• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu faturası normal zamana gore bizde de 3 katı geldi...Ben bu yıl kış mevsimini düşünemiyorum.Zor geçecek maddiyat olarak belli....
Kıyma bizim burda da 64 Tl 1 kilo kıyma kac öğün olacak sanki...Bu hafta market alışverişinde frenledim ama bu kez de ceviz peynir bitti..Birazdan kimsecikler yokken hızlıca alışveriş yapip dönerim

Selam kızlar
Bugün çarşıya gittik kızımla telefonunun bataryası değişti 100tl
Sandalet aldık ona 60 tl
Gratisten 2 deodorant aldım 30
Pizza aldık eve giderken 40
Pazartesi pazar için 100tl ve ayın 15i için 40tlm kaldı
Bugün müdür çağırdı bir iş için okula uğradım kbsden maaşlara baktım beklediğimden az gelmiş neyse sağlık olsun
Gel artık ayın 15i😭
Şu gibi harcanıyor para..
Senin mesleğin neydi okul kbs deyince...

Ben de maaşın merakı içindeyim...Haberlerde gösterilemedi herkes gerçek sanıyor...

Bugün benden sıfır (0) harcama 😄
Günaydın canlar, Turtacım Sıfır(0) şeklinde yazınCa aklıma bi anım geldi, kurumda mevzuat yazıyoruz 4 olan bir rakamı 2 ye düşürmeye karar verdik, 2 (dört) şeklinde bırakmışız😀 çok gülmüştük Allah tan çıkarmadan fark ettik de değiştirdik

Güle güle kullan canım

Iyi tatiller asmincim 💃

Baby bereketli olsun, ekliyim mi listeye ✌
teşekkür ederim canım
Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii güle güle kullan...
iyiniyetli iyiniyetli babyloading87 babyloading87 bereketli olsun birikimler...
teşekkür ederim canım
Şu gibi harcanıyor para..
Senin mesleğin neydi okul kbs deyince...

Ben de maaşın merakı içindeyim...Haberlerde gösterilemedi herkes gerçek sanıyor...
Okulda memurum canım

Hiccc🤣
Pazartesi e sınav görevi vardı
Haftaya pazartesi yine var
Ağustosun 15inden SONRa yatacak ama olsun
Şimdiden ne alsam na sil harcasam diye düşünmeye basladim🤣
Benimde buay prim 500 civarı gelecdk diyorm ona ekler ceyrek alırım.
Hic aklımın ucundan da gecmiyo maasla da bi ceyrek alayım🤣
Benim ödevim ayda bi ceyrek,fazla mesai yapamıyorm🤷🏻‍♀️😂

Beni kara listeye ekle🤣
Kız ben utanc tablosu olurum anca o listede🤦🏻‍♀️😂
Bu baby
Baby parayı trenyolda gömüüyr
Baby gibi olmayın🤷🏻‍♀️
Benim de Trendyol sepette bir dünya ekli.
Büyük kızım çanta eklemiş. Pierre Cardin in.
Ben kendime sneaker ekledim . 500 gitti kafadan. Almamaya direniyorum.Ama alicam yani er geç.🤦🏻‍♀️

Hiccc🤣
Pazartesi e sınav görevi vardı
Haftaya pazartesi yine var
Ağustosun 15inden SONRa yatacak ama olsun
Şimdiden ne alsam na sil harcasam diye düşünmeye basladim🤣
Bu topigin kadınları makul ihtiyaç harcaması yapıyor bence. Kesin gerekli şeyler alınacaktır ,eminim ben.🌹

Kavaltıdan beri hep ayaktaydım, şimdi kızı uyutup uzandım yanına.
Bugun benim adamı vurasım vardı. Tüm işleri ben hal ettim ondan birley isteyincede surat yapan o. Zo yorgunmuş çalışmış, sanki ben evde güzellik uykusuna uzanıyorum. Yarın dagdan iteliyesim var.
Ince temizlik yaptim, tam bitmedi. Kagit islerimizin bir kismini dosyaladim, pogaca yaptim iki tepsi. Cantalari hazirladim, kizimi yikadim, annemin eysalarini ilaclarini hazirladik. Kizi doyurdum, 4 kez makine cektim, ben temizledikten sonra direk yine kirlendi.
Bi ben dus alamadim. Sabah erkenden kalkmaliyimki dus alayim, kizi doyurayim.
Su virus bitsin 5 yildizli otele reservation yapcam, kendime söz verdim
Hayırlı yolculuklar Asmin cim.
İyi tatiller. İyice eğlen,tadını çıkar . Kesin çok güzel manzaralar olacaktır. Arada resim isteriz.💝

Back
X