- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #66.521
sagol canim deniyecem
Asmin biz diyetteydik dimi kuzumsagol canim deniyecem
kiz ben hic kacamaklik yapmiyorumAsmin biz diyetteydik dimi kuzum
Yaptiktan sonra yarısını yemek yok.
Ben bu havuclardan mercimek çorbası mi yapsam
Siz türkler su bakliyat olayini birtürlü anliyamadinizAsmin biz diyetteydik dimi kuzum
Yaptiktan sonra yarısını yemek yok.
Ben bu havuclardan mercimek çorbası mi yapsam
Bereketli olsun inşallah.Aylik birikimi ayirdim
Önce kredi sonra birikim ✌
Sağol canımBereketli olsun inşallah.
Siz türkler su bakliyat olayini birtürlü anliyamadiniz
Kendi memleketim ama esnafın bir kısmı diyeyim hiç aldırmaz müşteriye. İster al ister alma modunda satış yaparlar. Az sorgulayinca surat asanı bile var. Bankadan eşim yapıyor gram birikimi. Ben kendime özel olsun istiyorum. Çil çil altın biriksin böyle içinde yatıp yuvarlanayim falan.bence biriyle anlas, sabit bir makazfRki verirsen hep burdan alirim de. Yoksa sanki bankadan almak daha mantikli?
Burdada 10€ fark koyuyorlar onun icin ben altin almiyorum.
Yine aklima himmet ağabey geldiKendi memleketim ama esnafın bir kısmı diyeyim hiç aldırmaz müşteriye. İster al ister alma modunda satış yaparlar. Az sorgulayinca surat asanı bile var. Bankadan eşim yapıyor gram birikimi. Ben kendime özel olsun istiyorum. Çil çil altın biriksin böyle içinde yatıp yuvarlanayim falan.
acemiler
Bizim normalimiz bu amaaa.
Bakliyattan çorba, yemek yapariz
hm öylese baska sansin yok, ya bu fiyata alcan zaten degerleniyor diye, yada döviz alcanKendi memleketim ama esnafın bir kısmı diyeyim hiç aldırmaz müşteriye. İster al ister alma modunda satış yaparlar. Az sorgulayinca surat asanı bile var. Bankadan eşim yapıyor gram birikimi. Ben kendime özel olsun istiyorum. Çil çil altın biriksin böyle içinde yatıp yuvarlanayim falan.
Ben alacağım. Kendi fikrim alınmış alınmıştır. Altın uzun vadede hep kazandırır. Çok yüksek rakamlar bizi bekliyor ileride . Ben piyasayı böyle okuyorum en azından. Karar sizin.Şu ara altın alınır mı ya ne yapacağım bilmiyorum. TL değeri düşüyor altın devamlı artıyor. Sonbaharda mı alsam ne yapsam
Aynen canım.Aldiktan 2 ay sonra kâr etmeye başlıyorsun. Ona sinir oluyorum.hm öylese baska sansin yok, ya bu fiyata alcan zaten degerleniyor diye, yada döviz alcan
Bereketli olsun cnmAylik birikimi ayirdim
Önce kredi sonra birikim ✌
Teşekkür ederim. aynen öyle. Eskiden günlük biseyler yapıyorum evde olduğum süreçte ama şu an ise dönünce haftada 1 yada 2 kere Tatlı yapiyorumElinize sağlık. Maşallah çocukların boğazı hiç durmuyor bizim de. Yapıp yememeyi öğrendim ben mecburen. Her güne bir şey çıkıyor illaki.
HoseldinizGünaydın herkese
Hoşbulduk
43 yaşındayım,17 ve 10 yaşlarında iki kız annesiyim. Evdeyim. Sizler gibi birikimi, tasarrufu önemsiyorum. Okumayı,sporu, aktif olmayı seviyorum. Sizleri tanımayı da çok istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?