• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu faturası normal zamana gore bizde de 3 katı geldi...Ben bu yıl kış mevsimini düşünemiyorum.Zor geçecek maddiyat olarak belli....
Kıyma bizim burda da 64 Tl 1 kilo kıyma kac öğün olacak sanki...Bu hafta market alışverişinde frenledim ama bu kez de ceviz peynir bitti..Birazdan kimsecikler yokken hızlıca alışveriş yapip dönerim
Bu kış için benim de beklentim büyük.😡
Yıllık bütçe ayarlamamda faturaları neredeyse X2 yazdım. Ben yanılırım inşallah.

Bu topigin kadınları makul ihtiyaç harcaması yapıyor bence. Kesin gerekli şeyler alınacaktır ,eminim ben.🌹
Yani
Ihtiyac disi almamaya çalışıyorum
Neredeyse1 yıldır kıyafet almadim
Keyfî aldim sadece Geçen bileklikler ve saati
Okul ihtiyaçlarına gidecek yine gelecek olan para🙈

P
Yani
İyi yapmışsın, güle güle kullan. Arada kendimizi şımartacağız tabii ki. Hep disiplinli harcamak olmaz.😀

Yani
Stok listesi yapmalıyım.
Okullarin açılma ihtimali yüksek ona da bütçe ayiracagim.
Gaz faturasi yok ama aratmiyor diğer faturalar onu.

Benim de Trendyol sepette bir dünya ekli.
Büyük kızım çanta eklemiş. Pierre Cardin in.
Ben kendime sneaker ekledim . 500 gitti kafadan. Almamaya direniyorum.Ama alicam yani er geç.🤦🏻‍♀️
Ay ekleyince alınıyo illa ya😣

Ben de gecen haftayla aynı çünkü aksam gec saatler bir seyler yiyorum...Bu yeme tamamen can sıkıntısı

Soslu fıstıklar var ya ona taktım bu ara🤦🏻‍♀️
Dün A101 den Aldım tadı da les ama yemege devam ettim ,ay hic güzel değilmis diye diye😆

Stok listesi yapmalıyım.
Okullarin açılma ihtimali yüksek ona da bütçe ayiracagim.
Gaz faturasi yok ama aratmiyor diğer faturalar onu.
Büyük kızımın 17 ağustosta açılıyor. Zaten açılmasını dört gözle bekliyorum 12. Sınıf çünkü. Şimdiden çok kaybı oldu online derslere rağmen. Küçük 5 olacak.onunki önemli değil. Okul açılması extra masraf demek. Ben de bu ay ve ağustosta bir miktar ayırım büyük ihtimal.

gunaydın kızlar
maasıma gelen zamla vergı dılımıne gırıyomusum yarısı gıdıyo zamın ya:KK12: arkadas hesapladı.
bu arada su her zaman pahalı
su aboneliği içlerinde en yuksek olanmıs 1250 dedi ev sahıbı
Güle güle harca cnm zam miktarini.
Maalesef vergi ile eriyor ama.
Şu aboneliğini görünce 😳 böyle kaldım.
Aboneliklere yılbaşından sonra başvuracağız bizde.

Soslu fıstıklar var ya ona taktım bu ara🤦🏻‍♀️
Dün A101 den Aldım tadı da les ama yemege devam ettim ,ay hic güzel değilmis diye diye😆
Kural koyun,akşam yemeğinden sonra içecek harici yemek yok diye. Ben belki 10 senedir çok nadir gece atıştırmasi yaparım. İnanın kiloya etkisi çok.

Büyük kızımın 17 ağustosta açılıyor. Zaten açılmasını dört gözle bekliyorum 12. Sınıf çünkü. Şimdiden çok kaybı oldu online derslere rağmen. Küçük 5 olacak.onunki önemli değil. Okul açılması extra masraf demek. Ben de bu ay ve ağustosta bir miktar ayırım büyük ihtimal.
2. dönemde büyük eksiklik oldu buna katiliyorum.
Bu yil büyük oğlum da 8. sinif umarim herşey normale döner de normal eğitim alırlar.
Sınavı var bi yil çocukların.

Günaydinnnn 5 saat uykuyla tatile giden Asmin birakayim buraya. Sabahin köründe dus aldim kahvalti hazirladim, belediye isi hallettim , kocamin gözünü korkutdum seni dagdan atcam diye. Son hazirliklari yaptim. 4 cü redbullu gömmüyorum.
Kilo 79,4 malesef 200g artis, ama kacamak sifir.
Arkadaslari bekliyoruz.
benim raporum bukadar. Öpüldünüz mucukssss

Günaydinnnn 5 saat uykuyla tatile giden Asmin birakayim buraya. Sabahin köründe dus aldim kahvalti hazirladim, belediye isi hal etdim, kocamin gözünü korkutdum seni dagdan atcam diye. Son hazirliklari yaptim. 4 cü redbullu gömmüyorum.
Kilo 79,4 malesef 200g artis, ama kacamak sifir.
Arkadaslari bekliyoruz.
benim raporum bukadar. Öpüldünüz mucukssss
Iyi tatiller cnmm 😄
Enişteyi dağdan dönerken kontrol et ,sen itmeden o kendini atmasin 🤣

Back
X