Kızlar su arıtma cihazı aldım, o kadar uzun zamandır bakıyorum ki sanki hiç almayacak gibiydim

Çok araştırdım, kullanan arkadaşlarımda da denedim içime sindi. Evimde asansör yok, çok zor oluyordu taşımak. Sipariş de veremiyordum, insanlar nasıl taşıyacak o kadar katı diye. Şimdi çok mutluyum

evet canım hayırlısıyla Allah ödeme kolaylıgı versın
bu arada youtubeda bbc gecinemeyenler diye bi vıdeo serisi var kızlar oturdum agladım be kadar sükretmem gerektıgını bır kez daha anladım tavsiye ederim hepınıze

bizim de 5yıl ıhtıyac 10yıl konut canım ben de dusurmek ıcın elımden gelenı yapıcam basta bi taksıt mıktarını 5bine çekmeye cabalayıp sonra vadeyi dusurmek ıcın ugrasmaya gecmeyi planlıyorum

Çok pahalı ama iki yılda parasını çıkartır sanırım.
Ben de bir ara düşündüm ama kaldı öyle
Güle güle kullanin

Ben sanırım işe de gitmedigim için normallesmem daha uzun sürecek
Dediğin mantıklı ama
Hergun birçok kişi ile aynı ortamı paylaşıyor olsaydım ben de tatilin daha riskli olmayacağını düşünür ve giderdim.

Güle güle kullanin,hangi marka ve fiyati nedir acaba?
Bizde ihlâs var memnunum.
Ödemeye başlayınca zaman geçiyor, yavaş yavaş ödenir cnm.
Aracin kredisi vardi dimi uykucu,o bitmiş miydi?
2500 flndi galiba ödemesi.

2 tane kedis vardi besiyordum hergün, geliyorlardi.
Hele bir tanesi hamileydi ,15 güne doğuracak gibiydi.
Birileri alip başka bir tarafa götürdu sanirim ,yoklar
Nasil sinir oldum
Ne istiyorlar hayvanciklardan kimselere de zararlari yoktu.
Sevmiyorsa, beslemiyorsa birşey demem.
Günah ya.

Son düzenleme:
Belki sahiplenmistir biri

Yok artik

Güle güle kullanin,hangi marka ve fiyati nedir acaba?
Bizde ihlâs var memnunum.

Ödemeye başlayınca zaman geçiyor, yavaş yavaş ödenir cnm.
Aracin kredisi vardi dimi uykucu,o bitmiş miydi?
2500 flndi galiba ödemesi.
bitti turtisim 2262 idi 900de kira de bizim bunye alısık minimum 3bine aracı satmadık ama ya lazım oluyo cok cocugu al götür bırak her gun bıde alıstım ben ıyıce 110-120binmiş satsak

Bademlerin detoks özelliği var sanirim
bademden sonra gece sporu yapıyosa demek
Çok yakında altının gramını alıcaz bu gidişle 600e

M muhendiseylul nasılsın canım, pek görüşemiyoruz bu aralar
Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür, sen nasılsın ? Okumaya çalışıyorum genelde ama bazen çok birikiyor atladığım oluyor düzenli takip etmeye çalıştığım burası, elecda ve tr_lelli nin topiği. İşe başlayınca ister istemez tempo oluyor.
kronikuykucu canım eviniz hayırlı olsun
Kendimden örnek vereyim 3725 ev kredisi
925 ihtiyaç kredisi (Araba için çektiğimiz, 2 yıllık çekmiştik)
1300 ihtiyaç kredisi ( ev için çektiğimiz, 4 yıllık çekmiştik) Ve bakıcı parası. Taksitleri seninkinden fazla ama ödendi bu zamana kadar şükür, üstelik birikim yapıp ara ödeme bile yaptık. Buradaki bayanların hepsi akıllı, hesabını kitabını biliyor. Sen de öylesin gözün korkmasın ödeniyor, ilk bir kaç seneden sonra fazla da gelmez, ara ödemeyle de düşürürsün yıldan ya da tutardan. Bu arada ara ödeme bağışıklık yapıyor sürekli yapmak istiyorsun de mi karamelli_turta
sekerim00 başınız sağolsun

Sahillerde mesafe kurmak zor suara
Denize girince dip dibe olcaz diye korkuyorm bende .
Bayramda gidecektim yoksa ama millet akar sahillere

Tanışalım darling
Oo witt havandasin yine beybisi
Hoşgeldin canım
Ödeme tutari yüksek olunca insan daha da dikkat ediyor, e azaldığını görünce daha da azalsin istiyoruz
Tez zamanda ödeyip bitirelim bizde inş.
Ciddîbağımlılık yapiyor bende de yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…