- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #66.541
Altin hiç durmasin sakin hep yükselsinBir saat yürüyüş yaptık kızımla. Eşimin iş arkadaşının tanıdığı kuyumcu varmış .ona gittim. Kapalı çarşı 397 iken 400 den verdi gramı. Böyle bir iki ne alabilirsem kârdır.
Kızıma sneakers aldık çıkmışken. Kedilere de mama derken para mara yok kardeşim. Bitti.
Bilmiyorum ama ben biraz önce giriş yaptim sıkıntı olmadı.kizlar bir sastdir siteyegiris yapmaya calisiyorum. Sizdede sorun varmiydi?
Pogacalarin şekli biledans ediyor sanki asminben oldum kizlar. Ilk kez gercek pogaca yaptim yumusacik oldu!
kizim ve arkadaslar yolda yer dedim, onun icin denedim. Yarin fazla yaparimPogacalarin şekli biledans ediyor sanki asmin
Ellerine sağlık gülüm
Şifa olsun güzel kızınakizim ve arkadaslar yolda yer dedim, onun icin denedim. Yarin fazla yaparimkizimda sevdi, en fazla onun yemesi beni mutlu ediyor ❤
biz sülalece etciyizŞifa olsun güzel kızına
Bende simit yapacaktim bugün ama köfte yemeyecekler yaparsam o yüzden yarin yapacağım
Amaç eti bir şekilde yedirmek.
Yemeklerin içinde et yemezler aynı benim gibi.
Kusbasili da yemiyorlar.
Anca köfte
Haftada bir yapiyorum o yüzden mutlaka.
Kalabaliksiniz ama birde doğada olacaksınız ohh istahlar açılır.biz sülalece etciyizcuma 11 yetiskin, 6 cocuk, 17kg et planliyor erkekler
2 gece kalcaz canim. 40kisilik bir ev kiraladik. 1 gün yagmur gösteriyor malesef.Kalabaliksiniz ama birde doğada olacaksınız ohh istahlar açılır.
Kaç gece kalacaksınız bir de çadırda mi bungalov tarzi mi.
krese baslayinca zaten erken kalkacak simdiden alisiyor iste ne güzeleskiden ne güzel saat 9 a kadar uyurdu
hosgeldin canim yasit sayiliriz ama ben cocuklar daha minnacikGünaydın herkese
Hoşbulduk
43 yaşındayım,17 ve 10 yaşlarında iki kız annesiyim. Evdeyim. Sizler gibi birikimi, tasarrufu önemsiyorum. Okumayı,sporu, aktif olmayı seviyorum. Sizleri tanımayı da çok istiyorum.
2 gram. Zahmet olmazsa tabii ki.Altin hiç durmasin sakin hep yükselsin
Kaç gram aldin, ekliyim mi listeye ?
kres bulamadik halen, birakaydi bari ben ise baslamadan doya doya uyusaydimkrese baslayinca zaten erken kalkacak simdiden alisiyor iste ne güzel
Hoşbuldukhosgeldin canim yasit sayiliriz ama ben cocuklar daha minnacik
seninkiler büyümüs ne güzel masallah
Hoşbulduk
Daha da büyük olurlardı da 7 senede geldi büyük kızım.
Ayın 12 si evlilik yıldönümü bizim. 24 sene bitiyor.
Asmin hiç acemi işi durmuyor. Gayet pro olmuş bunlar.ben oldum kizlar. Ilk kez gercek pogaca yaptim yumusacik oldu!
Oy maşallah. Ne güzel. Annem beni 40 yaşında doğurmuş. Yaşlılığında bakmak ta bana nasip oldu. İyi ki doğurmuşum derdi rahmetli.
ben 44 yasindayim 4 yil evli, kizim 2 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?