Ceviz yok mu sizde

Herkes özellikle çocuklar çok bunaldi, siz bilirsiniz cnm.
Nerede kalinir gece,temiz olur mu bilemiyor insan.
Umarim gideceğimiz sahil temizdir.
Eneze gideceğiz, sen biliyorsun oralari gelsenize
Kardeşim bir kez görün hep orasini isteyeceksiniz dio.
Taa antalyayi gördük, eneze gitmemisiz dibimizde henüz

Kanunları buraya yapıştır buradan oku
hâkim ve savcıların mali ve sosyal h a k la r ın a ve sicille r in e
ilişk in k o n u la r la , m ü fe tt iş h a l k â ğıt la r ın a k a r şı a ça ca k la r ı ve id a r e m a h -
k e m e le r in in gö r e vin e gir e n d a va la r d a y e t k ili m a h k e m e , h â k im ve y a
sa vcın ın gö r e v y a p t ığı y e r in id a r i y a r gı y e t kisi y ö n ü n d e n b a ğlı o ld u ğu
b ö lge id a r e m a h k e m e sin e e n y a k ın b ö lge id a r e m a h k em e sin in b u lu n d u ğu y e r id a r e m a h k e m e sid ir .
bu altını çizdiğim yeri tarif edecek olan var mı

Enez çok güzel ve ülkemizin en temiz sahillerinden
Konaklama sıkıntısı var oralarda yoksa kesinlikle Antalya'dan daha güzel denizi.
Benim bir yere konaklamalı gitmem icin ya asi bulunacak ya korona olup atlatacağız yoksa çok zor
Biraz düşüneyim belki hafta içi bir gün Adalar yaparız. Psikolojime bağlı

Hakim veya savcı itirazda bulunacaksa görev yaptığı yere en yakın bölge idare mahkemesi olacak diyor.
Konum atıyorum benim ev

Hakim veya savcı itirazda bulunacaksa görev yaptığı yere en yakın bölge idare mahkemesi olacak diyor.
Konum atıyorum benim ev
Beni hiç ilgilendirmeyeceğini düşündüğüm şeyler okuyorum ya hadi hayırlısı

karamelli_turta çok seviyorum, hep niyetleniyorum aöa bir kısmet olmadı yapmak inşallah bu sene teşekkür ederim tarif için.

Kamber biber turşusu
Yatiya giderim onun için
Annem yapti geçen yıl bana kış bitmeden bitirdim 12 yarim kiloluk kavanozdu.
ilk defa duyuyorum bunu şimdi baktım netten harika görünüyor

Bugün bende ciddi ciddi düşündüm.işe gidiyorum, insanların yoğun olarak geldiği bir işim var, tatil işimden daha riskli olmayacak gibi.Kendi arabamla, çok kalabalık olmayan bir yere tatile gidebilirim.Gittiğim yerdede burdaki gibi sosyal mesefeme dikkat ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…