- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #66.261
Maaşı alınca birikim tutarını ayırıp kalanı harcamak altın kural.31 yaşındayım, eczacıyım. bugüne kadar pek birikim yapmadım. siz neler yapıyorsunuz? nasıl biriktiriyorsunuz? altın nasıl alıyorsunuz?
benimkilerden biri 5 te kalkti bir daha da uyumadi pazar pazarGünaydin kizlar,
gözlerim kapali yaziyorum yine
Benim kiz yine erkenciydi bugün
zaten diyeti bozmadim canim, ama gece gece yemeseydim daha iyi olurdu kesin.Afiyet olsuun. Yarın diyetine kaldığın yerden devam edersin.
ok benimki insafliydi ozaman, 7de uyandibenimkilerden biri 5 te kalkti bir daha da uyumadi pazar pazar
Biraz yorgun bitkin uykusuz
Beynim yandızaten diyeti bozmadim canim, ama gece gece yemeseydim daha iyi olurdu kesin.
Ders calismalarin nasil gidiyor?
canim anne sütü be kadar ala bilirse okadar iyi. Dedigim gibi lylede blylede büyüyorlar. Bir kac hafta sonra dahada iyi uyurBiraz yorgun bitkin uykusuzemmiyo canım sagip veriyorum biraz yıpranıyorum geceleri yatmiyo biraz daha geçsin gece gündüze alıştırım diyorum ama güzel gidiyor çok şükür sen Napiyon nasılsın canim
insallah canim! Hersey gönlünce olsun
Beynim yandıÖdenmemiş borcu olan kim varsa okuduklarımdan sonra yakasına yapışabilirim. Kafam yoruldu. Sıkılınca buraya bakıyorum. İnşallah geçerim sınavı. Ve gelirim artar. Borçları hemen bitiririm.
Amin.hayırlısı olsuninsallah canim! Hersey gönlünce olsun
Sağolasın canım öperim sende kızını öp yerime yolunuz açık olsun inşallahcanim anne sütü be kadar ala bilirse okadar iyi. Dedigim gibi lylede blylede büyüyorlar. Bir kac hafta sonra dahada iyi uyur
Bende kizimi uyuttum, simdide esimle bir kahve icip gidip annemi almaya gitcez.
Öp bebisi kokluya kokluya benim yerimede
Aramiza hoşgeldinizHayırlı sabahlar herkese.
Haftalık 250 TL harcama konusuna yazıyorum. Kahvemsi mutluluk buradan bahsetti. Biraz gezindim sayfanızda. Güzel birikimler ve arkadaşlıklarla dolu.
Arada uğrarım izninizle.
Ben de sizi özlüyorum canım ama hızınıza yetisemiyorum@Asmin75
Hoşgeldin canım, ozletiyorsun kendini.
Benim evde çok sıcak, iki sefer duş alıyoruz yine serinleme yok.
Her yerden güneş alıyor, evde iş yapmak mümkün değil.
Ata altın en sevdiğim
cok sevindim güzel gecmesine özelikle cocuklar icinErken başlayınca yola,
Dönüşe geçtik erken olsun dedik malûm 3 buçuk saat yol var.
Yarin çalışan tayfa da var malûm.
Çook eğlendik,hele cocuklar iyi geldi günü birlik de olsa.
Eki Görüntüle 2658304
Aloe veran varsa sür canım çok iyi geliyor geçmiş olsun.Selam kızlar eve döndük.
Dusumu aldım size bakayım dedim.
Yanmışım biraz ciğer gibiyim
O kadar da kremlendim şapkam vardı,.hep gölgede oturdum ama rüzgarın etkisi herhalde.
Asil beyaz tenim amele yanığı oldu
Sağol canım, Aloe Verali krem vardı dolaba koydumAloe veran varsa sür canım çok iyi geliyor geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?