- Konu Sahibi karamelli_turta
- #66.081
Gunaydin kizlar erkenden uyandim..Gece de sık sık uyanıyorum kalitesiz bir uyku oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babyloading87 cnm sen nerdesin ben bezelye görmüyorum buralarda artik...
Bursadayız burda da bitti gibi![]()
Ben maske+siperlik+eldivenle geziyorumBurda vska sayizi düsük olunca herkes berdese nirmal hayata döndü uzun süredir. Parklar dolu, cocuklar birbiriyle oynuyor, kresler acildi, lokantalar folu (sadece masa sayisi azaltildi), cogu kiside izin planliyor, yanliz otel degilde kirslik evlerde cogu.
Türkyedeki vaka sayisini bilmiyorum, ama herkes cok yüksek diyor, o durumda bende daha dikatli olurdum kesin. Umarim sizde daha normal bir hayata döne bilirsiniz yakinda.
Yanliz bence artik su maske olayina alisalim, cok uzun süre kalacak gibi bu virus.
Çok iyi fikir. Benim yıllık hedefim de ev alabilmekti. Başardık çok şükür. Şimdiki hedefim de ev alış maliyetlerini düşürmek.yapılandırma gelirse inşallah olacak. Yıl sonuna kadar 20gr altın alma hedefim de vardı. Eve ara ödeme yapacağım onu.Kizlar söyle ki hepimizin 6 aylik, yillik hedeflerimiz var.
Ikıncı alti aylik hedeflerimiz neler?
Onlari da yazalim mi ilk listeye.
Mesela yil sonuna kadar ev alabilmektikronikuykucu nun hayali.
Benim 15 bin tl birikim veya borcumu 15 bin aşağı düşürebilmek.
Ne dersiniz?
Bende müstakil evlere baktım sabahHaftaya bir sorayim bakalım.
Bence umrunda bile değiliz
Şu an ben müstakil villa bakıyorum, havuzlu falan
Azıcık psikolojim düzelsin![]()
Bende attım şimdi kumbaraya para300 TL yi diyorsan onu saymiyoruz![]()
Yapilandirmayi bekliyoruz ama gelecekmiş gibi görünmüyorÇok iyi fikir. Benim yıllık hedefim de ev alabilmekti. Başardık çok şükür. Şimdiki hedefim de ev alış maliyetlerini düşürmek.yapılandırma gelirse inşallah olacak. Yıl sonuna kadar 20gr altın alma hedefim de vardı. Eve ara ödeme yapacağım onu.
Özetle
*ev alış maliyetlerini %10 düşürmek.
dükkanlarda, toplu tasima kapali yerlerde maske zorunlugu var. Disarda gezerken maske takilmiyor. Burda kimse eldivenlede alisveris yapmiyor. Alisverisleride hemen yerlestiriyoruz, sizin gibi beklet sil yapmiyor burda kimse.A Asmin75 orda temizlik kişisel bakım olarak nasıllar...Burda bazı yerler gerçekten çok dikkat ederken bazısı eliyle burnunu kapatıp dolaşıyor...
Ben maske ve eldivenimle mesire yerlerine gidiyorum...markete de zorunlu olunca gidiyorum...Çocuk mutlaka hava almalı çünkü daha da sürerse tramva olabilir...Ama ev gezmeleri falan yapmıyorum kabul etmiyorum
Hayırlı uğurlu olsun canım.Allah ödeme kolaylığı versin inşıhtıyac+konut cektik canım 350bin tl toplam. ıhtıyac 5yıl konut 10 yıl. geri ödemesi 490bine gelıyor. masraflar ıcın 25bin fazla cektik,kalırsa geri yatırırz dıye dusunduk
Ben de öyleyim ve insanlar uzaylı görmüş gibi bakıyorBen maske+siperlik+eldivenle geziyorum![]()
Fimfit olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsunGünaydinnnn,
felaket fit 78,1 kg luk bir Asmin birakiyorum buraya ve kahvalti hazirliyorum![]()
Erken kalkan yol alırErken uyananlarda bugün ben
Börek yaptim, tuvalet banyo wc yikandi.
3 odanin camlarını sildim.
Nasıl huzur veriyor ama dimiBende müstakil evlere baktım sabah![]()