huysuz.

Back
X